Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
vadí mě na nich dvě věci, umístění data a cena :D

Cena je v limitu.

Zatím mě hoď ky pořád ještě baví (pokud tak lze mluvit o závislosti :thumbsup_anim: ), tak jdu hledat dál. ;)

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

gas: No nevím nevím, oni všichi pořád vlastní kalibr vlastní kalibr a když na to člověk koukne blíž tak je to ETA, ale IWC nejsou středobodem mého zájmu, tak nevím...

Ty Cricket Nautical mi přijdou čistší, tohle je už moc nepřehledné a komplikované, ale nosit to budeš ty :)

Odesláno

Tada: 80111 nemá s etou nic společného, super stroj s Pelatonem ;)

honza: RD jsou pecka, ale cenově obecně vysoko a tento model nemá datum, který potřebuju, každopádně díky za tip

Odesláno (upraveno)

Kolik stoji ty Seiko? Jsou paradni. Me se na nich ten sileny andrstejtment prave desne libi. Seiko bych mohl ukazat i matce a nepohorsilo by ji to, protoze by si tam promitla tech predpokladanych patnact set porizovaci ceny a byl by klid. Pritom na srazu v hospode bych mohl pred chronomagorama v klidu machrovat a kazde rano se tesit pri nasazovani z totalnich high end hodinek. Jo, to bych mohl, ty se mi libi moc.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Sedm livancu, jo? No toto. Je to teda darda. Tak ctyri, kdyby to bylo. Hodinky ale fajne. Za sedmicku uz musej pocitat s konkurenci, kterou neradno podcenovat, to je pravda.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

OK, tak poslední pokus. Slibuji, že víc už ti vlákno zas...t nebudu. :D

Datum to má, prďácký jsou,plavat s tím můžeš, in-house tam je taky, značku lidi moc neznaj - takže zákazníky to žrát nebude.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)
honza: jen zasírej ;)

ty jsou prďácký, jdu hledat live foto a zjistit co to stojí, díky :)

Oficiálně 7.000,- euro. To je trošku nad limit, ale když uhraješ 10% slevu tak jsi na 163.800,- při 26Kč za euro. A to už je hodně blízko limitu.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Kdybych měl brát jen podle sympatií, tak nejvíc se mi líbí ty IWC. Jen by mě zajímalo, na co mají dvě korunky a ty JLC dokonce tři?

Jestli s nima chceš opravdu plavat, tak je to zbytečně víc peněz za pravidelné přetěsňování. Zjistil bych si, jestli se dají měnit těsnění nebo jestli je třeba měnit celé korunky, pak by to totiž už docela lezlo do peněz.

Jinak mě se hrozdě líbí "okýnka", u obou bych přivítal i den v týdnu :D

Odesláno
to bych si 13800 kč doplatil ze svého, to dám :D doufám, že je mají v Praze, ve středu jedu na inspirační čumendu po obchodech

Tak pak dej vědět jak si dopadl.

Odesláno
Kdybych měl brát jen podle sympatií, tak nejvíc se mi líbí ty IWC. Jen by mě zajímalo, na co mají dvě korunky ?

nastavení lunety, taky se mě líbí :)

Odesláno

Doporučuju tohle, podle mě naprostá bomba. Hned bych do nich šel, kdybych neměl objednány zase jedny definitivně definitivní. :thumbsup_anim: Takhle musím chvíli počkat. :D

Odesláno

Už toho moc jinýho s in-house nebude, Milisovy Zenithy a pak ještě Chopard LUC

ProOne01.jpg

případně ne-divery

ChopardSportSteel01.jpg

strojek ale úžasnej

Chopard02.jpg

Pak ještě Blancpain Aqualung

aqualung2.jpg

Odesláno (upraveno)
Kdybych měl brát jen podle sympatií, tak nejvíc se mi líbí ty IWC. Jen by mě zajímalo, na co mají dvě korunky a ty JLC dokonce tři?

U IWC- otočná luneta, čas a datum.

U JLC - otočná luneta, čas a datum, budík.

JLC s budíkem je podle mě užasná komplikace, pro život naprosto nepostradatelná. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Dali

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...