honza71 Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 vadí mě na nich dvě věci, umístění data a cena Cena je v limitu. Zatím mě hoď ky pořád ještě baví (pokud tak lze mluvit o závislosti ), tak jdu hledat dál.
Návštěvník Tada Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 gas: No nevím nevím, oni všichi pořád vlastní kalibr vlastní kalibr a když na to člověk koukne blíž tak je to ETA, ale IWC nejsou středobodem mého zájmu, tak nevím... Ty Cricket Nautical mi přijdou čistší, tohle je už moc nepřehledné a komplikované, ale nosit to budeš ty
honza71 Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Ahoj, když vidím ten odvaz od Vulcainm tak co třeba tohle. Datum to sice nemá, cenový limit to taky "trochu" překračuje, ALE ..... !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Tada: 80111 nemá s etou nic společného, super stroj s Pelatonem honza: RD jsou pecka, ale cenově obecně vysoko a tento model nemá datum, který potřebuju, každopádně díky za tip
Hasňa Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) Kolik stoji ty Seiko? Jsou paradni. Me se na nich ten sileny andrstejtment prave desne libi. Seiko bych mohl ukazat i matce a nepohorsilo by ji to, protoze by si tam promitla tech predpokladanych patnact set porizovaci ceny a byl by klid. Pritom na srazu v hospode bych mohl pred chronomagorama v klidu machrovat a kazde rano se tesit pri nasazovani z totalnich high end hodinek. Jo, to bych mohl, ty se mi libi moc. Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem Hasňa
gas Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Kolik stoji ty Seiko? Jsou paradni. cca 7t USD
Hasňa Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) Sedm livancu, jo? No toto. Je to teda darda. Tak ctyri, kdyby to bylo. Hodinky ale fajne. Za sedmicku uz musej pocitat s konkurenci, kterou neradno podcenovat, to je pravda. Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem Hasňa
honza71 Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) OK, tak poslední pokus. Slibuji, že víc už ti vlákno zas...t nebudu. Datum to má, prďácký jsou,plavat s tím můžeš, in-house tam je taky, značku lidi moc neznaj - takže zákazníky to žrát nebude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem honza71
gas Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 honza: jen zasírej ty jsou prďácký, jdu hledat live foto a zjistit co to stojí, díky
honza71 Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) honza: jen zasírej ty jsou prďácký, jdu hledat live foto a zjistit co to stojí, díky Oficiálně 7.000,- euro. To je trošku nad limit, ale když uhraješ 10% slevu tak jsi na 163.800,- při 26Kč za euro. A to už je hodně blízko limitu. Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem honza71
Patrik Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Kdybych měl brát jen podle sympatií, tak nejvíc se mi líbí ty IWC. Jen by mě zajímalo, na co mají dvě korunky a ty JLC dokonce tři? Jestli s nima chceš opravdu plavat, tak je to zbytečně víc peněz za pravidelné přetěsňování. Zjistil bych si, jestli se dají měnit těsnění nebo jestli je třeba měnit celé korunky, pak by to totiž už docela lezlo do peněz. Jinak mě se hrozdě líbí "okýnka", u obou bych přivítal i den v týdnu
gas Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 to bych si 13800 kč doplatil ze svého, to dám doufám, že je mají v Praze, ve středu jedu na inspirační čumendu po obchodech
honza71 Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 to bych si 13800 kč doplatil ze svého, to dám doufám, že je mají v Praze, ve středu jedu na inspirační čumendu po obchodech Tak pak dej vědět jak si dopadl.
gas Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Kdybych měl brát jen podle sympatií, tak nejvíc se mi líbí ty IWC. Jen by mě zajímalo, na co mají dvě korunky ? nastavení lunety, taky se mě líbí
Dali Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Doporučuju tohle, podle mě naprostá bomba. Hned bych do nich šel, kdybych neměl objednány zase jedny definitivně definitivní. Takhle musím chvíli počkat.
Viktor Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Už toho moc jinýho s in-house nebude, Milisovy Zenithy a pak ještě Chopard LUC případně ne-divery strojek ale úžasnej Pak ještě Blancpain Aqualung
Dali Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 (upraveno) Kdybych měl brát jen podle sympatií, tak nejvíc se mi líbí ty IWC. Jen by mě zajímalo, na co mají dvě korunky a ty JLC dokonce tři? U IWC- otočná luneta, čas a datum. U JLC - otočná luneta, čas a datum, budík. JLC s budíkem je podle mě užasná komplikace, pro život naprosto nepostradatelná. Upraveno 6. prosince 2009 uživatelem Dali
gas Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 ty Chopard jsou hezké, ale beru je spíš jako šperkaře, to na mě není JLC a GP mě fakt sedí, musím to oslintat live, díky
Návštěvník RaGe Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 Ještě tady nepadl in-house od Panerai Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 6. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 312 jsou hezké, ale PAM není moje krevní skupina, taky na ně nemám pazouru, cca 17 cm zápěstí je fakt nedává
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se