Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

blíží se Vánoce a moje narozeniny, tak mě žena chce koupit to, co potřebuji a udělá mě radost, hodinky :D

chodím oblečen výhradně sportovně, tedy něco pro volný čas, podmínka vlastní kalibr a slušná voděodolnost ( plavání )

raději jednoduché a přehledné, chronograph není žádoucí, cena max 150t ( nákup v zahraničí ), zatím mám jednoho

adepta, budu rád za Vaše postřehy, díky

23784.jpg

Edited by gas
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no jo, jsou úžesné, jen mě se.e, že jedny IWC už mám, tak jsem myslel na něco jiného, méně známého, třeba Favre Leuba, Vulcain, atd.

Gasi a co ty Milgaussy, co se tu ted vali v bazaru?

s Rolexem mám problém, to bych asi na pracku nevzal, zákazníci to nemají rádi :D hlavně chci nové s vlastním příběhem, nákupem, výletem a vzpomínkou :)

Posted (edited)

Co JLC Master Compressor Diving GMT na kaučuku?

7 350,- ?

edit: Amvox s 5atm neni pocitově úplně na to plavčo ideální, byť i 30m v Reversu je dle manuálu k plavání OK.

A JLC je takový nenápadný, ani značka nebije tak do očí jako IWC a nedráždí,

Edited by bandicoot
Posted

přiznám se, že nad JLC jsem vůbec nepřemýšlel, jdu nastudovat jejich modelovou řadu, nějak jsem se s touhle značkou dlouhodobě míjel, díky

Posted

gas: to je škoda, víc jak 175 let, stovky vlastních kalibrů, každej model má svůj kalibr, pár klíčových patentů (mikrometrické měřidlo a hlavně! dvoupolohová korunka)... je toho dost, proč tuhle značku nemíjet :-)

Posted

Ahoj,

myslím, že do vody můžeš klidně s tímhle a zákazníky "dráždit" nebudeš, protože nebudou vědět o co go. ;)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

gasi pro tebe jenom tohle - to ti nikdo závidět nebude - MODEL SBGA031

VIDEO

Posted

YPO: člověče o tom dumám už víc než půl roku, v paříži v Seiko butiku jsem si je zkoušel a zkoumal zpracování hodinářskou lupou, naprostá pecka ! jen mě sere ( jsem asi pako ) to Seiko ... doufám, že do nich velmi rychle dorostu, protože pak už nebude co řešit, ty hodinky jsou ku.evsky dobré !!!

Posted
YPO: člověče o tom dumám už víc než půl roku, v paříži v Seiko butiku jsem si je zkoušel a zkoumal zpracování hodinářskou lupou, naprostá pecka ! jen mě sere ( jsem asi pako ) to Seiko ... doufám, že do nich velmi rychle dorostu, protože pak už nebude co řešit, ty hodinky jsou ku.evsky dobré !!!

rozhodně to není konfekce a za ušetřené peníze mi kup flašku vína :D

Posted (edited)

Jó, tak to je level naprostý duševní vyrovnanosti - tam se asi nikdy nedostanu.

Mám ten vývoj totiž analogický u nožů, akorát o nějaký ten rok dřív, takže už teď vím, kde budu v další fázi vývoje. Prostě si ty hodinky promítnu do méh nožo-cyklu. K Seiku GS dorostu, až 2 roky předtím prodám Sebenzu (Rolex mezi noži) a koupím párželízkový Victorinox.

EDIT: sebenzu jakožto vyústění několikaletého vývoje a vlastnění pár desítek nožů zatím mám

Edited by bandicoot
Posted (edited)

Tak z Vulcain leda tak Cricket Nautical.

Tyhle IWC jsou ale super. :)

EDIT: Ty IWC ale in-house nemají, ne?

Edited by Tada