Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

blíží se Vánoce a moje narozeniny, tak mě žena chce koupit to, co potřebuji a udělá mě radost, hodinky :D

chodím oblečen výhradně sportovně, tedy něco pro volný čas, podmínka vlastní kalibr a slušná voděodolnost ( plavání )

raději jednoduché a přehledné, chronograph není žádoucí, cena max 150t ( nákup v zahraničí ), zatím mám jednoho

adepta, budu rád za Vaše postřehy, díky

23784.jpg

Upraveno uživatelem gas
  • Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no jo, jsou úžesné, jen mě se.e, že jedny IWC už mám, tak jsem myslel na něco jiného, méně známého, třeba Favre Leuba, Vulcain, atd.

Gasi a co ty Milgaussy, co se tu ted vali v bazaru?

s Rolexem mám problém, to bych asi na pracku nevzal, zákazníci to nemají rádi :D hlavně chci nové s vlastním příběhem, nákupem, výletem a vzpomínkou :)

Odesláno (upraveno)

Co JLC Master Compressor Diving GMT na kaučuku?

7 350,- ?

edit: Amvox s 5atm neni pocitově úplně na to plavčo ideální, byť i 30m v Reversu je dle manuálu k plavání OK.

A JLC je takový nenápadný, ani značka nebije tak do očí jako IWC a nedráždí,

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

gas: to je škoda, víc jak 175 let, stovky vlastních kalibrů, každej model má svůj kalibr, pár klíčových patentů (mikrometrické měřidlo a hlavně! dvoupolohová korunka)... je toho dost, proč tuhle značku nemíjet :-)

Odesláno

YPO: člověče o tom dumám už víc než půl roku, v paříži v Seiko butiku jsem si je zkoušel a zkoumal zpracování hodinářskou lupou, naprostá pecka ! jen mě sere ( jsem asi pako ) to Seiko ... doufám, že do nich velmi rychle dorostu, protože pak už nebude co řešit, ty hodinky jsou ku.evsky dobré !!!

Návštěvník YPO?
Odesláno
YPO: člověče o tom dumám už víc než půl roku, v paříži v Seiko butiku jsem si je zkoušel a zkoumal zpracování hodinářskou lupou, naprostá pecka ! jen mě sere ( jsem asi pako ) to Seiko ... doufám, že do nich velmi rychle dorostu, protože pak už nebude co řešit, ty hodinky jsou ku.evsky dobré !!!

rozhodně to není konfekce a za ušetřené peníze mi kup flašku vína :D

Odesláno (upraveno)

Jó, tak to je level naprostý duševní vyrovnanosti - tam se asi nikdy nedostanu.

Mám ten vývoj totiž analogický u nožů, akorát o nějaký ten rok dřív, takže už teď vím, kde budu v další fázi vývoje. Prostě si ty hodinky promítnu do méh nožo-cyklu. K Seiku GS dorostu, až 2 roky předtím prodám Sebenzu (Rolex mezi noži) a koupím párželízkový Victorinox.

EDIT: sebenzu jakožto vyústění několikaletého vývoje a vlastnění pár desítek nožů zatím mám

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Tak z Vulcain leda tak Cricket Nautical.

Tyhle IWC jsou ale super. :)

EDIT: Ty IWC ale in-house nemají, ne?

Upraveno uživatelem Tada

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...