gas Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) blíží se Vánoce a moje narozeniny, tak mě žena chce koupit to, co potřebuji a udělá mě radost, hodinky chodím oblečen výhradně sportovně, tedy něco pro volný čas, podmínka vlastní kalibr a slušná voděodolnost ( plavání ) raději jednoduché a přehledné, chronograph není žádoucí, cena max 150t ( nákup v zahraničí ), zatím mám jednoho adepta, budu rád za Vaše postřehy, díky Edited December 6, 2009 by gas
Peta-Biker Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 gasi: Dokonalý výběr, nic jiného už nevymýšlej...
Dantechno Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Taky bych rekl ... asi nejhezci kousek z jejich vintage kolekce.
Jakubisko Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Gasi a co ty Milgaussy, co se tu ted vali v bazaru?
gas Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 no jo, jsou úžesné, jen mě se.e, že jedny IWC už mám, tak jsem myslel na něco jiného, méně známého, třeba Favre Leuba, Vulcain, atd. Gasi a co ty Milgaussy, co se tu ted vali v bazaru? s Rolexem mám problém, to bych asi na pracku nevzal, zákazníci to nemají rádi hlavně chci nové s vlastním příběhem, nákupem, výletem a vzpomínkou
Dantechno Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 JLC AMVOX 1 $ 6990 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
bandicoot Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Co JLC Master Compressor Diving GMT na kaučuku? 7 350,- ? edit: Amvox s 5atm neni pocitově úplně na to plavčo ideální, byť i 30m v Reversu je dle manuálu k plavání OK. A JLC je takový nenápadný, ani značka nebije tak do očí jako IWC a nedráždí, Edited December 6, 2009 by bandicoot
gas Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 přiznám se, že nad JLC jsem vůbec nepřemýšlel, jdu nastudovat jejich modelovou řadu, nějak jsem se s touhle značkou dlouhodobě míjel, díky
bandicoot Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 gas: to je škoda, víc jak 175 let, stovky vlastních kalibrů, každej model má svůj kalibr, pár klíčových patentů (mikrometrické měřidlo a hlavně! dvoupolohová korunka)... je toho dost, proč tuhle značku nemíjet :-)
honza71 Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Ahoj, myslím, že do vody můžeš klidně s tímhle a zákazníky "dráždit" nebudeš, protože nebudou vědět o co go. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest YPO? Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 gasi pro tebe jenom tohle - to ti nikdo závidět nebude - MODEL SBGA031 VIDEO
gas Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 YPO: člověče o tom dumám už víc než půl roku, v paříži v Seiko butiku jsem si je zkoušel a zkoumal zpracování hodinářskou lupou, naprostá pecka ! jen mě sere ( jsem asi pako ) to Seiko ... doufám, že do nich velmi rychle dorostu, protože pak už nebude co řešit, ty hodinky jsou ku.evsky dobré !!!
Guest YPO? Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 YPO: člověče o tom dumám už víc než půl roku, v paříži v Seiko butiku jsem si je zkoušel a zkoumal zpracování hodinářskou lupou, naprostá pecka ! jen mě sere ( jsem asi pako ) to Seiko ... doufám, že do nich velmi rychle dorostu, protože pak už nebude co řešit, ty hodinky jsou ku.evsky dobré !!! rozhodně to není konfekce a za ušetřené peníze mi kup flašku vína
gas Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 za ušetřené peníze mi kup flašku vína vole
bandicoot Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Jó, tak to je level naprostý duševní vyrovnanosti - tam se asi nikdy nedostanu. Mám ten vývoj totiž analogický u nožů, akorát o nějaký ten rok dřív, takže už teď vím, kde budu v další fázi vývoje. Prostě si ty hodinky promítnu do méh nožo-cyklu. K Seiku GS dorostu, až 2 roky předtím prodám Sebenzu (Rolex mezi noži) a koupím párželízkový Victorinox. EDIT: sebenzu jakožto vyústění několikaletého vývoje a vlastnění pár desítek nožů zatím mám Edited December 6, 2009 by bandicoot
gas Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 Ahoj, myslím, že do vody můžeš klidně s tímhle vadí mě na nich dvě věci, umístění data a cena
gas Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 jinak to Seiko video by si měli pouštet v Primu při tvorbě cen ...
Guest Tada Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Tak z Vulcain leda tak Cricket Nautical. Tyhle IWC jsou ale super. EDIT: Ty IWC ale in-house nemají, ne? Edited December 6, 2009 by Tada
gas Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 Tada: mají, vlastní kalibr s Pelatonem, pecka ... jinak od Vulcain jsem měl na mysli něco takového
Recommended Posts