mechano Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 2009, mám je z návštěvy ve fabrice. To je vážně překvapení, skoro bych se hádal, že jsou ještě ze starého Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Pokud vím, Elton obnovuje výrobu číselníků původní technologií - lisováním z mosazného plechu s následným lakováním a obrobením indexů nebo čísel diamantovým nástrojem. Ale momentálně ( před vánocemi) to je ve stavu vývoje a zkoušek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 2009, mám je z návštěvy ve fabrice. OK, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Pokud vím, Elton obnovuje výrobu číselníků původní technologií - lisováním z mosazného plechu s následným lakováním a obrobením indexů nebo čísel diamantovým nástrojem. Ale momentálně ( před vánocemi) to je ve stavu vývoje a zkoušek. A kolem roku 2060 bychom se mohli dočkat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Nevím kam to zařadit, takto dám sem Při hře s mikroskopem jsem objevil zajímavou strukturu barvy na ciferníku Prim Sport II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 A kolem roku 2060 bychom se mohli dočkat..... Proč čekat tak dlouho? Reliéfní in-house číselníky děláme od loňského roku do modelů "Spartak40", "Spartak43", "Elegant 39 - Jubilejní kolekce" a samozřejmě do "Diplomatů". Na dalších se pracuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Proč čekat tak dlouho? Reliéfní in-house číselníky děláme od loňského roku do modelů "Spartak40", "Spartak43", "Elegant 39 - Jubilejní kolekce" a samozřejmě do "Diplomatů". Na dalších se pracuje. Prosím jen o upřesnění. Někdo tu psal, že je to ve stádiu zkoušek. Jak to tedy je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Nevím kam to zařadit, takto dám sem Při hře s mikroskopem jsem objevil zajímavou strukturu barvy na ciferníku Prim Sport II To oxiduje ten plech pod barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Prosím jen o upřesnění. Někdo tu psal, že je to ve stádiu zkoušek. Jak to tedy je? Stádium zkoušek bylo ukončeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Proč čekat tak dlouho? Reliéfní in-house číselníky děláme od loňského roku do modelů "Spartak40", "Spartak43", "Elegant 39 - Jubilejní kolekce" a samozřejmě do "Diplomatů". Na dalších se pracuje. OK, a za jak dlouho si to dá Prim na stránky? Omlouvám se za tu otázku, aby to nevypadalo, že jsem na web Primu vysazený, nicméně, něco mi napovídá, že člověk který to má na starosti má skvělý flek. Je placen v hodinách či v úkolu? A o kolik se zvedne cena oproti tištěnému ciferníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) OK, a za jak dlouho si to dá Prim na stránky? Omlouvám se za tu otázku, aby to nevypadalo, že jsem na web Primu vysazený, nicméně, něco mi napovídá, že člověk který to má na starosti má skvělý flek. Je placen v hodinách či v úkolu? A o kolik se zvedne cena oproti tištěnému ciferníku? Jsem si vědom, že stávající stránky nejsou dobrý. A to se snažím být ve svém vyjádření nesmírně mírný :-)) Připravují se nové, které by měly být k dispozici nejpozději do konce února 2010 a tak prosíme o trochu trpělivosti. Co se týká rozdílu cen mezi tištěným číselníkem a refiéfním číselníkem, musím zeptat na obchodním oddělení. Já to fakt nevím. Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Haleluja ¨Pokud budete mít už stránky které budou odpovídat cenové úrovni vašich výrobků... tak říkám KONEČNĚ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Haleluja ¨Pokud budete mít už stránky které budou odpovídat cenové úrovni vašich výrobků... tak říkám KONEČNĚ spis doufam, ze konecne rozchodi nefunkcni linky typu odkaz na pdf: http://www.prim.cz/kolekce/inspirovano-casem ... kdysi jsem si myslel, ze grafika je vse, ale v dnesni dobe up-to-date hraje proste prim... edit: :]]] aha, tak uz ne... omlouvam se, ten link na pdf uz je uplne pryc... asi slepa cesta... :] Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem bflmpzwrx3257z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 co to tak znamená ?, v kontextu s decebalovým příspěvkem mě tak napadá jestli se dočtu třeba u omegy nebo breitlingu z čeho dělá číselníky - v tom lepším případě tam bude barva nic víc accutrone obdivuji tvojí trpělivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 spis doufam, ze konecne rozchodi nefunkcni linky typu odkaz na pdf: http://www.prim.cz/kolekce/inspirovano-casem ... kdysi jsem si myslel, ze grafika je vse, ale v dnesni dobe up-to-date hraje proste prim... edit: :]]] aha, tak uz ne... omlouvam se, ten link na pdf uz je uplne pryc... asi slepa cesta... :] Ne to není slepá cesta. Jen jsme se rozhodli pro menší zlo a nefunkční prolink jsme odstranili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Ne to není slepá cesta. Jen jsme se rozhodli pro menší zlo a nefunkční prolink jsme odstranili. respekt accutrone... budu se tesit na unor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Ale opravdu.. pokud už KONEČNĚ budou existovat stránky kde Elton bude presentovat výrobky úměrným způsobem.. tak jeden díl mé nekonečné kritiky ubyde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 co to tak znamená ?, v kontextu s decebalovým příspěvkem mě tak napadá jestli se dočtu třeba u omegy nebo breitlingu z čeho dělá číselníky - v tom lepším případě tam bude barva nic víc accutrone obdivuji tvojí trpělivost Mně nezajímalo z čeho je dělá, ale pokud je dělá, rád bych se to dozvěděl z oficiálního webu. Stačí foto. Pokud nahlédneš na stránky primu, nezjistíš o zmiňovaných číselnicích nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Je opravdu nejvyšší čas opucovat ty zanedbané www stránky. A když se nich dozvíme o primkách o něco víc, než o jiných značkách na jejich webech, tak je to myslím o důvod víc, proč být primák Dosud to primáctví leží mimo jiné v tom, komunikovat a pátrat, a pak být "in", což má teda taky svoje rafinované kouzlo, to nemohu zastřít . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 A o kolik se zvedne cena oproti tištěnému ciferníku? cca o 2500,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se