Přejít na obsah

PRIM MPM

Doporučené příspěvky

Pokud vím, Elton obnovuje výrobu číselníků původní technologií - lisováním z mosazného plechu s následným lakováním a obrobením indexů nebo čísel diamantovým nástrojem. Ale momentálně ( před vánocemi) to je ve stavu vývoje a zkoušek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vím, Elton obnovuje výrobu číselníků původní technologií - lisováním z mosazného plechu s následným lakováním a obrobením indexů nebo čísel diamantovým nástrojem. Ale momentálně ( před vánocemi) to je ve stavu vývoje a zkoušek.

A kolem roku 2060 bychom se mohli dočkat..... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

A kolem roku 2060 bychom se mohli dočkat..... :thumbsup_anim:

Proč čekat tak dlouho?

Reliéfní in-house číselníky děláme od loňského roku do modelů "Spartak40", "Spartak43", "Elegant 39 - Jubilejní kolekce" a samozřejmě do "Diplomatů".

Na dalších se pracuje.

Odkaz ke komentáři

Proč čekat tak dlouho?

Reliéfní in-house číselníky děláme od loňského roku do modelů "Spartak40", "Spartak43", "Elegant 39 - Jubilejní kolekce" a samozřejmě do "Diplomatů".

Na dalších se pracuje.

Prosím jen o upřesnění. Někdo tu psal, že je to ve stádiu zkoušek. Jak to tedy je?

Odkaz ke komentáři

Proč čekat tak dlouho?

Na dalších se pracuje.

OK, a za jak dlouho si to dá Prim na stránky? Omlouvám se za tu otázku, aby to nevypadalo, že jsem na web Primu vysazený, nicméně, něco mi napovídá, že člověk který to má na starosti má skvělý flek. Je placen v hodinách či v úkolu?

A o kolik se zvedne cena oproti tištěnému ciferníku?

Odkaz ke komentáři

OK, a za jak dlouho si to dá Prim na stránky? Omlouvám se za tu otázku, aby to nevypadalo, že jsem na web Primu vysazený, nicméně, něco mi napovídá, že člověk který to má na starosti má skvělý flek. Je placen v hodinách či v úkolu?

A o kolik se zvedne cena oproti tištěnému ciferníku?

Jsem si vědom, že stávající stránky nejsou dobrý. A to se snažím být ve svém vyjádření nesmírně mírný :-))

Připravují se nové, které by měly být k dispozici nejpozději do konce února 2010 a tak prosíme o trochu trpělivosti.

Co se týká rozdílu cen mezi tištěným číselníkem a refiéfním číselníkem, musím zeptat na obchodním oddělení. Já to fakt nevím.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

Haleluja :) ¨Pokud budete mít už stránky které budou odpovídat cenové úrovni vašich výrobků... tak říkám KONEČNĚ :D

spis doufam, ze konecne rozchodi nefunkcni linky typu odkaz na pdf: http://www.prim.cz/kolekce/inspirovano-casem ... kdysi jsem si myslel, ze grafika je vse, ale v dnesni dobe up-to-date hraje proste prim...

edit: :]]] aha, tak uz ne... omlouvam se, ten link na pdf uz je uplne pryc... asi slepa cesta... :]

Upraveno uživatelem bflmpzwrx3257z
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

co to tak znamená ?, v kontextu s decebalovým příspěvkem mě tak napadá jestli se dočtu třeba u omegy nebo breitlingu z čeho dělá číselníky - v tom lepším případě tam bude barva nic víc

accutrone obdivuji tvojí trpělivost :)

Odkaz ke komentáři

spis doufam, ze konecne rozchodi nefunkcni linky typu odkaz na pdf: http://www.prim.cz/kolekce/inspirovano-casem ... kdysi jsem si myslel, ze grafika je vse, ale v dnesni dobe up-to-date hraje proste prim...

edit: :]]] aha, tak uz ne... omlouvam se, ten link na pdf uz je uplne pryc... asi slepa cesta... :]

Ne to není slepá cesta. Jen jsme se rozhodli pro menší zlo a nefunkční prolink jsme odstranili.

Odkaz ke komentáři

co to tak znamená ?, v kontextu s decebalovým příspěvkem mě tak napadá jestli se dočtu třeba u omegy nebo breitlingu z čeho dělá číselníky - v tom lepším případě tam bude barva nic víc

accutrone obdivuji tvojí trpělivost :)

Mně nezajímalo z čeho je dělá, ale pokud je dělá, rád bych se to dozvěděl z oficiálního webu. Stačí foto. Pokud nahlédneš na stránky primu, nezjistíš o zmiňovaných číselnicích nic.

Odkaz ke komentáři

Je opravdu nejvyšší čas opucovat ty zanedbané www stránky. A když se nich dozvíme o primkách o něco víc, než o jiných značkách na jejich webech, tak je to myslím o důvod víc, proč být primák :D

Dosud to primáctví leží mimo jiné v tom, komunikovat a pátrat, a pak být "in", což má teda taky svoje rafinované kouzlo, to nemohu zastřít :D.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...