Přejít na obsah

Marina Militare, Parnis a další podobné nápodoby - shrnutí témat

Doporučené příspěvky

...Čínské hodinky degradují pocit z technické výjmečnosti hodinářských komplikací. Hodinky s tourbillonem se zpravidla za méně než 10 000 EUR neseženou. A najednou je může mít za 800USD každý...

No prave jeden z pocitu ktere mam pri cteni nekterych proticinskych reakci je presne tohleto. Nedovolil bych si to nikomu vpalit, ale kdyz to teda sam pises :sad01_anim: Neber to jako utok na svou osobu, ale holt tohle mi to silne pripomelo:

chlapecek: Mamiiii... Von ma to slapaci kolo taky... Buuu... Mamiiii! (dup dup botickou do podlahy) :crybaby:

mama: Tato! Udelej neco. Jsi prece chlap. Hned! :bangin:

tata: A co mam asi tak himlhergot delat?? Nechces mi rict? :taz:

mama: No preci neco! Jsi preci chlap! Ze jsem si ja nestastna nevzala radsi Pistu Hufnagla... :crying_anim:

tata: A dost!!!!! Mazej domu parchante a pamatuj si ze tvoje kolo bylo drazsi! :censored:

The End

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 330
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
No prave jeden z pocitu ktere mam pri cteni nekterych proticinskych reakci je presne tohleto. Nedovolil bych si to nikomu vpalit, ale kdyz to teda sam pises :sad01_anim: Neber to jako utok na svou osobu, ale holt tohle mi to silne pripomelo:

chlapecek: Mamiiii... Von ma to slapaci kolo taky... Buuu... Mamiiii! (dup dup botickou do podlahy) :crybaby:

mama: Tato! Udelej neco. Jsi prece chlap. Hned! :bangin:

tata: A co mam asi tak himlhergot delat?? Nechces mi rict? :taz:

mama: No preci neco! Jsi preci chlap! Ze jsem si ja nestastna nevzala radsi Pistu Hufnagla... :crying_anim:

tata: A dost!!!!! Mazej domu parchante a pamatuj si ze tvoje kolo bylo drazsi! :censored:

The End

tak jsem přelouskal předchozích 265 postů a můžete si mě na seznam píč*sů, co by vocaď MM a Parnis vyprali napsat taky. Jen mi přijde jedna věc zvláštní. Snow/Thesis tady každou chvíli práskne odkaz na HH kousek a reakce na něj se dají spočítat na prstech jedné ruky. Vo těch debilních šmejdech se tady postují stovky příspěvků. Proč? Vono se vyjadřovat k hodinařině není až taková prdel, jak by se na první pohled mohlo zdát. Sám jsem toho příkladem. Proto radši držím hubu a čtu si od znalějších. Fotka vypráskanýho šmejdu vodněkud ze stánku mně nedá zhola nic, než že zjistím, že se dají na tu sra*ku nasadit různý řemeny. Ale báječně se vo tom mele, protože tam člověk ze sebe blba neudělá.

Odkaz ke komentáři

hciq> Krásnej obrázek!!

ostatni>

Celý tohle vlákno mi evokuje jeden citát Jeremyho Clarksona, kterej při testu Range Roveru SS řekl:

"You can have this car with a diesel engine. But that's not good. It's as if your mother gave you a lap dance. Yeah, she's a woman but..."

(Tohle auto můžete mít i s naftovým motorem. Jenže to není ono. Je to jako by vám na klíně tančila vaše matka. Jasně, je to ženská, ale...)

Řečeno jinak - kdyby tohle bylo fórum o krásnejch ženskejch a kibi by vyfotil glamour fotku chlapa předělanýho na buchtu s ksichtem Keiry Knightley (zde dosaďte svou oblíbenou krasavici), přišlo by to všem v pohodě? Ať už by ten transík byl jakkoli krásnej?

Před Číňanama z dlouhodobýho hlediska neutečeme, to je bez debat. Ale dokud dělají ukradený věci, ať už jsou to hodinky nebo auta, tak je nemá smysl tady na fóru, kde se bavíme naším společným koníčkem, řešit.

Odkaz ke komentáři

...korunka patentovana BYLA, patent je skoro 30 let propadly. pouziti tohoto prvku je tedy maximalne NEETICKE (chces-li), ale nikoliv NELEGALNI.

Lodní šroub měl patentovaný Ressel, turbínu Kaplan, žárovku Edison a dynamit Nobel a dneska nikomu nepřijde neetický, že to vyrábí někdo jiný. Tedy s vyjímkou žárovek, ty prudí eurobolševiky a místo nich zavádí neekologické zářivky.

Odkaz ke komentáři

militantnost a fanatismus některých členů je překvapující...

Co takhle zkusit propojit přítup uplatňovaný ve světě hodinek a zbylých částech našeho světa? Opravdu jste tak rigidní a zásadoví, fanatičtí jako tady? YPO, Safi a podobní, opravdu se takhle chováte a stejné zásady a přístupy používáte když jste mimo tento virtuální svět hodinek?

Platí to i naopak, kdy mně Snow sjel v jedné diskusi kde jem napsal , že nosím nůž z l.e. ... u hodinek se to běžně píše, u nože jem se stal pitomým frajerem a pozérem :) a takhle mám pocit, že je to tady se vším... u hodinek řešíte věci které vás pak v normálním životě ani nepozastaví... a naopak...

Jou to sice drobnosti, ale i to největší umění je loženo z malých kousků...

Odkaz ke komentáři

Spotřebnot zboží to neřeší... Pro gentlemana je spotřebním zboží vlastně vše, s vyjímkou vlastní cti, hrdosti, sebeúcty... a já se jen ptám: Uplatňujete, kazatelé zdejších velmi přísných měřítek, stejná přísná kriteria i v normálním životě? Já jsem převědčen, že nikoliv!!! Proč ve virtuálním světě lidé standardně mají sklony k extremismu? Je to tím, že je to tady tak jednoduché, že to tady nevyžaduje žádnou oobní odvahu? Nevím... ale každopádně je to stejné jako na mnoha diskusních serverech nejen o hodinkách... vrcholem tohoto fenomenu jsou servery o bojových uměních :D

btw: nenosím fejky, ale stejně blbý pocit mám, když i dám na ruku ruské, japonké, čínské hodinky...

Odkaz ke komentáři

Spotřebnot zboží to neřeší... Pro gentlemana je spotřebním zboží vlastně vše, s vyjímkou vlastní cti, hrdosti, sebeúcty... a já se jen ptám: Uplatňujete, kazatelé zdejších velmi přísných měřítek, stejná přísná kriteria i v normálním životě? Já jsem převědčen, že nikoliv!!! Proč ve virtuálním světě lidé standardně mají sklony k extremismu? Je to tím, že je to tady tak jednoduché, že to tady nevyžaduje žádnou oobní odvahu? Nevím... ale každopádně je to stejné jako na mnoha diskusních serverech nejen o hodinkách... vrcholem tohoto fenomenu jsou servery o bojových uměních :D

btw: nenosím fejky, ale stejně blbý pocit mám, když i dám na ruku ruské, japonké, čínské hodinky...

japonské mám rád

Odkaz ke komentáři

japonské mám rád

Já ne :) mají pro mně malý machrindex :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: ale přesto mi čínské hodinky, ani hodinky Hugo Boss, Amporio Armani, PRIM, Guess a podobné nevadí.... Připadáte mi tady jako machři co jezdí na traktoru od Deera kteří ohrnují motykama kterýma si musí vystačit většina ostatních.... Já mám rád traktory od Lamborginy, ale nehodlám dělnému lidu bránit okopávat svoje zahrádky motyčkou...

Odkaz ke komentáři

hale Safi, jestli by vobčas nebylo dobrý se zastavit, vohlídnout se a trochu se zamyslet.

nabyl jsem mínění, že se tento muž zdá moudrým, jak mnoha jiným lidem, tak obzvláště sám sobě, ale že moudrý není; a potom jsem se pokoušel mu ukazovat, že se domnívá, že je moudrý, ale že není. Tu jsem si tím znepřátelil i jeho i mnohé z přítomných; avšak odcházeje uvažoval jsem sám u sebe, že proti tomuto člověku jsem já opravdu moudřejší; bezpochyby totiž ani jeden ani druhý z nás neví nic dokonalého, ale tento se při svém nevědění domnívá, že něco ví, kdežto já ani nevím, ani se nedomnívám, že vím;

Odkaz ke komentáři

Já holt nejsem fajnšmekr, ale vobyčejnej elitářskej hejsek :)

:) hlavně je dobře že už je tu klidnějc ..včera si ještě chtěl zakazovat všechny neevropský a neseveroamerický hodinky, dneska už dělnému lidu motyčky dopřeješ.. To je ten duch vánoc co, jen tak dál :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

:) hlavně je dobře že už je tu klidnějc ..včera si ještě chtěl zakazovat všechny neevropský a neseveroamerický hodinky, dneska už dělnému lidu motyčky dopřeješ.. To je ten duch vánoc co, jen tak dál :thumbsup_anim:

To byla ironie.... Když chce někdo zakázat čínu, tak proč ne i japonsko... když ho JÁ nemám rád?

Odkaz ke komentáři

Jakej duch vánoc? Slunovrat byl před třema dny.......nebo sem snad něco zaspal? :D

Odkaz ke komentáři

...a já se jen ptám: Uplatňujete, kazatelé zdejších velmi přísných měřítek, stejná přísná kriteria i v normálním životě? Já jsem převědčen, že nikoliv!!! Proč ve virtuálním světě lidé standardně mají sklony k extremismu? Je to tím, že je to tady tak jednoduché, že to tady nevyžaduje žádnou oobní odvahu? Nevím... ale každopádně je to stejné jako na mnoha diskusních serverech nejen o hodinkách...

Mate pravdu pane.

Plati ti to i na me, ikdyz se snazim napsat vzdy pouze to, co bych si dotycnemu dovolil rict do oci. Ikdyz ho neznam.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...