Kupa54 Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Asi je to tenhle kroužek (Flavamaticovo foto), nicméně si skoro myslím, že bez něj vypadají ty hodinky líp. Musím s tebou souhlasit, že bez toho podivného plastového okruží vypadjí líp . Vlastzně mě to původně vůbec nenapadlo, že na nich něco chybí. Nikdy mě nenapadlo, že se pod tou lunetou skrývá tak pěkné pouzdro. Tímto děkuji Accutronovi za rozšíření mých primkařských obzorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Zaujímala by ma fotka tých čiernych - zadné víko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Zaujímala by ma fotka tých čiernych - zadné víko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Zaujímala by ma fotka tých čiernych - zadné víko. A nemáš náhodou rezervné zadné víko aj s tesnením ?To je otázka, hodná Hamleta , no nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 A nemáš náhodou rezervné zadné víko aj s tesnením ? To je otázka, hodná Hamleta , no nie ? Nemám. Ale objevují se dost často na aukru a občas i nefunkční a ty bývají za hubičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Takže páni vážení, trocha té nostalgie Leckdo je asi v nosil, než je nahradily ty s melodiemi z Číny. (jenom škoda, že střeva jsou od východních bratrů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Takže páni vážení, trocha té nostalgie Leckdo je asi v nosil, než je nahradily ty s melodiemi z Číny. (jenom škoda, že střeva jsou od východních bratrů) Pěkné "aranžmá"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 mam jedny doma Prim Sport v plastovym pouzdre v perfekt stavu, ale nefunkcni, vterinovka se pri vytazeni korunky otaci rychlosti rovnajici se zmene casu. Pokud je najdu, tak za postovny je muzu nekomu darovat. Treba ta luneta, a dalsi dily se muzou hodit. Ale jak rikam musim se po nich podivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 mam jedny doma Prim Sport v plastovym pouzdre v perfekt stavu, ale nefunkcni, vterinovka se pri vytazeni korunky otaci rychlosti rovnajici se zmene casu. Pokud je najdu, tak za postovny je muzu nekomu darovat. Treba ta luneta, a dalsi dily se muzou hodit. Ale jak rikam musim se po nich podivat. Dík, k poštovnému nabízím i panáka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Tak jsem svým Sport quartz Prim dal nový řemen - mně k nim pasuje. A přemýšlím - je to 20mm - kdybych ho ořízl, jak by vypadal na PS2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Tak jsem svým Sport quartz Prim dal nový řemen - mně k nim pasuje. A přemýšlím - je to 20mm - kdybych ho ořízl, jak by vypadal na PS2? Hezké. Je ke Sportům přilož a dumej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Tak jsem svým Sport quartz Prim dal nový řemen - mně k nim pasuje. A přemýšlím - je to 20mm - kdybych ho ořízl, jak by vypadal na PS2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Taky jedny vlastním. Před časem jsem je koupil na aukru. Ne že bych specialně sbíral Prim quartz, ale tyhle mi přišli celkem zajímaví. EDIT - Fotku jsem zmenšil,příště bez varování mažu. Takhle velké patří pouze do sekce fotogalerie,jinak je optimum 800x600. Dík za pochopení,Gilius Ty mám po taťkovi, ale chybí mi luneta s čísly. Nemáte někdo? Nevíte jaký by se k nim nejlépe hodil řemen a jaký tam byl původně? Moc díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Když jsem se tak vrtal v tomto starém vlákně, nenašel jsem nikde, jak vlastně vypadaly strojky používané v Quartz primkách. Předpokládám, že strojek v tomto příspěvku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/24725-sbira-nekdo-prim-quartz/page__view__findpost__p__363167 je prim kalibr 210, je to tak? Máte někdo fotky těchto strojků? - s francouzskými strojky FRANCE EBAUCHES - s německými strojky GUB kal. 38 Jinak Ronda je poměrně častá a předpokládám, že digitální hodinky vyrobeny běloruskou firmou Integral Minsk jsou vlastně každé digitálky značky PRIM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Když jsem se tak vrtal v tomto starém vlákně, nenašel jsem nikde, jak vlastně vypadaly strojky používané v Quartz primkách. Předpokládám, že strojek v tomto příspěvku http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/24725-sbira-nekdo-prim-quartz/page__view__findpost__p__363167 je prim kalibr 210, je to tak? Máte někdo fotky těchto strojků? - s francouzskými strojky FRANCE EBAUCHES - s německými strojky GUB kal. 38 Jinak Ronda je poměrně častá a předpokládám, že digitální hodinky vyrobeny běloruskou firmou Integral Minsk jsou vlastně každé digitálky značky PRIM. Ano,jedná se o kal.210. Integral Minsk měl a dosud má ve svém výrobním sortimentu velmi širokou řadu LCD hodinek.Eltonské digitálky používaly tři moduly, obrázky je možné najít tuším v rubrice o LCD hodinkách. V současné době se již nevyrábějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Ano,jedná se o kal.210. Integral Minsk měl a dosud má ve svém výrobním sortimentu velmi širokou řadu LCD hodinek.Eltonské digitálky používaly tři moduly, obrázky je možné najít tuším v rubrice o LCD hodinkách. V současné době se již nevyrábějí. Děkuji accutrone za doplnění informací, zkusím si to o digitálkách prim najít. Pokud by jsi přesto našel nějaké fotky s francouzskými strojky FRANCE EBAUCHES nebo s německými strojky GUB kal. 38 (nebo i jen hodinek kam se dávaly), bylo by zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Nevím kam jinam to dát a zakládat nové vlákno nechci. Nuže, máme doma také prim quartz, ale visí na zdi, což jsem ještě mockrát neviděl, takže se chci zeptat, jestli se skutečně nástěnné primky vyráběly nebo nám visí na zdi nějaké vintage fejky Pokusím se dodat i foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Nástěnné Prim quartz se vyráběly. Pokud se nepletu, strojky se dělaly v Eltonu, hodiny se montovaly v Chronotechně Šternberk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Nástěnné Prim quartz se vyráběly. Pokud se nepletu, strojky se dělaly v Eltonu, hodiny se montovaly v Chronotechně Šternberk. Nástěnné a stolní hodiny Prim Quartz byly vyvinuty a vyráběny v Eltonu Nové Město nad Metují.Celkem se jich vyrobilo na 4,5 milionu kusů. Ve Šternberku se vyráběly budíky Prim Quartz a v polovině 90-tých lét tam montovaly nějaké hodiny z dílů dodaných německou firmou Europa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Díky za odpovědi pánové, toto mě zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se