Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co řikáte ne tyhle Seika? Už delší dobu na ně střádám a za měsíc nastane den D kdy vysypu prasátko a budu si je moc koupit. Líbí se vám? Stojí za těch 21 000,- Kč? Nejsou to sice mechaniky, ale jsem puntičkář a odchylku víc jak vteřinu denně bych asi nerozdejchal?

Značka Seiko

Referenční číslo SNP003

Druh Pánské

Strojek Kinetic

Kalibr 7D48

Funkce Auto relay

Materiál Nerez ocel

Sklo Safír

Vodotěsnost 100m

Baterie kondenzátor

Odesláno

Hezké, ale ten subciferník vpravo vypadá, jako by tam nepatřil. jsou moc našlapané vedle sebe. Já vím, je to subjektivní, ale jakoukoliv nesouměrnost nesnáším :)

Odesláno
Kde jsi prisel na tech 21tis? Na eBay vyjdou na mene nez polovic.

Jinak proti nim nic nemam:)

No v Čechách stojí 21 tisíc... Přes eBay sem nikdy nic nekupoval a abych pravdu řekl tak se mi to ani nechce riskovat...kdyby s nima něco bylo nevim jak bych to reklamoval když umim jenom česky :)

Odesláno

Jsou pěkný, ale ta přesnost je individuální, dle manuálu +-15s za měsíc.......... jo můžou dělat míň, ale taky nemusej! Taky jsem o nich uvažoval, ale natahovací "tikalky" jsou mi prostě bližší.

Odesláno
Hezké, ale ten subciferník vpravo vypadá, jako by tam nepatřil. jsou moc našlapané vedle sebe. Já vím, je to subjektivní, ale jakoukoliv nesouměrnost nesnáším :)

Hmm..to mě ani nenapadlo, spíš mi vadila ta velká datumovka...ještě je budu muset pořádně prozkoumat naživo. :)

Odesláno
Jsou pěkný, ale ta přesnost je individuální, dle manuálu +-15s za měsíc.......... jo můžou dělat míň, ale taky nemusej! Taky jsem o nich uvažoval, ale natahovací "tikalky" jsou mi prostě bližší.

Dle uzivatelu na TimeZone dela Kinetic tu sekundu za mesic, nebo spise +-20rok.

Odesláno
pěkné hodinky.. schvaluju :) ale tolik bych do nich nevrazil - zkus jeste popremyslet o tom nakupu pres ebay, pokud bys chtel pomoct rad pomuzu

Díky, budu o tom ještě uvažovat ;)

A vůbec, kdybych je koupil třeba v Británii nedá se případná reklamace uplatnit i u nás, když jsme teď v tý unii? :D

Odesláno

Čo sa týka presnosti, kinetik je bez obáv. Ja som si 19.3.2006 kúpil Seiko Kinetic SKA 325 a do dnešného dňa idú dopredu 5 sekúnd( čiže za 5 meiacov ), ani raz som ich od kúpy neprestavoval pretože chcem zmerať ich odchýlku za celý rok, potom dám vedieť.

Odesláno

Taky tak. Mám starší Kinetic SQ100, nejjednoduší model a dělá +-1s/měsíc. Seika jsou jináč známi svoji přesností, takže bych dal klidně hlavu na špalek, že každý model Kinetic nepůjde dál než +-2s/měsíc.

Odesláno

kolega ma kinetiky a tiez presnost +-1sec/mesiac

su to obicajne knetiky so zafirom.. uz ich ma 2roky a stale parada.

pacia sa mi

ja si s mojimi seikami 5 musim vystacit :)

Odesláno
kolega ma kinetiky a tiez presnost +-1sec/mesiac

su to obicajne knetiky so zafirom.. uz ich ma 2roky a stale parada.

pacia sa mi

ja si s mojimi seikami 5 musim vystacit :)

Kdyz jsme u tech Seiko 5. Dpocela bych se mi libil kinetic (a safir) v techto novych Seiko 5.

Odesláno
Nejsou to sice mechaniky, ale jsem puntičkář a odchylku víc jak vteřinu denně bych asi nerozdejchal? .

Zkus, uvidíš že rozdejchal. Na letadlo musíš být hodinu dopředu, MHD určitě má sekyru +- 5 minut, vlaky taky nejezdí jak v Japonsku......... Pokud mají hodinky +-3minuty tak mi to je jedno :lol:

Odesláno
Nejsou to sice mechaniky, ale jsem puntičkář a odchylku víc jak vteřinu denně bych asi nerozdejchal? .

Zkus, uvidíš že rozdejchal. Na letadlo musíš být hodinu dopředu, MHD určitě má sekyru +- 5 minut, vlaky taky nejezdí jak v Japonsku......... Pokud mají hodinky +-3minuty tak mi to je jedno :lol:

Ne e, já potřebuju aby mi šli přesně...jinak bych nemohl nadávat jak to všechno jezdí pozdě :D

Odesláno
Baldy: Nechci tě přesvědčovat, ale myslím, že je opravdu zbytečné platit 21 tisíc. Když ne eBay, tak co třeba 21jewels.com tam mají ty SNP 003 za 459 USD http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...getproducttype=

Myslím, že už tady na fóru přes 21jewels.com nakupovalo víc lidí a byli spokojení.

Ta cena vypadá víc jak zajímavě. Jestli sem to dobře spočítal tak to dělá 459 x zhruba 22 což je něco před 10000,- Kč. Ale nikdy sem ze zahraničí nic nekupoval a tak s tim nemam moc zkušeností. Hlavně mi jde o to jak to zaplatit...mam jenom obyčejný účet u KB vedený v korunách. :| Taky nevim jestli budu platit clo a DPH. Jestli jo, tak kolik bude dělat? :|

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...