adamo Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2009 Tak jsem se po měsíci čekání dočkal a domů dorazil balíček z německa. Po nějakých "pořádných" hodinkách jsem pátral všeho všudy skoro půl roku. Volba nakonec padla na tyto Junkersy. Bohužel nemám možnost srovnání s oblíbenými Archimede nebo Steinhart, ale hodinky mě hrozně mile překvapily velmi precizním a kvalitním provedením. Bohužel kožený řemen, na kterém se dodávají byl pro moji vychrtlou ruku příliš dlouhý, proto jsem se hned po prvním vyzkoušení vydal sehnat něco jiného. Musím uznat, že teď vypadají moje pilotky ještě líp, než s originálním řemenem. Mám hroznou radost :-) Stručně: 40mm průměr bez korunky, safír, ETA 2824-2 Můj první pokus o focení hodinek dopadl následovně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Moc pěkné, dnes by mě měly dorazit Archimede Pilot XLA tak mě Tvoje fotky ještě víc natěšily. Já snad na tu pošťačku ani čekat nebudu a zajedu se podívat jestli už nejsou na poště!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 (upraveno) hodinky pěkný :-) a koukám, že seš dost vazba, podle ruky se 40mm hodinkama Nic ve zlym .... zastavam nazor hubenější = spíše zdravější ;-) Můžeš uvést odkaz na zdroj? Upraveno 14. prosince 2009 uživatelem budo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Jinak blahopřeji ať ti dělají radost. Můžeš uvést výšku pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 hodinky pěkný :-) a koukám, že seš dost vazba, podle ruky se 40mm hodinkama Nic ve zlym .... zastavam nazor hubenější = spíše zdravější ;-) Můžeš uvést odkaz na zdroj? koupil jsem je zde: http://www.aviation-time.com/ Původně jsem měl objednané poljoty, ale ty už byly vyprodané, proto mi nabídli tyto. A popravdě jsem rád, že jsem si několik ? připlatil, myslím, že to stálo za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Jinak blahopřeji ať ti dělají radost. Můžeš uvést výšku pouzdra? Výrobce uvádí výšku cca 10 mm. Na ruce ale vypadají překvapivě "placatě". Dělá to asi tvar pouzdra, které ma spodní hranu sešikmenou a dýnko je taky vypouklé. ...a koukám, že seš dost vazba, podle ruky se 40mm hodinkama Nic ve zlym .... zastavam nazor hubenější = spíše zdravější ;-) jj, zápěstí 15,5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 (upraveno) Mohl jsem si dobře prohlédnout levnější quartz Junkersy a i tam bylo to provedení pouzdra překvapivě výborný 40mm je Ideální Upraveno 14. prosince 2009 uživatelem Helex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Pěkné, pěkné. Kupoval jsi je v česku nebo přímo od výrobce? Rozdíl je cca 1200Kč + samozřejmě nějaké poštovné. Junkers mám taky v hledáčku do vzdálenější budoucnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Gratuluju. Nebál bych se přidat další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 To adamjursa. Moc pekny. Gratualace. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Pěkné, pěkné. Kupoval jsi je v česku nebo přímo od výrobce? Rozdíl je cca 1200Kč + samozřejmě nějaké poštovné. Junkers mám taky v hledáčku do vzdálenější budoucnosti. Viz odkaz co jsem postoval výš. Dostal jsem ještě menší slevu, takže mě vyšly docela podstatně levněji než co stojí třeba v koscomu. jinak díky všem, mám z nich radost :-) bohužel nemám makro objektiv ani stativ, takže s dalšíma fotkama je to trošku problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Trošku mě zklamala přesnost. Dělají zhruba +25s za den. Ale tak alespoň mám důvod si s nima hrát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2009 Trošku mě zklamala přesnost. Dělají zhruba +25s za den. Ale tak alespoň mám důvod si s nima hrát :-) Nehazej flintu do zita. Nechej strojek chvili zabehnout. Pokud pak bude odchylka stabilni (tedy tech cca. 25 sekund, pokud to na nich zustane, budou delat kazdy den), pak by mely jit seridit. Sver je pak nejakemu sikovnemu hodinari, at si s nima pohraje radeji on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Takže po zásahu hodináře z oriosy se přibrzdily na přijatelných +12s/24h. Tímto děkuji za skvělý přístup a všem oriosu maximálně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Zes to vlakno vytahoval. Ja jsem myslel, ze diky memu pidi zapesti mam od pilotek pokoj. Ale 40mm asi unesu, pruhledne dynko, hm, tak si je davam do seznamu nekdy jednou. 25s denne mi dela Myota v zabehu, ta Eta ma urcite navic a je to videt. Ten web prodejce je trochu neprehledny, jak jsou na tom s vodotesnosti, nejak jsem to tam nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 http://www.junkers-shop.de/Junkers-Uhren/A...erk_art293.html Asi to tam ani nepíšou, ale mají 50m. Holt pilotky nejsou na potapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 hele tu přesnost neřeš....kochej se....jak jsem již psal..přesnost je nudná...máš hezké hodinky a nehledej na nich chyby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 http://www.junkers-s...erk_art293.html Asi to tam ani nepíšou, ale mají 50m. Holt pilotky nejsou na potapeni no jedině když to spadne třebas do moře ale jinak hodinky moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 17. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 (upraveno) nově na nato strapu :-) Upraveno 17. října 2010 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se