cubic Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2009 Asi hloupá otázka ale raději se zeptám než udělat nějaký průšvich.Když budu chtít prodat hodinky ze své sbírky jako fyzická osoba přes chronomag,potřebuji k tomu 50 příspěvků!!!Otázka je jestli si zpočítám příspěvky a po napočítání 51 příspěvku se někomu ohlásím a ten mě odmávne nebo je to založené na důvěře a následných kontrolách hříšníků.Podotýkám že mě ani nenapadlo zkalmat důvěru ,jen mě to tak napadlo.Děkuji
cubic Odesláno 20. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 kibi napsal: moznosti jsou vlastne dve - po "nasbirani" padesati prispevku te system pusti, abysh mohl zalozit vlakno nebo do nejakeho stavajiciho napsat... to je automaticky v tom pripade upozornim na neoblibenost "turboclenu", kteri se o to pokouseji za vecer nebo dva... nebo se domluv s nejakym clenem s potrebnym poctem prispevku, jestli by hodinky prodaval "v zastoupeni"... Nehodlám se stát turbočlenem,na to nemám ani dostatek času.Chci být poctivka,ovšem bude to asi doba než se budu moci zůčastnit osobně pod svím nickem!!!
Baker Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 kibi napsal: nebo se domluv s nejakym clenem s potrebnym poctem prispevku, jestli by hodinky prodaval "v zastoupeni"... Spatna rada je taky rada. Klik !
sibirnaya Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 dovoluji si obnovit toto vlakno coby knihu prani a stiznosti. diskutujte zde:
Jeremy Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 S novými pravidly mám jen dva malé problémy, tj. dávám ke zvážení:- ten text je jak od grafomana - jestli chcete, aby se podle toho někdo řídil, udělejte to v 10 bodech a ne ve slohové práci- omezení sekce "ostatní" je napůl ptákovina. Nemá smysl oskávat rovnou třeba kočárky - sám jsem tady prodal autosedačky a myslím, že jak já, tak kupující je spokojenej a přijde mi lepší pomoct někomu odsud, než z aukra. Ale zase chápu omezení starých ponožek a napůl vypitejch lahví. Nicméně sami to přece máte už vyřešené tím, že admin může smazat, co se mu zlíbí. Takže v rámci zkracování navrhuju celou tu dlouhatánskou sekci o Ostatním změnit na: "Při prodej ostatních přemýšlejte a nabízejte rozumné věci v rozumném stavu. Když Váš inzarát zmizí, znamená to, že to nesplnil a smazali ho admini"
Pirx Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Jenom detail..."a zároveň je jejich datum registrace na fóru starší než 6 kalendářních měsíců"... byvalo totiz videt v kazdym prispevku pod jmenem clena, kdy se registroval, ale ted uz to tam neni, nejde to nejak zase zapnout?
tombed Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 vidíš to, když si kurzorem najedeš na svůj nick (ne avatar) nad příspěvkem... otevře se ti okno
Jirkasirka Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Hezké dopoledne dámy a pánové, jaká je správná reakce na mou rezervační SZ na prodejní inzerát. Přišla mi od prodejce odpověď: "Je Vás mnoho, asi jsem to podstřelil s cenou, tak kdo dá víc, ten bere." Není tak trochu dražba? Díky Jirka
Jeremy Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 8:10, Jirkasirka napsal: Hezké dopoledne dámy a pánové, jaká je správná reakce na mou rezervační SZ na prodejní inzerát. Přišla mi od prodejce odpověď: "Je Vás mnoho, asi jsem to podstřelil s cenou, tak kdo dá víc, ten bere." Není tak trochu dražba? Díky Jirka Napsat tomu mamlasovi, že už nemáš zájem.
filo-boxer Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 8:10, Jirkasirka napsal: Hezké dopoledne dámy a pánové, jaká je správná reakce na mou rezervační SZ na prodejní inzerát. Přišla mi od prodejce odpověď: "Je Vás mnoho, asi jsem to podstřelil s cenou, tak kdo dá víc, ten bere." Není tak trochu dražba? Díky JirkaNahlasit moderatorum poruseni pravidel.
jankoxxx Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 sekcia predam mi je jasna, ale predaj kupa a vymena ostatneho je zadefinovana velmi vagne. dalsi OT a flame je len otazka casu..
ggrand Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 "Do vlákna v sekci Prodej je zakázáno přispívat jiným osobám kromě autora. Výjimku tvoří příspěvky označující zaslání SZ. Další výjimku tvoří příspěvky oprávněně upozorňující na podvodné jednání prodávajícího nebo na špatný popis zboží."Když se zeptám, jak jsou staré, či jestli byly hodinky servisované přímo do vlákna(protože by to mohlo zajímat více lidí), tak se jedná o upozornění na špatný popis nebo je to jednání v rozporu s pravidly?
filo-boxer Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Ja myslim, ze to je definovano jasne. Jakekoliv dotazy pres SZ, je na zakladateli inzeratu, jestli informace doplni, nebo ne.
sibirnaya Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 6:55, Jeremy napsal: - omezení sekce "ostatní" je napůl ptákovina. Nemá smysl oskávat rovnou třeba kočárky - sám jsem tady prodal autosedačky a myslím, že jak já, tak kupující je spokojenej a přijde mi lepší pomoct někomu odsud, než z aukra. Ale zase chápu omezení starých ponožek a napůl vypitejch lahví. Nicméně sami to přece máte už vyřešené tím, že admin může smazat, co se mu zlíbí. Takže v rámci zkracování navrhuju celou tu dlouhatánskou sekci o Ostatním změnit na: "Při prodej ostatních přemýšlejte a nabízejte rozumné věci v rozumném stavu. Když Váš inzarát zmizí, znamená to, že to nesplnil a smazali ho admini"ptakovina to neni. tohle forum je chlapi sobe a plastovy okna a kocarky sem proste nepatri.
Jeremy Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 9:40, sibirnaya napsal: ptakovina to neni. tohle forum je chlapi sobe a plastovy okna a kocarky sem proste nepatri. No chlapi sobě.... spousta mejch známejch jsou, k neuvěření, chlapi, a mají rádi svoje rodiny a starají se i o ně, ne jen o kudličky a autíčka :-/ škoda
sibirnaya Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 nekteri mi znami stavej baraky, nekteri chovaj psy, nekteri pronajimaj byty, kazdej dela neco. ale proste obecne odrazedla a detsky sedacky do pansky sekce nepatri, stejne jako plastovy vokna a kralicci. je to o hledani kompromisu, na odrazedla je mimibazar..
Jeremy Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Mně přijde jako úchylárka ta věc o level výš - ta "pánská sekce".I na to jsou totiž specializovaná macho-fóra. Smradlavější obdoby mimibazaru.Ale asi jsem zbytečně liberální - ani třeba ta cyklistická bunda od zdejšího trolla, co tam teď visí, mi nevadí. Prostě se zasměju a ignoruju to.
sibirnaya Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 nevim jaka bunda, nehlede na to, ze cyklisticka bunda je sport. a stary inzeraty neresim, jen to, co se vyvesi od zmeny pravidel. aji to odrazedlo sem tam nechal, i kdyz je mi proti srsti..
Cyber Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 V 6. 5. 2013 v 6:55, Jeremy napsal: S novými pravidly mám jen dva malé problémy, tj. dávám ke zvážení:- ten text je jak od grafomana - jestli chcete, aby se podle toho někdo řídil, udělejte to v 10 bodech a ne ve slohové práci- omezení sekce "ostatní" je napůl ptákovina. Nemá smysl oskávat rovnou třeba kočárky - sám jsem tady prodal autosedačky a myslím, že jak já, tak kupující je spokojenej a přijde mi lepší pomoct někomu odsud, než z aukra. Ale zase chápu omezení starých ponožek a napůl vypitejch lahví. Nicméně sami to přece máte už vyřešené tím, že admin může smazat, co se mu zlíbí. Takže v rámci zkracování navrhuju celou tu dlouhatánskou sekci o Ostatním změnit na: "Při prodej ostatních přemýšlejte a nabízejte rozumné věci v rozumném stavu. Když Váš inzarát zmizí, znamená to, že to nesplnil a smazali ho admini"+1 !
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.