Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je to starší záležitost a nikde jsem je tu nenašel, což je škoda.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

120 hodin rezerva nátahu.

Klik

Posted

No, za mě hodinky designem nic moc, ale ten strojek to je nádhera. Jsem spíš na kulatý konzervy. :D

Posted (edited)

Jednim slovem nadhera.

Edited by cody
Posted
Jednim slovem nadhera.

Přidávám se k tomuto názoru, jen za mě snad ten kousek v platině...

Posted

Nemam rad hranate hodinky, ale tieto su nadherne. Nech sa clovek pozrie na ktorukolvek ich cast, tak vidi dokonale spracovanie. Osobne som v hranatom prevedeni este asi nic krajsie nevidel. Pani v Nemecku maju moju hlboku poklonu.

Posted

Taky se mi líbí spíš jen ten strojek. Úžasný je, jak si dávají záležet na zdobení a vzhledu i pod ciferníkem, kam má možnost se podívat pouze firemní hodinář.

• 10 months later...
Posted

No, to je presne ono. Clovek si konecne mysli, ze ma bud dost hodinek anebo ze ma ty jediny spravny, o kterejch si mysli, ze jsou ty nej a ze mu vydrzi az do konce, a pak se nekde objevi fotka jakehokoliv strojku od pana Langeho a hned je vsechno jinak. Zejtra bych klidne prodal aspon auto, abych si mohl koupit 1815 nebo tak nejak, ale asi to nedam...

• Downvote 1
Posted (edited)

No, to je presne ono. Clovek si konecne mysli, ze ma bud dost hodinek anebo ze ma ty jediny spravny, o kterejch si mysli, ze jsou ty nej a ze mu vydrzi az do konce, a pak se nekde objevi fotka jakehokoliv strojku od pana Langeho a hned je vsechno jinak. Zejtra bych klidne prodal aspon auto, abych si mohl koupit 1815 nebo tak nejak, ale asi to nedam...

Panebože kolik chceš ještě za dnešek pootvírat témat?!?!?! Uklidni se trochu Posted Image Edited by Frantik
  • Upvote 1