bflmpzwrx3257z Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 nevim kam s tim, ani jestli to vubec patri na chronomag, kdyz to nejsou hodinky... legendarni hodiny s budikem a hrou sovetske provenience, sen mnoha deti osmdesatych let, proste klasika... :] navic se jich vyrabela docela rada ruznych variaci od "proflakleho" chytani vajec s vlkem z "Nu pogodi", takze ja davam svoje, v mych ocich NEJ, protoze ve hre byli potapeci... je to vlastne LCD vintage, nebo? :] jeste si pamatuji strileni kachen, stoparky /coz tvrdi moje zena, ze meli doma, ale zda se mi to dost uchylne podle jejiho vypraveni... :]/ a tak koukam na wikipedii a samozrejme tam nic takoveho neni, ale je mozne ze jeste neco podobneho vyrabelo ndr... a tady jsou snad vsechny: http://cs.wikipedia.org/wiki/Elektronika_IM ziram kolik jich bylo... kremenne krystaly na vas... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mam ze sveho kousku vyndane baterie, ale co si pamatuji, tak hra behala do posledni vteriny, tak predpokladam ze je stale ok a jednou zase budu zhavit... jpouze jeden konec chapadla se tuzim prestal zobrazovat, ale fungoval, takze se mu nedalo uniknout a bral jsem to jako takovy vlastni bonus co nikdo nema... pekelna nostalgie :] navic koukam, ze jsem ji musel mit extra v oblibe a peci, kdyz ji mam jeste v krabicce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jinak k designu, nevim jestli se v tomto pripade da o nejakem mluvit, forma sleduje funkci... a to dost :] nicmene jakesi dobove zaobleni a zdurazneni hran tam je... ps: sorry za tri prispevky, ale nepustilo me to do plne editace prvniho, ani druheho: Navrácená chyba: Litujeme, nemáte oprávnění na editaci této zprávy ps: pokud by to nekdo z adminu mohl spojit do jednoho, diky moc... ps3: pokud by nekdo updatoval cely system a mozna nedaval takovy rozlet milionum podkateogirii, urcite by to prospelo citelnosti... :] Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Helex Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Bomba!!! Já chtěl vždycky vajíčka, jenže naši v dobré víře sehnali nějakýho japonskýho king konga (ůplně to samý) a já byl neštastnej. Kluci pak čuměli tak to přešlo
VS Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 (upraveno) A tady je imperialistický originál, podle kterého tovaryšči ten svůj legendární fejk zkopírovali. Je z roku 1982. Ty ruské se objevily až někdy v roce 1985. Po 28 letech jsem tam dal baterky a funguje. Jdu si pinkat tenis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. prosince 2009 uživatelem VS
bflmpzwrx3257z Odesláno 25. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 A tady je imperialistický originál, podle kterého tovaryšči ten svůj legendární fejk zkopírovali. Je z roku 1982. Ty ruské se objevily až někdy v roce 1985. Po 28 letech jsem tam dal baterky a funguje. Jdu si pinkat tenis genialniiii... :]]] diky!!! kdyz oprat tak poradne, aneb najdi pet rozdilu... :]]]]] cloveku dnesni doby by se chtelo rict, a nemeli na to licenci?? :]]] odpoved zname, ze?
twinsfather Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Oni rusáci do čínského království fejkařů neměli nikdy daleko! Osobně jsem netušil, že šikmý očka něco takovýho dělali. Díky za info. Já měl taky tajemství oceánu, bůhví kde je mu konec...
VS Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Když se vyvíjí dopravní nadzvukové letadlo, jiný tvar, než Concorde nemůže vyjít, s elektronickou hrou nebo raketoplánem je to podobné. Je to jen náhoda.
NIGHTinGALE Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Kdysi jsem měl vlka s vejcama, chobotnici a veselého kuchaře, ale kde je jim konec, to netuším. Cena byla (tuším) 25 rublů (250Kčs), děda mi ty hry přivezl ze SSSR. Tak jsem si chtěl udělat radost a koupit si je na Aukru, abych zavzpomínal na mladá léta, ale docela jsem koukal - když mají hry krabičky a slušný stav, tak nejsou pod litr. To je větší zhodnocení, než u Rolexek!!!
Jerryl Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Já měl vlka,¨ zkusím ho někde najít, ale pochybuju, že přežil mé zvídavé pokusy. Vetšinu elektroniky a to ostatní taky jsem rozebral, abych přišel na kloub tomu, jak to uvnitř funguje.
cody Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Ja mel taky jen vlka s vejci, ale strileni kachen existovalo - mel to kamarad. Hodne jsem mu to zavidel:-)
bflmpzwrx3257z Odesláno 26. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Ja mel taky jen vlka s vejci, ale strileni kachen existovalo - mel to kamarad. Hodne jsem mu to zavidel:-) jj, spatne jsem se na zacatku vyjadril, strileni kachen jsem znal, take ho mel kamarad a byl jsem na tom podobne jako ty... :]] slo o ty stoparky, byla to pravdepodobne jina verze, mozna ndr, protoze teprve pak me napadlo se podivat na wikipedii a tam jsou snad vsechny tyto hry ruske provenience zobrazene... asi to nebude zas tak nezpracovane tema, kdyz jak pise nightingale, zhodnoceni dosahuje minimalne petinasobku...opravdu ulet... :]
Biges Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Když se vyvíjí dopravní nadzvukové letadlo, jiný tvar, než Concorde nemůže vyjít, s elektronickou hrou nebo raketoplánem je to podobné. Je to jen náhoda. Není to náhoda. Sovětský spotřební průmysl v 80. letech masivně kopíroval kapitalistické zboží. Dílem asi protože mu docházel dech a dost možná taky naschvál Reganovi a jeho agresivní politice. Jako že si soudruzi nebudou brát servítky, když to kapitalisti taky nedělají.
nAscA Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Ja mel vlka s vejci a jeste Mickey Mouse s vejci. Ale nejlepsi byla chobotnice.
nivarox Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Já jsem na VŠ kolejích hrál vlka jak chytá do košíku vajca a nemohl jsem se od toho i několik hodin odtrhnout. Prostě byla to pěkná droga. Ale dnes mě PC hry vůbec nic neříkají.
rmx Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Viděl jsem variantu kdy se přidávaly 2 náhradní displeje, každý s jiným motivem (vajíčka s vlkem, nějaké rybření a chytání motýlů). V krabici byl i šroubováček a návod na výměnu, bohužel plasty stály za prd a závity se rychle ztrhaly.
instant Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 Není to náhoda. Sovětský spotřební průmysl v 80. letech masivně kopíroval kapitalistické zboží. Dílem asi protože mu docházel dech a dost možná taky naschvál Reganovi a jeho agresivní politice. Jako že si soudruzi nebudou brát servítky, když to kapitalisti taky nedělají. no veď sa s tým hnusní kapitalisti tiež moc nehmhm - viď Tetris story.. hovorilo sa že tie hry elektroniky vtedy boli nátlak rusov na nintendo pri vyjednávaní o autorských právach. ale to teraz už naozaj nezistíme. každopádne vlk s vajíčkami bol cool, dnes moje deti mastia wii - nintendo to jednoducho "umí".
t2 Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 Já měl taky potápěče, dokonce dvakrát. O prvního jsem někde přišel, už nevím kdy a kde. Toho druhého jsem našel jednou venku. Někdo musel být dost nešťasnej, ale já měl zase potápěče. Přišel jsem o něj takže teď už nemám žádnou ruskou lcd hru Jen ještě jedna věc, v době prvního potápěče jsem se kamarádil s klukem co měl tátu námořníka ( prej ) a ten měl za totáče video, spoustu dysneyovek adidasky atd. a mimo jiné měl origo japonskýho potápěče. Takže jsem jednou měl obě verze vedle sebe. Podoba věru bratrská. Jen *** verze měla myslím větší rostlinky na dně.
Biges Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 no veď sa s tým hnusní kapitalisti tiež moc nehmhm - viď Tetris story.. hovorilo sa že tie hry elektroniky vtedy boli nátlak rusov na nintendo pri vyjednávaní o autorských právach. ale to teraz už naozaj nezistíme. každopádne vlk s vajíčkami bol cool, dnes moje deti mastia wii - nintendo to jednoducho "umí". Hlavní je, že jsme měli nějaké ty digihry. Máma je tehdá kupovala od lidí, kteří ze načerno přiváželi ze Svazu. Holt oficiální dodavatelsko-odběratelské vztahy museli doplňovat soukromníci. Dnes samozřejmá věc.
tarmi Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 měl jsem Nu pagadi s vajíčky, ale jako dítě jsem to moc nedával, snad na "A" trochu. Jako teenager jsem se k tomu vrátil a hrotil to na Béčko dost dlouho a překonával pořád svoje rekordy. No a pak jsem při relaxu na wc byl kousek od překonání stávajícího rekordu a spadlo mi na zem poslední vajíčko. Hra šla švihem o práh a displej zalila typická fialová barva. Dnes bych si zahrál znovu. Další takovou srdcovkou je Commodore 64, ale to je do jiné kategorie.
instant Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Odesláno 20. února 2010 OnLineVerzia vlka s vajickami.. nenechaj sa dvakrat prosit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se