Návštěvník Kamil Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) Nevím, jestli se vám to už taky stalo, ale po poradě se mě kolegové ptali, jestli někam pospíchám, nebo jestli nemluvili moc dlouho, když jsem každou chvíli koukal na hodinky. A řekls jim, kolik stály? A taky na to turbo koukáš lupou? Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Krásný, krásný, krásný! Na poradě mívám taky problémy, ale s tímhle bych už na žádnej meeting nemohl vůbec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 mám to úplně stejně, většinou jim ale z vlastní iniciativy vysvětluju, že nejsem nezdvořilý hovado, ale že holt někdo kouká z okna, já na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Uchcávám. Gratuluju. Dali, tak tohle je meganářez!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Já na porady moc nechodím a monitoru je jedno, jestli se dívám na něho nebo na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 A řekls jim, kolik stály? A taky na to turbo koukáš lupou? To jsem jim neříkal, už by na mě asi zavolali Chocholouška. Pod lupou na ně koukám, teda na poradách ne, ale připomněl jsi mi, že ještě nemám hodinářskou lupu, tak jsem si ji dneska objednal. ( moc se stydím, po těch letech ) Zas na druhou stranu, teď je teprve pořádně na co koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 takto zírám celou dobu co tohle vlákno čtu. Moc pěkné hodinčičky, není-liž pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Dali, to je divne, pokiaľ viem, tak v etuji je už štandartne hodinarska lupa a teraz som to overoval-na chrono24 pri všetkych Master Tourbillonoch kde je odofteny obsah balenia je pritomna aj lupa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Dali, to je divne, pokiaľ viem, tak v etuji je už štandartne hodinarska lupa a teraz som to overoval-na chrono24 pri všetkych Master Tourbillonoch kde je odofteny obsah balenia je pritomna aj lupa. To je možné, já jsem to nezkoumal, kupoval jsem je v kamenném obchodě, dali mi je do krabice JLC a šel jsem. Kvůli krabici do Německa znova nepojedu, zas tak mě to netrápí a lupu už jsem objednal. Ale zkusím jim napsat, nebo zavolat. Díky za postřeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) To je možné, já jsem to nezkoumal... dali mi je do krabice JLC a šel jsem. Mimochodem zajímavé fotky. Čím přesně jsi to fotil? Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Troufám si říct, že mobilem N95?Jen tipuju. Jinak, nemůžu z toho klenotu dát oči, ach jo. Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Fotit vůbec neumím, vždycky nasekám tak 20 fotek a pak vyberu 5 nejlepších. Fotil jsem to hrůzou hrůz Sony Cyber- shot( Cyber-s*h*i*t jak poznamenal můj kamarád, když ho viděl) už ho mám strašně dlouho, ale docela dost vydrží. Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 čeče tak to je mazec!!! !!! GRATULACE !!! sou teda nádherný, absolutní luxus, dokonalost sama užívej si je jo, JLC, to já rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.rada Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 fantazie, nadhera. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vena Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Tak to je opravdu nádhera, nic jiného se nedá napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se