Přejít na obsah

Turbo JLC

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Nevím, jestli se vám to už taky stalo, ale po poradě se mě kolegové ptali, jestli někam pospíchám, nebo jestli nemluvili moc dlouho, když jsem každou chvíli koukal na hodinky. :suicide_anim:

A řekls jim, kolik stály? :) A taky na to turbo koukáš lupou?

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A řekls jim, kolik stály? :) A taky na to turbo koukáš lupou?

To jsem jim neříkal, už by na mě asi zavolali Chocholouška. Pod lupou na ně koukám, teda na poradách ne, ale připomněl jsi mi, že ještě nemám hodinářskou lupu, tak jsem si ji dneska objednal. ( moc se stydím, po těch letech :bag: ) Zas na druhou stranu, teď je teprve pořádně na co koukat. :D

Odkaz ke komentáři

Dali, to je divne, pokiaľ viem, tak v etuji je už štandartne hodinarska lupa a teraz som to overoval-na chrono24 pri všetkych Master Tourbillonoch kde je odofteny obsah balenia je pritomna aj lupa.

To je možné, já jsem to nezkoumal, kupoval jsem je v kamenném obchodě, dali mi je do krabice JLC a šel jsem. Kvůli krabici do Německa znova nepojedu, zas tak mě to netrápí a lupu už jsem objednal. :D Ale zkusím jim napsat, nebo zavolat. Díky za postřeh.

Odkaz ke komentáři

Fotit vůbec neumím, vždycky nasekám tak 20 fotek a pak vyberu 5 nejlepších. Fotil jsem to hrůzou hrůz Sony Cyber- shot( Cyber-s*h*i*t jak poznamenal můj kamarád, když ho viděl) už ho mám strašně dlouho, ale docela dost vydrží. :D

Upraveno uživatelem Dali
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...