Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  long napsal:
To : Diamondking

Přečti si to ještě jednou a celé od začátku a snad ti to docvakne

A nebo ti to povím rovnou: ano byla to prdel pro pobavení místních členů a bylo to myslím dost povedené.

Bude to tím, že nečteš tak jak se má a to od začátku do konce. :crying_anim02:

Milý longu, napsal jsem to v duchu pana inženýra a můj názor je takový jaký jsem napsal a to, že článek nestojí za nic. Aspoň já se u toho nepobavil..zbytečná ztráta času. Ani víc, ani míň.

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

Inženýr si sám udělil doživotní ban a nám na rozloučenou věnoval jednoho Trojana, konkrétně Backdoor.Trojan. Takže díky.

Odesláno
  filo-boxer napsal:
Inženýr zřejmě vlákno dále tajně sleduje :)

post-3194-1262361414.jpg

Tak recenze clanku bych mel precteny, ted uz jenom ten vlastni clanek. Nema ciste nahodou nekdou zalohu? Pripadne bylo by mozno zapujcit hardcopy z BT100?

Clovek si holt nemuze ani na chvilku odskocit od plotny.

L.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  kibi napsal:
no jo, uz to tam neni...? bude teda clanek na hlavni strance...? :D

Asi už ne. Já ho tam chtěl dát dnes, ale když si autor pomohl sám... a taky po těch reakcích.

Odesláno
  PepaSFI napsal:
odborný výraz baterečka ve stroječku by se snad měl někam zapsat aby náhodou neupadl v zapomění.

Ten výraz ale získá vysokou technickou hodnotu teprve v článku o Seiko Monster, které majitel uvaří a diví se, že jdou o půl hodiny pozdě. Vysvětlení, cituji: "asi oxidace kontaktů baterečky ve stroječku" :D

Nevěřím, že si z nás někdo dělal prdel, přece by si nikdo nedal takovou práci s vymýšlením tak dlouhého článku a takových blábolů. Tohle se dalo napsat snad jedině jako vážně myšlenou věc :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Karlos napsal:
Nevěřím, že si z nás někdo dělal prdel, přece by si nikdo nedal takovou práci s vymýšlením tak dlouhého článku a takových blábolů. Tohle se dalo napsat snad jedině jako vážně myšlenou věc :)

Bylo to myšleno jako novoroční vtípek. Jenže autor to chtěl mermomocí uveřejnit 31., což jsem nemohl a chystal jsem zveřejnění dnes. To zase nechtěl akceptovat autor. A vidíš sám, jak to celé dopadlo.

Odesláno
  brett napsal:
Nejdříve jsem si myslel, že to je nějaký magor, ale teď jsem zvědavý, který z Vás - recesista se z toho vyklube :-)

Stojím si za svým a čekám, kdo přizná barvu :-)

Odesláno
  mechano napsal:
Selský rozum říká, že je to vtípek. Taktéž mám pocit, že na Silvestra je to velmi vhodná satira. Dokonce bych řekl, že by se tam mohli poznat někteří členové.

Jojo. Jako novorocni vtipek to bylo dobry, vcetne te milostne predehry ve vlakne.

Jak psal o te vodeodolnosti a koupani v mori, uplne jsem se videl :gora:

Odesláno
  budo napsal:
Nemáte někdo tu volovinu někde zkopírovanou? Že bych se taky podíval .... A jak to vidíte s tím trojanem? Mně NOD32 nic nehlásí.......

Budo, mám to v "PDF", môžem to sem dať do prílohy, ovšem honorár za túto highendinžinierskoodbornú polopatistickú recenziu patrí ctenému členovi fóra, keď sa prizná k Deckname Inženýr... :smile_anim: :punk:

Odesláno

Taky se primlouvam za prilozeni pdf ke stazeni. :thumbsup_anim:

Odesláno

Potom,že to není "hodnotné" dílo,když to čte tolik lidí a ještě si to chtějí stahovat.Paráda,někteří nemají tolik odpovědí za 10 příspěvků,co je tady za jeden. :thumbsdown_anim:

Odesláno

Vážení kolegovia, plním vaše novoročné želanie a prikladám na Silvestra napínavo a dlho očakávanú recenziu.

Cením si vašu túžbu po informáciách. Exaktné výsledky testov, popis priebehu a výstupov, grafická úprava, atď. majú nevypovedateľnú silvestrovskú hodnotu.

Technické vzdelanie, získané na nemenovanej právnickej fakulte v dlhodobom dvojtýždennom kurze robí divy.

Niektoré pasáže vyžadujú venovať väčšiu pozornosť obsahu vlastného žalúdka!

recenze.pdfNačítání informací

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...