Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Dantechno napsal:
Safi , ty jako turbočlen se spoustu prispevku by ses nemel vubec v tomto vlakne vyjadrovat. ;)

Hlavně aby nenapsal pochvalnou recenzi nějakého čínského turba :-)

Upraveno uživatelem ¨safi
  • Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Tomasek napsal:
Diskutér se vrátil ! Jen je trochu šmrncnutej Kennym :D

A víš že mě to napadlo taky? Teda pokud to není Kennyho převtělení. Občas na něho se slzou v oku vzpomenu.Škoda že nás opustil a odešel na virtuální věčnost :rip:

Odesláno (upraveno)

Konec nudy!! konečně pořádně živé vlákno!! Doufám, že to tu za chvilku neumře, nebo se z toho nevyklube Ypouš, to by mě zklamalo. Pojdme do přívětivé a jistě i plodné diskuze, pánové

edit: pravopisné chyby tupé lůzy středoškolské

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Jen pro pořádek..... Předem varuju,že začnete-li se tu urážet,vlákno smažu.

A YPO to,dle mne,není....YPO tu byl vždy sám za sebe,pokud změnil nick,vždy dal vědět,že jde o něj.

Odesláno

Gilius, este nemaz, nech je sranda. Ale snad bude vhodne presunut z diskusie o hodinkach do ostatni diskuze a zabava...

Odesláno
  Jaem napsal:
Gilius, este nemaz, nech je sranda. Ale snad bude vhodne presunut z diskusie o hodinkach do ostatni diskuze a zabava...

Už jsem to tam měl,ale vrátil jsem to zpět a počkám do toho silvestra. Pokud to tu ani po silvestru nebude o hodinkách,přesunu to tam. Mazat zatím nic nebudu.....:)

Odesláno

Hoši, kde jste toho inženýra vyhrabali? Tohle je pecka, má to tu sice být o hodinkách, ale je to neskutečná legrace, málem jsem se u tohodle vlákna počůral :speak_cool: To budeme muset v pravidelných intervalech opakovat!

PS. na mojí plzneňskou almu mater mi nesahej inženýre :gunsmilie:

Odesláno
  Inženýr napsal:
Dobrý den,

jsem tady nový, ale Chronomag již nějakou dobu čtu. Je to velmi podnětný virtuální kyberprostor :)

Jelikož jsem vysokoškolsky vzdělán v technickém směru, rád bych se stal plnohodnotným členem přispívajícím články a příspěvky s vysokou technickou úrovní.

Tolik moje představení se.

Svérázný vstup, gratuluji! A těším se na články. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  Traveller napsal:
Svérázný vstup, gratuluji! A těším se na články. :thumbsup_anim:

Já taky, teda pokud inža ví, že to tu není kyberforum o teorii relativity...

Upraveno uživatelem volfda
Návštěvník YPO
Odesláno

Ne, YPO to skutečně není ?.. ;)

Ať je to jak je to, tak Inženýr poměrně vtipně nakousl nízké IQ (respektive nízké EQ) některých jedinců v této sešlosti :D

**když už jsem tady tak bych chtěl ještě poděkovat rychlému našeptávači, který donesl vrchnosti moje nevhodné chování na Štědrý den ? takže DÍKY ? mimo jiné jsem se od vrchnosti dozvěděl, že není každý tak bohatý, aby si mohl kupovat kvalitní hodinky (rozuměj ?podvržený luxus? je povolen) ? z toho jsem si vyvodil, že tady skutečně nemám co dělat a toto je skutečně můj poslední příspěvek (předpokládám, že projde jako vždy cenzurou, tak asi nebude poslední : D)

pánové zdar x nazdar -- he he

Odesláno (upraveno)

Ypo fakt už je to ten úplně poslední příspěvek? Neblázni zase, jsi sice "výrazně svůj", ale kam by jsi šel? Ty tady diskutovat prostě musíš! Stejně by ses vrátil s nickem FEJKOBIJEC. :)

Jinak ještě k tomuto osobnímu vláknu...i kdyby dotyčný Pan inženýr byl lehce asociální bytost, tak až takhle by nevystoupil. Dát si nick inženýr a takhle to rozjet může vážně jen ftipálek... :) Ale rád bych se pletl (když už má Kamil ty "podklady") a dočkal se třeba kvalitního článku na téma: Do jaké míry ovlivňuje přesnost hodinkového strojku hodinový počet kyvů setrvačky. ;)

edit: překlep a logika věty

Upraveno uživatelem twinsfather
Návštěvník Tada
Odesláno

Achjo, tak to vypadá, že už tady nejsem největší asociál a prudič :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...