safi Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Dantechno napsal: Safi , ty jako turbočlen se spoustu prispevku by ses nemel vubec v tomto vlakne vyjadrovat. Hlavně aby nenapsal pochvalnou recenzi nějakého čínského turba :-) Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem ¨safi
Karki Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Po prvním příspěvku mě napadla rovnice inža=YPO?
falkkon Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Tomasek napsal: Diskutér se vrátil ! Jen je trochu šmrncnutej Kennym A víš že mě to napadlo taky? Teda pokud to není Kennyho převtělení. Občas na něho se slzou v oku vzpomenu.Škoda že nás opustil a odešel na virtuální věčnost
Radimk Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Konec nudy!! konečně pořádně živé vlákno!! Doufám, že to tu za chvilku neumře, nebo se z toho nevyklube Ypouš, to by mě zklamalo. Pojdme do přívětivé a jistě i plodné diskuze, pánové edit: pravopisné chyby tupé lůzy středoškolské Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem Radimk
Gilius Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Jen pro pořádek..... Předem varuju,že začnete-li se tu urážet,vlákno smažu. A YPO to,dle mne,není....YPO tu byl vždy sám za sebe,pokud změnil nick,vždy dal vědět,že jde o něj.
Jaem Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Gilius, este nemaz, nech je sranda. Ale snad bude vhodne presunut z diskusie o hodinkach do ostatni diskuze a zabava...
Gilius Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Jaem napsal: Gilius, este nemaz, nech je sranda. Ale snad bude vhodne presunut z diskusie o hodinkach do ostatni diskuze a zabava... Už jsem to tam měl,ale vrátil jsem to zpět a počkám do toho silvestra. Pokud to tu ani po silvestru nebude o hodinkách,přesunu to tam. Mazat zatím nic nebudu.....
volfda Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Hoši, kde jste toho inženýra vyhrabali? Tohle je pecka, má to tu sice být o hodinkách, ale je to neskutečná legrace, málem jsem se u tohodle vlákna počůral To budeme muset v pravidelných intervalech opakovat! PS. na mojí plzneňskou almu mater mi nesahej inženýre
Donuts Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 volfda napsal: PS. na mojí plzneňskou almu mater mi nesahej inženýre Presne tak, na plzenskych pravech obecne neni nic spatneho.
volfda Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Donuts napsal: Presne tak, na plzenskych pravech obecne neni nic spatneho. Pozor ale , ať zde nevyvoláme boj FPR/ZCU vs. ČVUT
Traveller Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Inženýr napsal: Dobrý den, jsem tady nový, ale Chronomag již nějakou dobu čtu. Je to velmi podnětný virtuální kyberprostor Jelikož jsem vysokoškolsky vzdělán v technickém směru, rád bych se stal plnohodnotným členem přispívajícím články a příspěvky s vysokou technickou úrovní. Tolik moje představení se. Svérázný vstup, gratuluji! A těším se na články.
volfda Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Traveller napsal: Svérázný vstup, gratuluji! A těším se na články. Já taky, teda pokud inža ví, že to tu není kyberforum o teorii relativity... Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem volfda
Návštěvník YPO Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Ne, YPO to skutečně není ?.. Ať je to jak je to, tak Inženýr poměrně vtipně nakousl nízké IQ (respektive nízké EQ) některých jedinců v této sešlosti **když už jsem tady tak bych chtěl ještě poděkovat rychlému našeptávači, který donesl vrchnosti moje nevhodné chování na Štědrý den ? takže DÍKY ? mimo jiné jsem se od vrchnosti dozvěděl, že není každý tak bohatý, aby si mohl kupovat kvalitní hodinky (rozuměj ?podvržený luxus? je povolen) ? z toho jsem si vyvodil, že tady skutečně nemám co dělat a toto je skutečně můj poslední příspěvek (předpokládám, že projde jako vždy cenzurou, tak asi nebude poslední : D) pánové zdar x nazdar -- he he
twinsfather Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Ypo fakt už je to ten úplně poslední příspěvek? Neblázni zase, jsi sice "výrazně svůj", ale kam by jsi šel? Ty tady diskutovat prostě musíš! Stejně by ses vrátil s nickem FEJKOBIJEC. Jinak ještě k tomuto osobnímu vláknu...i kdyby dotyčný Pan inženýr byl lehce asociální bytost, tak až takhle by nevystoupil. Dát si nick inženýr a takhle to rozjet může vážně jen ftipálek... Ale rád bych se pletl (když už má Kamil ty "podklady") a dočkal se třeba kvalitního článku na téma: Do jaké míry ovlivňuje přesnost hodinkového strojku hodinový počet kyvů setrvačky. edit: překlep a logika věty Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem twinsfather
brett Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Vidím, že tady už začala silvestrovská veselice :-)
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Achjo, tak to vypadá, že už tady nejsem největší asociál a prudič
twinsfather Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Neboj Tado, až dostuduješ, tak si dáš nick Právník a doženeš to!
Karlos Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 twinsfather napsal: Neboj Tado, až dostuduješ, tak si dáš nick Právník a doženeš to! A taky pak budeš plnohodnotným členem
Návštěvník salamio Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 To jsou mi noviny! Henryk Lahola už vystudoval i na inženýra?
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 nojo, ale to bude trvat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se