a&k Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Chcel som sa pochvalit mojim novym prirastkom zo vcera. Inak moje prve automaty. weeej. Ide o Certina DS 1 Automatic hodinky. Dizajn je velmi podobny hodinkam Tag Heuer ale mne sa pacia. Maju sportovo/elegatny look. Presnost zatial nezistena lebo ich mam len jeden den .. casom sa aj k tomu vyjadrim. No, tesim sa. Chcel som sa s Vami o moju radost podelit. Pridavam par fotiek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
a&k Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 a este par Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Krásné hodinky, ať Ti dělají radost Škoda té datumky mezi 4 a 5.
KFL Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Ať slouží .. jen ty fotky jsi mohl zmenšit . PB> Co máte všichni s tou datumovkou mezi 4 a 5? Mně to přijde v pohodě .
Koza_c Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 To a&k. Jsou pekny. Gratulace. .
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 KFL: Dobře, u těch Zenithek bych to asi překousl
lolohh Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Ať slouží .. jen ty fotky jsi mohl zmenšit . PB> Co máte všichni s tou datumovkou mezi 4 a 5? Mně to přijde v pohodě . DAtumka na tomdle místě je i pro mě divná. Ale hodinky jinak krásný.
NIGHTinGALE Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Hezký hodinky slušné značky, která je tu dost podceňovaná, což je škoda. Datum je v pohodě, líbí se mi umístění i to, že se netluče s těmi nápisy. Je tam hezky zakomponované. Jediné, co mě trošku mrzí, je to, že kalibr není nijak zdobený. Hodinkám by to dost pomohlo.
twinsfather Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Uhlazený, pěkný, elegantní design. Ať slouží! Je fakt, že Certina je zde hodně opomíjená značka. Jestli ono to foneticky neevokuje firmu Festina.
peter_s Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Kde si ich kupil? Rad by som ich videl nazivo, mal som na ruke s bielym cifernikom, ale tieto sa mi zdaju zaujimavejsie. Cierna je cierna.
a&k Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Kde si ich kupil? Rad by som ich videl nazivo, mal som na ruke s bielym cifernikom, ale tieto sa mi zdaju zaujimavejsie. Cierna je cierna. kupil som ich v Bratislave na Dunajskej v klenotnictve briliant. tu je linka na web: http://www.briliant.sk/
a&k Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Uhlazený, pěkný, elegantní design. Ať slouží! Je fakt, že Certina je zde hodně opomíjená značka. Jestli ono to foneticky neevokuje firmu Festina. fakt je, ze najst nejaku review na hodinky znacky Certina bol pre mna problem. je ich velmi malo. pritom Tissot a tiez Festina su asi znamejsie znacky a tym sa jej ludia viac venuju a tento problem tu nie je.
Hajek Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Certina DS1 je fajn. Ať se dobře nosí !
quest987 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 vypadají moc pěkně,ani mi nepříjdou tak masivní jako ty moje DS Type, gratuluji a at ti slouzi
dr.snake Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 pekne hodinky...ale nic viac a ani nic menej
Helex Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Moc pěkný. Mě se tam to datum líbí, o to víc že někoho "znervoznuje", na trojce by to bylo nudnější
bil Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 jak si s nimi spokojen,také o nich uvažuji, dík
Diamondking Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Hezké, hezké a k tomu datumu..možná kdyby tam nebyl ten rámeček, ale jinak paráda..moc se mi líbí..gratuluji
honza71 Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 První automaty říkáš ... tak to je dobrej začátek ! A navíc hezkej ! Datumovka je naprosto OK, pěkně čitelná ! Tak ať Ti dělaj radost hodně dlouho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se