Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcel som sa pochvalit mojim novym prirastkom zo vcera. :) Inak moje prve automaty. weeej.

Ide o Certina DS 1 Automatic hodinky. Dizajn je velmi podobny hodinkam Tag Heuer ale mne sa pacia. Maju sportovo/elegatny look. Presnost zatial nezistena lebo ich mam len jeden den .. casom sa aj k tomu vyjadrim.

No, tesim sa. Chcel som sa s Vami o moju radost podelit.

Pridavam par fotiek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

a este par :)

Odesláno
Ať slouží .. jen ty fotky jsi mohl zmenšit :).

PB> Co máte všichni s tou datumovkou mezi 4 a 5? Mně to přijde v pohodě :D.

DAtumka na tomdle místě je i pro mě divná. Ale hodinky jinak krásný.

Odesláno

Hezký hodinky slušné značky, která je tu dost podceňovaná, což je škoda.

Datum je v pohodě, líbí se mi umístění i to, že se netluče s těmi nápisy. Je tam hezky zakomponované.

Jediné, co mě trošku mrzí, je to, že kalibr není nijak zdobený. Hodinkám by to dost pomohlo.

Odesláno

Kde si ich kupil? Rad by som ich videl nazivo, mal som na ruke s bielym cifernikom, ale tieto sa mi zdaju zaujimavejsie. Cierna je cierna.

Odesláno
Kde si ich kupil? Rad by som ich videl nazivo, mal som na ruke s bielym cifernikom, ale tieto sa mi zdaju zaujimavejsie. Cierna je cierna.

kupil som ich v Bratislave na Dunajskej v klenotnictve briliant. tu je linka na web: http://www.briliant.sk/

Odesláno
Uhlazený, pěkný, elegantní design. Ať slouží!

Je fakt, že Certina je zde hodně opomíjená značka. Jestli ono to foneticky neevokuje firmu Festina. :)

fakt je, ze najst nejaku review na hodinky znacky Certina bol pre mna problem. je ich velmi malo. pritom Tissot a tiez Festina su asi znamejsie znacky a tym sa jej ludia viac venuju a tento problem tu nie je.

Odesláno

První automaty říkáš ... tak to je dobrej začátek ! A navíc hezkej ! Datumovka je naprosto OK, pěkně čitelná !

Tak ať Ti dělaj radost hodně dlouho.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...