falkkon Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Odesláno 5. září 2006 Pokud to bude originál Čína proč ne.Ale mám obavu že pokud se bude vycházet z různých návrhů komu by se co líbilo tak je to v háji a nedomluvíme se.To by musel Viktor který to vlákno spáchal,dát konkrétní návrh a pak kdo má zájem,říct beru.A bez výhrad k vzhledu.
PEtrS Odesláno 5. září 2006 Nahlásit Odesláno 5. září 2006 falkkon napsal: Ale mám obavu že pokud se bude vycházet z různých návrhů komu by se co líbilo tak je to v háji a nedomluvíme se.To by musel Viktor který to vlákno spáchal,dát konkrétní návrh a pak kdo má zájem,říct beru.A bez výhrad k vzhledu. Naprosty souhlas
mechano Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Jestli někdo z vás umí ten stroj koupit , měl bych o jeden zájem.
Viktor Odesláno 6. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Samotný strojek se, na rozdíl od jiných čínských strojků, kupuje těžko, zejména v malém počtu kusů. Dají se ale koupit celé hodinky v cenách okolo 100 USD.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Viktore dej návrh jak by měly hodinky vypadat (jak se ti líbí) a počítej zájemce nebo se tady budeme dohadovat půl roku. Když to zorganizuješ, klidně je koupím všechny na sebe, jak jsi navrhoval. Jenom bych se přimlouval za safírové sklo.
Bobisek Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Stejně jako Kamil se přimlouvá za safír, ja bych doporučoval krémový ciferník, moc takových chronografů není. Ale jak zde bylo řečeno, je to pouze doporučení a rozhodně na tom netrvám, je to na Viktorovi. Trvam ale na tom, aby nekde bylo priznano, ze jde o Made in China, asi nejlepe na okraji dynka.
Lukáš Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Bobisek napsal: Lukáš napsal: Ten strojek to degraduje drastickým způsobem. Je pro to nějaký důvod? Máš zkušenosti s ST19? Podle všech komentářů, co jsem zatím viděl, si ho všichni velmi pochvalovali. Už prosím všichni skončete s tím, že co má značku PRC je nejhorší odpad. Je rozdíl zda někdo nosí faky Breitling (mohou být čínské) nebo hodinky, které přiznávají barvu. Zdá se mi chování některých až šovinistické a zároveň alibistické, neboť půlka ostatních věcí co mají doma beztak byla v Číne vyrobená Tak tady si se vůbec netrefil. Z číny jsem si opravdu přivezl spoustu věcí a nestydím se za ně, ale jsou to tradiční čínské věci. Šovinismus a alibismus sem vůbec netahej, to s tím nemá co do činění. Hodinky jsou o dobrém pocitu, o skvělé práci hodinářů, v mém případě i o historii. To mi bohužel tyto hodinky neposkytnou a nemalou zásluhu na tom má strojek. Já jen abyste se mnou nepočítali To je vše.
Ladis Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Chlapi, proboha ať to neusne. Mám zájem, průměr nad 40, sklo může být safít i minerál, chronograf a nějaký super vzhled.
In Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Zatím chybí obrázek, pokud mně chytí jdu do toho za podmínky nerez pouzdra.
Viktor Odesláno 8. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Trochu jsem zpřesnil specifikaci (ciferník, safír) a čekám na odpověď. Obchod s Číňanama není snadný, jejich angličtina je často špatná, všechno naslibují, protože považují NE za neslušné a výsledek pak může být rozpačitý... Mám trochu obavy, zda zvládnou to pouzdro, jestli nejít radši do nějakého existujícího. Uvidíme...
roon Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 no použití již existujícího je sázka na jistotu, kdoví jak by dopadla výroba pouzdra podle našeho návrhu.... , na druhou stranu je pravda, že pokud by se povedlo bylo by to jednoznačně lepší. No a pak se má člověk rozhodnout....
farářskej Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Pokračuje celá trachtace nějak, nebo mám zapomenout?
gandalf Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Velebnosti všechno chce svůj čas. Ale mezi námi - já jsem taky jako na trní a peníze mne "pálí" ve strožoku.
Viktor Odesláno 15. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Stále čekám na reakci na zpřesněnou specifikaci.
Viktor Odesláno 21. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2006 Tak, pánové, dnes po druhé urgenci došla odpověď: hodinky dle požadavků zajistí, ale vzhledem k novému pouzdru je minimální počet 300 ks . Tím je to asi vyřízené ... ta Čína asi nebude průchodná cesta, oni chtěj všechno prodávat po kontejnerech a s malou nestandardní zakázkou to bude těžký až nemožný.
Jeremy Odesláno 21. září 2006 Nahlásit Odesláno 21. září 2006 Vida vida.. až teď jsem si všiml, že chcete jít podobnou cestou.. :-) Já si koupil pro ty své individuální hodinky (vím, už jsem s tím trapný, ale příštííííííííí týden už sakra budou) pouzdro a Val 7751 na eBay (trvalo to cca 3 měsíce, než se to tam objevilo). Proto dávám ke zvážení alternativní cestu - kupte si na eBay co nejlevnější hodinky, které ovšem mají správný strojek - samotný se shání velmi těžko. Totéž s pouzdrem, pozor na kompatibilitu. No a pak jen šťastnou ruku při návrhu číselníku. Problém je (alespoň u mého hodináře, kterého prozradím taky pak) dlouhá dodací lhůta a překročení termínů díky zpoždení dodávek externích dílů.. Tzn za necelý rok máte hodinky svých snů a ještě se máte celou tu dobu na co těšit!!!!!
Jeremy Odesláno 21. září 2006 Nahlásit Odesláno 21. září 2006 mimochodem, co použít strojek a pouzdro Poljot? a nechat si jen udělat číselník a drobet odekorovat strojek zezadu?
gandalf Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 Viktore, je nás skoro 800, kdyby to bylo povinné ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se