Přejít na obsah

OFFICINE PANERAI - PAM000

spiderer

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 155
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

spiderer napsal:
Brousena kuze "simon made" - je dobrej jako vsechny remeny od mistra :) Ten srac kterej k tomu Panerai prilozil musel okamzite do krabice ;)

dík, budu si muset od mistra taky nechat nějaký spíchnout, jsem ostuda zatím nic nemám..., jj, origo na těch mých taky nikdy nebyl, nechápu proč je takový jaký je... :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Baker napsal:
Michale gratuluju, jsem zvedav, jak dlohou te budou bavit. ;)

Sam jsem na to taky zvedavej :) Ale zatim dobry, z se tesim az u nekoho uvidim 210ky, ty by me taky mohly oslovit :)

tombed napsal:
...nechápu proč je takový jaký je... :sad01_anim:

Taky to nechapu, bych si namisto tohohle origo remenu radsi koupil dvoje Mariny Militarni.. je to spatenka.. Ale kaucuk je celkem fajn to zase jo.. Navic se mi dost libi to baleni, vypada o dost lip nez na vsech Beckach, Omegach, Longinech a vsem co jsem zatim mel ;)

Odkaz ke komentáři

Baker napsal:
Michale gratuluju, jsem zvedav, jak dlohou te budou bavit. ;)

Já taky. Říkal jsem mu, že by je měl vzít, tak doufám, že mi nebude za týden volat, do čeho jsem ho to lákal. Ale vzhledem k množství řemenů, které k těm hodinkám jdou, si myslím, že se mu zalíbí a bude je mít celkem dlouho...

Odkaz ke komentáři

tombed napsal:
dík, budu si muset od mistra taky nechat nějaký spíchnout, jsem ostuda zatím nic nemám..., jj, origo na těch mých taky nikdy nebyl, nechápu proč je takový jaký je... :sad01_anim:

Tak sa pozri do predajneho vlakna predavam tam dva od Simona ;/0

Odkaz ke komentáři

lolohh napsal:
Já taky. Říkal jsem mu, že by je měl vzít, tak doufám, že mi nebude za týden volat, do čeho jsem ho to lákal. Ale vzhledem k množství řemenů, které k těm hodinkám jdou, si myslím, že se mu zalíbí a bude je mít celkem dlouho...

Uvidime, kazdopadne z tech remenu mam trosku hruzu, asi bych ty becka mel prodat at mam paneraje na co oblikat :)

zdr napsal:
Nie ja som ich kupil na Sobotnom blsaku ;)

Sakra musim se taky nekam vypravit, myslim ze jedny 210ky k temhle nulovejm bych jeste snesl :)

zdr napsal:

Ja uz jsem se dival, ale vzhledem ke svoji spatne predstavivosti bych je potreboval videt na hodinkach.. Problem je i v tom ze se mi libi ty remeny vsechny :(

Odkaz ke komentáři

spiderer napsal:
Sam jsem na to taky zvedavej :) Ale zatim dobry, z se tesim az u nekoho uvidim 210ky, ty by me taky mohly oslovit :)

Tak já si je příště vemu na pivo ;).

Jinak gratuluju ke krasavicím!! A až je budeš někdy (náááhodou) prodávat, dej mi vědět :).

edit: ten katalog Porsche má taky nějakou souvislost? že bys něco koupil? :D

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Baker napsal:
Ale byl :smile_anim:

to tě nemohlo bavit...

spiderer napsal:
Uvidime, kazdopadne z tech remenu mam trosku hruzu, asi bych ty becka mel prodat at mam paneraje na co oblikat :)

to bys měl... :D , leze to do peněz, za půl roku jich mám 14

zdr napsal:

koukal jsem na ně... ty máš moc velkou ruku, ideálně pro mě je 115/75 nebo 80... škoda

Odkaz ke komentáři

KFL napsal:
Tak já si je příště vemu na pivo ;).

Jinak gratuluju ke krasavicím!! A až je budeš někdy (náááhodou) prodávat, dej mi vědět :).

A pujdes na pivo ted sedmyho? Viz sraz Praha? :) Diky, mozna k tomu nekdy dojde, za ucelem apgrejdu :) Jak uz jsem psal jinde, je to drsny vyhodit toliko penez za hodinky co neukazujou ani vteriny :lol2:

Odkaz ke komentáři

KFL napsal:
edit: ten katalog Porsche má taky nějakou souvislost? že bys něco koupil? :D

Kdepak, jen jsem pro efekt vytrhnul par stranek z katalogu Tudoru abych mel aspon nejaky pozadi - byl jsem linej, technika kolabovala a chybela mi nejaka inspirace :) Navic od chvile co jsem zacal vahat nad myslenkou koupit OP, tak zajem o Tudory celkem opadl :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...