Gilius Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Doxy...hmmm.....osvěžující potápky po té záplavě Seiko......
Hasňa Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Hodinky se moc libi i me zene a ta ma docela dobry vkus na klasicky, nestarnouci vzhled. (Ktery me pak casto stoji nekrestanske penize.) Cyber: Jsi kdykoliv vitan, nikam ted nejezdime, na letiste do Stavangeru (norwegian.no) pro Tebe dojedu. Doraz klidne s celou rodinou. Ale vrele doporucuji spise leto. V zime je to tu o tme, vlezlem chladu a cervenem vinu. V lete jde delat vylety do fjordu, koupat se na peknych pazich, lezt na skaly, rybarit,... Vino zustava. Ta samolepka je dobry for. Uplne jsem na ni zapomnel. Jses dobrej, ze to mas stale v hlave. V breznu budu 3 dny v Kamenaku, tak jestli budes mit minutku dame nekde v Praze dobre presso. Doxy moc nesundavam, takze je budu mit urcite. (Zrovna dneska jsem je sundal, :-), k pohovoru se sefkou se spise hodi MO.)
Cyber Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Hasňa napsal: Hodinky se moc libi i me zene a ta ma docela dobry vkus na klasicky, nestarnouci vzhled. (Ktery me pak casto stoji nekrestanske penize.) Cyber: Jsi kdykoliv vitan, nikam ted nejezdime, na letiste do Stavangeru (norwegian.no) pro Tebe dojedu. Doraz klidne s celou rodinou. Ale vrele doporucuji spise leto. V zime je to tu o tme, vlezlem chladu a cervenem vinu. V lete jde delat vylety do fjordu, koupat se na peknych pazich, lezt na skaly, rybarit,... Vino zustava. Ta samolepka je dobry for. Uplne jsem na ni zapomnel. Jses dobrej, ze to mas stale v hlave. V breznu budu 3 dny v Kamenaku, tak jestli budes mit minutku dame nekde v Praze dobre presso. Doxy moc nesundavam, takze je budu mit urcite. (Zrovna dneska jsem je sundal, :-), k pohovoru se sefkou se spise hodi MO.) Super, březen snad OK, do té doby se nějak domluvíme :-).
marosh Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Enigma: švára-marosh-orange power-sasslong-bomabrdino-wow!!! tik tak tik tak. Se slovy klasika: už len dvacaťdva dní a tak nezabudni. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem marosh
NIGHTinGALE Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Gratuluju, Hasňo, super hodinky! Konečně je tu někdo má! Co jsem je viděl před 2 lety v Basileji, tak na ně myslím. Dokonce jsem i zvažoval koupi, jak měla Doxa tu velkou slevovou akci, ale skončilo to na tom, že jsem si sice domluvil, že by mi hodinky dodali do nějakého shopu ve Vídni, ale už mi neuměli potvrdit, zda bych musel ještě při placení vysolit daň či nikoliv. A stejně už nemám tu oranžovou Doxa kšiltovku, co mi tehdy v Báslu dali, takže bych je neměl k čemu nosit Jinak já bych asi zvolil ten menší model (SUB 1000T, 42mm průměr). Sice ty tvé stříbrné ručky mají něco do sebe a asi tam máš i lepší tah, ale zase ty SUB 1000T zcela věrně kopírují originál z roku 1967 (velikostí i vzhledem). Ještě dotaz - jak píšeš, že k nim není guma, tak v čem je problém? Na jejich www. stránkách přece oranžový kaučuk mají. Na ty tvoje nesedí? Copak mají jinou rozteč nožek? Děkuju za vysvětlení. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem NIGHTinGALE
Hasňa Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) NIGHTinGALE: Na tom mensim modelu mi vadilo, ze nebyl za akcni cenu, :-) (I kdyz ve Vidni ty "petilitry" nabizeji za ?2300!), a ze ma ten "skoro" originalni rice bead bracelet. Jednotliva zrnka ryze nejsou samostatna, ale vzdy jich je pet vedle sebe spajenych dohromady. Takove "jako" me nebavi. Ten origo tah byl super prave v tom, ze jednotlive clanky byly samostatne pohyblive. Navic, pokud se nemylim oriko SUB mel heliak. Takze zase tak zcela verny remake to neni. Oni sami pisi o " up-to-date replica". S heliakem prisli na pulty obchodu jeste o dva roky drive nez Rolex se kterym ho Doxa dohromady patentovala. Naopak ty cerne rucky s cerno-luminiscencnima indexama jsou paradni. Kovove rucky zase jsou s temi plastickymi kovovymi indexy. Oboje jsou krasne. Cena na Floride rozhodla. Rozhodnuti podporil lepsi, i kdyz ne originalu verny, tah, a vlastne i tak trochu velikost. Chtel jsem macate hodinky. Nikdy jsem zadne nemel a chtel jsem to zkusit. Nejsem zadny strizlik, tak to ani nevypada nejak neprimerene. Uz se tesim az budou vypadat jako poradne chlapske hodinky... http://i828.photobucket.com/albums/zz202/i...sz_img_0054.jpg Marosh: Der Countdown läuft. Hlemu jsem si nechal v Praze, takze ji nemusim tahat letadlem. Nausniky za ty s audiem se mi nepodarilo vymenit. Nechtel jsem to hned znicit. Musi pomoct tvuj kamos, co ma taky Giro. K Bombardinu jsou oranzove Doxy de facto idealni komplementarni par. .........že sa kráti, plynie ako voda neviem kto mi dodá odvahu. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Hasňa
NIGHTinGALE Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) A kolik byla ta akční cena, že jsem tak smělý? Že bych si mohl rvát vlasy a ronit slzy K těm originál potápkám z roku 1967 (Doxa 300T) - ne, neměly heliák. Ale je pravda, že Doxa ho použila na běžně dostupných (komerčních) hodinkách dříve, než Rolex. Použila ho v roce 1969 na modelu 300T Conquistador. Rolex sice už v té době hodinky s heliákem měl, ale prodával je pouze do profi potápěčský firem (jako byl třeba Comex) A dnes se tyhle vintage Rolexky s hnusným logem Comex na ciferníku prodávají za takové pálky, až to hezké není. Nápis Comex zvedá cenu násobně. První Rolexky s heliáky pro běžný trh (model Sea Dweller) se objevily až v roce 1971 / 1972. Ale že není heliák na těch 1000T není, to mě nemrzí. Zato ten tah jo. S tím tahem máš sakra pravdu - ten originální byl neuvěřitelnej. Tenhle novodobej si zasloužít sundat a hodinky posadit raději na oranžovej kaučuk. Edit: foto prvích SUBek 300T (ten tah byl parádní), srovnání vintage 300T Conquistador s heliákem a tvých 5.000T a nákres heliáku. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem NIGHTinGALE
tombed Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 marosh napsal: Enigma: švára-marosh-orange power-sasslong-bomabrdino-wow!!! tik tak tik tak. Se slovy klasika: už len dvacaťdva dní a tak nezabudni. zapoměl jsi na chatu u posrané mísy... La Val Gardena numero uno! stejně mě to sere, že nemůžu, přitom stejně rupnu z mat...
Drexxy Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 a ty FT na lunete, to je hloubkomer? Jestli jo tak fakt nevim jak funguje
Hasňa Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 NIGHTinGALE: Diky za dovysvetleni. Drexxy: Jo je maximalni mozna hloubka sestupu pri danem case ponoru, vnitrni okruzi, kdy stale neni zapotrebi dekomprese. Jinymi slovy, pokud budes pod vodou celkove 15 minut, muzes sjet do 120 stop a nemusis mit dekompresni pauzu. Nebo jinak, pokud nepujdes hloubeji, nez 70 stop, tak muzes byt pod vodou 50 minut a nemusis pri vynoreni delat dekompresni pauzu.
GMT Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 na potápky moc nejsem, ale tohle je paráda, gratulace
Karki Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Jedna veselá historka.Ten kamarad co žije za louží,je tak trošku zvlaštní patron.koupil si kameru za 150 baku a tu měl u sebe.Hodinky se mu nechtělo tahat,tak je vezl v kufru.Jako vždy,zavazadla se někde opozdily,tak přijel bez kufru a hodinek.Když mi to líčil,tak jsem myslel,že mě jebne.Na druhy den mi volal,že kufry dorazily,ale hodinky nejdou,že tam asi došla baterka.Memohl pochopit,že tak drahe hodinky nemaji,ani baterku.Kdž jsem mu řekl,at s nima zatřepe,že se pak se rozejdou tak to moc nechapal.Když mi řekl,že už jdou celkem se mu,ale hlavně mi ulevilo.
Hasňa Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Jo, tu story mi rikal pri predani, docela jsem se smal. Bomba. Hodinky s pribehem jsou nejlepsi. Takze jeste jednou diky. Vse probehlo hladce a duvera ve slusnost neznamych lidi pri posilani penez neznamo kam se tentokrat vyplatila. Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Hasňa
marosh Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Karki napsal: Jedna veselá historka.Ten kamarad co žije za louží,je tak trošku zvlaštní patron.koupil si kameru za 150 baku a tu měl u sebe.Hodinky se mu nechtělo tahat,tak je vezl v kufru.Jako vždy,zavazadla se někde opozdily,tak přijel bez kufru a hodinek.Když mi to líčil,tak jsem myslel,že mě jebne.Na druhy den mi volal,že kufry dorazily,ale hodinky nejdou,že tam asi došla baterka.Memohl pochopit,že tak drahe hodinky nemaji,ani baterku.Kdž jsem mu řekl,at s nima zatřepe,že se pak se rozejdou tak to moc nechapal.Když mi řekl,že už jdou celkem se mu,ale hlavně mi ulevilo. Dlouho jsem se tak nenasmál!!! Nejlepší frky stejně přináší život sám...
little_w Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 a na kolik ze teda prisly? bud jsem to prehlidl nebo to tady nebylo. zajimaji me, tak mi to klidne posli i SZ. danke.
Messiah Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 spiderer napsal: Hasno gratuluju i kdyz se mi ty hodinky prilis nelibi a asi bych je moc nosit nechtel, tak me dostavaji tim jak jsou maximalne sve, jedou si svoji linii a nechytaji zadny vystrelky ani prvky z jinych kousku.. Snow bude mit radost az si to precte Moje rec osobne me moc neberou ale maji sve kouzlo! Mimochodem maji jednu vyraznou vadu nemaji antireflex
Hasňa Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Antireflex maji tam, kde dava smysl. Na vnitrni strane safiru. Staly v cenove akci s prevodnimi poplatky asi 2,1k USD + ochota dobreho cloveka, ktery mi je privezl z Ameriky. Bezna cenikova cena je 2,99k USD. Evropska soucasna, tedy akcni, cena je 2,0k az 2,2k EUR. Takze spise "akcni". Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Hasňa
lib Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Hasňa napsal: Antireflex maji tam, kde dava smysl. Na vnitrni strane safiru..... A kolik Vickersů???
Kupa54 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 Gratuluji ti.Ty jsou tak nádherný, prostě moje max. dream watch
NIGHTinGALE Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 Nechci zakládat vlákno "proč jsem si nekoupil Doxa", tak to prdnu sem. Hasňovi úžasné SUBky mi nedaly spát, tak jsem si chvíli psal s nějakou kočkou z Doxa. Domluvili jsme se na modelu 1000T + oranžovém kaučuku + publikaci Historie SUBek Doxa a já chtěl převést peníze. A co se nestalo - částka k úhradě byla nesmyslně vysoká. Tedy jsem se paní zeptal, jak na ni přišla. No a nestačil jsem se divit - částka v dolarech uvedená na Doxa stránkách platí prý jen pro USA. Pro Evropu platí uměle vyvořený kurs, kterým je cena přepočítána. A ten kurs je "úžasných" 1:1,25. Reálný přitom je nějakých 1:1,45. Takže jsem jim sdělil, co si o tom myslím a že si koupím potápky jinde. A paní mi odpověděla: "We certainly understand your feelings. Keep in mind that the exchange rate while not favorable at this time, will favor European customers when the rates swing back in favor of the dollar." Tož jsem se tomuto legračnímu vysvětlení pousmál a zařekl se, že firmě Doxa vydělat nedám. A jdu si koupit dolary, brzy stoupnou a převálcují EUR, jak předpověděla Mrs. Karin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se