Z. Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Prosim preklad pro negramoty, dekuji. Konati budeš, jak já nakáži tobě. Mne velebiti budeš. Nade vše jiné mne budeš milovati. Upraveno 1. února 2010 uživatelem Z.
Harry Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Konati budeš, jak já nakáži tobě. Mne velebiti budeš. Nade vše jiné mne budeš milovati. Tak jest. Vtip spočívá i v tom, jak je to napsáno, není to zrovna normální angličtina (nevím jak to líp charakterizovat...)...
Z. Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 ... není to zrovna normální angličtina (nevím jak to líp charakterizovat...)... Je to archaická biblická angličtina.
Návštěvník salamio Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Přesně, King James Version, něco jako u nás Biblí Kralická.
Helex Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Double Turbouillon!!! Upraveno 2. února 2010 uživatelem Helex
XXXfazerXXX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Hele chlape,ted mi to doslo.Nema to bejt nejaka narazka na mou osobu?...........................hosi mate to pekny.Dantechno-jeste bych pridal,ze mu doma odstrihli strumf..nejakou dobu,jsem ho tady ani nezahlid
pandice73 Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Sorry,je to vetsi plachta,aby to slo precist Dost dobry ,akorat nevim proc na tenhle muj xicht vysla role te Fifinky ...?
XXXfazerXXX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Dost dobry ,akorat nevim proc na tenhle muj xicht vysla role te Fifinky ...? vono vybrat si prezdivku Pandice,taky svedci o majitelove sexualnim problemu v dospivani
tombed Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 vono vybrat si prezdivku Pandice,taky svedci o majitelove sexualnim problemu v dospivani hlavně že už si vybral, ne?
XXXfazerXXX Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 hlavně že už si vybral, ne? Vybral,vybral...pred necelejma trema rokama se nachal presit a vod minulyho tejdne ,zas mele,za chce zpatky douru....pak se v tom vyznej
hciq Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Takovej testík jednoho velice zajímavýho softu
bandicoot Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 No nic, zkusím to. Pokud by měl s následujícím komixem někdo problém, prosím některého z moderátorů o smazání. já se poseru, bomba... nojo, to sem eště byl nováček...
hciq Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2010 jako chronogentlemana te prosim, zkousej ten uzasny softik na fotkach, u kterych nejsem autorem ja to jsem přesně čekal a taky to bylo úmyslně....a následuje odpověď...NE, ale děkuji za upozornění. a ještě jedno zneužití
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 to jsem přesně čekal a taky to bylo úmyslně....a následuje odpověď...NE, ale děkuji za upozornění. a ještě jedno zneužití perfektní - budha už je zarámovanej a tohle tam půjde asi taky kibi: jestli ti vadí "krádež" a "zneužívání" tvých fotografií tak je prostě a jednoduše nepublikuj - já sám jsem sem nasmrkal v průběhu let několik desítek reportážních fotografií jenom pro to aby ostatní viděli to co na vsi v krámku nemají a nevidím jediný důvod, proč by si tu mojí fotku někdo nestáhl - o co jako jde ? v mém podpisu najdeš blog pana fotografa, kterého to živí a má několik webprostorů, v životě jsem neviděl, že by dělal nějaké cavyky ohledně svých fotek na paneristi.com, kde hodně přispívá - dokonce jsem mu před Vánocemi psal o nějaké fotografie a neměl problém mi poslat surové fotky / fakt se už vzpamatuj
hciq Odesláno 9. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2010 hm, asi mi nezbyva, nez te povazovat za chronohulvata Hmm a co já stím.....ještě se zeptám salamia, ale jinak děkuji za názor
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 zkus nakou jeho fotku upravit "sikovnym softikem", posli mu ji a pak mi napis, jak z toho byl nadsenej...? na to ti můžu odpovědět hned: nemá s tím problém, pokud to bude pro pouze mojí potřebu - na druhou stranu tady jsme všichni na jednom hřišti ..... teda někteří
Návštěvník SukHoi Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 tak mu tu fotku pro svoji potrebu dej treba sem... aha, to uz neni pro tvoji potrebu...? bohužel si to nepochopil, což mě nepřekvapuje, ale další ban za tebe už nechci děkuju
Návštěvník salamio Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Když se pan fotograf cuká za kreativní použití jeho fotek, ohání se kdovíčím a nazývá kvůli tomu lidi hulváty, měl bych jeden dotaz: zeptal se pan fotograf lidí na jeho výtvorech zobrazených, jestli může jejich ksichty použít pro své stránky?
lolohh Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Když se pan fotograf cuká za kreativní použití jeho fotek, ohání se kdovíčím a nazývá kvůli tomu lidi hulváty, měl bych jeden dotaz: zeptal se pan fotograf lidí na jeho výtvorech zobrazených, jestli může jejich ksichty použít pro své stránky? Už tři dny chci napsat, že mi vadí, že tam na těch fotkách jsem. Ale byl jsem zatím línej to psát.
NIGHTinGALE Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Kibi, ta fotka kosmonauta, co máš v avataru, tu jsi fotil ty? Měsíc, stativ, samospoušť? A nebo je ukradená z netu a tebou upravená? Pokud jsi ji fotil ty, pak chápu, že ten podlý čin, kterého se dopustil hciq, ti vadí. Pokud jsi ji ale ukradl z netu a upravil (vložit tam svou oduševnělou tvář), pak nerozumím tomu, co hciq vyčítáš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se