Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Prosim preklad pro negramoty, dekuji.

Konati budeš, jak já nakáži tobě.

Mne velebiti budeš.

Nade vše jiné mne budeš milovati.

Upraveno uživatelem Z.
  • Odpovědi 263
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Konati budeš, jak já nakáži tobě.

Mne velebiti budeš.

Nade vše jiné mne budeš milovati.

Tak jest. Vtip spočívá i v tom, jak je to napsáno, není to zrovna normální angličtina (nevím jak to líp charakterizovat...)...

Návštěvník salamio
Odesláno

Přesně, King James Version, něco jako u nás Biblí Kralická.

Odesláno
post-1975-1265046182.jpg

Hele chlape,ted mi to doslo.Nema to bejt nejaka narazka na mou osobu?...........................hosi mate to pekny.Dantechno-jeste bych pridal,ze mu doma odstrihli strumf..nejakou dobu,jsem ho tady ani nezahlid

Odesláno
jako chronogentlemana te prosim, zkousej ten uzasny softik na fotkach, u kterych nejsem autorem ja

to jsem přesně čekal a taky to bylo úmyslně....a následuje odpověď...NE, ale děkuji za upozornění.

a ještě jedno zneužití :thumbsup_anim:

post-817-1265744023.jpg

Návštěvník SukHoi
Odesláno
to jsem přesně čekal a taky to bylo úmyslně....a následuje odpověď...NE, ale děkuji za upozornění.

a ještě jedno zneužití :thumbsup_anim:

perfektní :D - budha už je zarámovanej a tohle tam půjde asi taky :D

kibi: jestli ti vadí "krádež" a "zneužívání" tvých fotografií tak je prostě a jednoduše nepublikuj - já sám jsem sem nasmrkal v průběhu let několik desítek reportážních fotografií jenom pro to aby ostatní viděli to co na vsi v krámku nemají a nevidím jediný důvod, proč by si tu mojí fotku někdo nestáhl - o co jako jde ?

v mém podpisu najdeš blog pana fotografa, kterého to živí a má několik webprostorů, v životě jsem neviděl, že by dělal nějaké cavyky ohledně svých fotek na paneristi.com, kde hodně přispívá - dokonce jsem mu před Vánocemi psal o nějaké fotografie a neměl problém mi poslat surové fotky / fakt se už vzpamatuj ;)

Odesláno
hm, asi mi nezbyva, nez te povazovat za chronohulvata

Hmm a co já stím.....ještě se zeptám salamia, ale jinak děkuji za názor

Návštěvník SukHoi
Odesláno
zkus nakou jeho fotku upravit "sikovnym softikem", posli mu ji a pak mi napis, jak z toho byl nadsenej...?

na to ti můžu odpovědět hned: nemá s tím problém, pokud to bude pro pouze mojí potřebu - na druhou stranu tady jsme všichni na jednom hřišti ..... teda někteří

Návštěvník SukHoi
Odesláno
tak mu tu fotku pro svoji potrebu dej treba sem... aha, to uz neni pro tvoji potrebu...? :D

bohužel si to nepochopil, což mě nepřekvapuje, ale další ban za tebe už nechci :)

děkuju :)

Návštěvník salamio
Odesláno

Když se pan fotograf cuká za kreativní použití jeho fotek, ohání se kdovíčím a nazývá kvůli tomu lidi hulváty, měl bych jeden dotaz: zeptal se pan fotograf lidí na jeho výtvorech zobrazených, jestli může jejich ksichty použít pro své stránky?

Odesláno
Když se pan fotograf cuká za kreativní použití jeho fotek, ohání se kdovíčím a nazývá kvůli tomu lidi hulváty, měl bych jeden dotaz: zeptal se pan fotograf lidí na jeho výtvorech zobrazených, jestli může jejich ksichty použít pro své stránky?

Už tři dny chci napsat, že mi vadí, že tam na těch fotkách jsem. Ale byl jsem zatím línej to psát.

Odesláno

Kibi, ta fotka kosmonauta, co máš v avataru, tu jsi fotil ty? Měsíc, stativ, samospoušť?

A nebo je ukradená z netu a tebou upravená?

Pokud jsi ji fotil ty, pak chápu, že ten podlý čin, kterého se dopustil hciq, ti vadí.

Pokud jsi ji ale ukradl z netu a upravil (vložit tam svou oduševnělou tvář), pak nerozumím tomu, co hciq vyčítáš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...