spiderer Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Frantik napsal: .....no ja bych vedel i jinam A to?
Frantik Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 spiderer napsal: A to? .....do hluboký popelnice
Andrej74 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Frantik napsal: Kdo tu "do neba nosi" repliky?!?!? Pokud ano, jsou to spise jedinci, rozhodne ne vsichni, tak prosim uber s tim, ze "kopa z nas nosi repliky"! Preco sa s tym stotoznujes ?
Andrej74 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Frantik napsal: .....do hluboký popelnice treba to brat s humorom spravne....
spiderer Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Andrej74 napsal: Preco sa s tym stotoznujes ? S cim konkretne myslis? --- Seamaster Professional , Tissot T-race , Seiko 5 (Submariner) , Prim
Andrej74 Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 spiderer napsal: S cim konkretne myslis? --- Seamaster Professional , Tissot T-race , Seiko 5 (Submariner) , Prim Ze si sa citil v skupine nositelov replik...... Ja som nikoho neodsudzoval ani nenapadal , proste je to kazdeho osobna vec ci ma repliky, cinana , vietnamca atd.....
Biggles Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Být zlodějem či jeho spolupachatelem je jistojistě osobní věc, že? Jak jinak nazvat někoho, kdo parazituje na společnosti krádeží duševního vlastnictví, případně tohoto zloděje podporuje svým mrzkým penízem?
Peegee Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 V 10. 1. 2010 v 15:40, 'YPO' napsal: ale joo - některé Ingersoll bych dokázal nosit Sakra, to jsem měl raději koupit tyhle ...
libor2002 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 V 23. 12. 2011 v 22:22, 'Peegee' napsal: Sakra, to jsem měl raději koupit tyhle ... to jsi pros..l. Ty bych bral vsema deseti
Peegee Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 V 23. 12. 2011 v 22:46, 'libor2002' napsal: to jsi pros..l. Ty bych bral vsema deseti Když si pospíšíme, na Ebay je ještě pár kousků k mání ;-) Joke ...
Argon Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 To je hustý.. nedávno je nabízeli na slevomatu za 1500,- údajně zlevněny o 70%, s tím, že to jsou luxusní zančkové německé hodinky......
zekon7302 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Značka Ingersoll je v současné době ve vlastnictví Zeon hodinky , britská dceřiná společnost čínské společnosti Herald Group , v čele s Tsang-Kay Cheung překlad z googlu,nemusíme dál pátrat,je to čína,práva na používání jména mají,jenom to nafukujou historii,strojky dodává převážně sea-gull,takže fake to není(ty dvě značky ve vlákně jejichž názvy se mi ani nechce vyslovovat, fake jsou,víme proč),kdyby Ingersoll prodával za dejme tomu 2000 až 4000kč a dali tam aspoň lepší sklíčka tak by si tím nekazili reputaci,s tímto cenovým přístupem je čeká další krach a myslím že už i definitivní zánik
kuncák7 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Strojek jsem nezkoumal, ale u mě tato firma skončila potom, co jsem si u nich přes jejich internetovej obchod objednal hodinkovnici, po měsíci čekání urgoval, bylo mě řečeno, že tuto nemají, vybral jsem si jinou, znovu čekal, znovu urgoval, totéž a až napotřetí jsem uspěl ( bohužel jsem ještě nevěděl o tomto foru ). Vznesl jsem dotaz na vedení, proč mají v nabídce hodinkovnice, které pak nemají , do 5 hodin z nabídky skoro vše zmizelo, ale odpověď jsem nedostal dodnes. Tudíž, od nich nikdy více ( má objednávka byla reakcí na článek v jednom odborném časopose o hodinkách, kde se vedení holedbalo, že vše je děláno pro blaho zákazníka a já naletěl ).
enGiN Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 (upraveno) Je pěkné jak na svém webu původ strojku hezky zamaskovali edit: Copypasta nefunguje, tak tady Upraveno 6. února 2012 uživatelem enGiN
railmaster Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 Kedysi, na prelome storočí, boli Ingersoll dolárové hodinky a neskôr tiež svietiaci Radiolite ciferník, skutočná bomba. Taktiež Mickey Mouse hodinky v 30-tych rokoch. Žiaľ novodobá história tejto značky je len paródia tej staršej.
zekon7302 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 (upraveno) na telefonický dotaz mi bylo sděleno že používají strojky od sea-gull,seiko a miyota,ale co je v chronografech,konkrétně řada bison no.19.a no.21,tak prej nevědí,je to možné že to ofiko zástoupení neví?,nebo mně jenom odfakoval a dal najevo že na moje dotazy nemá čas? Upraveno 6. února 2012 uživatelem zekon7302
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se