Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Frantik napsal:
Kdo tu "do neba nosi" repliky?!?!? Pokud ano, jsou to spise jedinci, rozhodne ne vsichni, tak prosim uber s tim, ze "kopa z nas nosi repliky"!

Preco sa s tym stotoznujes ?

Odesláno
  spiderer napsal:
S cim konkretne myslis? :)

---

Seamaster Professional , Tissot T-race , Seiko 5 (Submariner) , Prim :lol2:

Ze si sa citil v skupine nositelov replik...... Ja som nikoho neodsudzoval ani nenapadal , proste je to kazdeho osobna vec ci ma repliky, cinana , vietnamca atd.....

Odesláno

Být zlodějem či jeho spolupachatelem je jistojistě osobní věc, že? Jak jinak nazvat někoho, kdo parazituje na společnosti krádeží duševního vlastnictví, případně tohoto zloděje podporuje svým mrzkým penízem?

• Po roku...
Odesláno
  V 23. 12. 2011 v 22:46, 'libor2002' napsal:

to jsi pros..l. Ty bych bral vsema deseti :crying_anim:

Když si pospíšíme, na Ebay je ještě pár kousků k mání ;-)

Joke ...

• po 4 týdnech...
Odesláno

To je hustý.. nedávno je nabízeli na slevomatu za 1500,- údajně zlevněny o 70%, s tím, že to jsou luxusní zančkové německé hodinky......

• po 3 týdnech...
Odesláno

Značka Ingersoll je v současné době ve vlastnictví Zeon hodinky , britská dceřiná společnost čínské společnosti Herald Group , v čele s Tsang-Kay Cheung

překlad z googlu,nemusíme dál pátrat,je to čína,práva na používání jména mají,jenom to nafukujou historii,strojky dodává převážně sea-gull,takže fake to není(ty dvě značky ve vlákně jejichž názvy se mi ani nechce vyslovovat, fake jsou,víme proč),kdyby Ingersoll prodával za dejme tomu 2000 až 4000kč a dali tam aspoň lepší sklíčka tak by si tím nekazili reputaci,s tímto cenovým přístupem je čeká další krach a myslím že už i definitivní zánik :)

Odesláno

Strojek jsem nezkoumal, ale u mě tato firma skončila potom, co jsem si u nich přes jejich internetovej obchod objednal hodinkovnici, po měsíci čekání urgoval, bylo mě řečeno, že tuto nemají, vybral jsem si jinou, znovu čekal, znovu urgoval, totéž a až napotřetí jsem uspěl ( bohužel jsem ještě nevěděl o tomto foru ). Vznesl jsem dotaz na vedení, proč mají v nabídce hodinkovnice, které pak nemají , do 5 hodin z nabídky skoro vše zmizelo, ale odpověď jsem nedostal dodnes. Tudíž, od nich nikdy více ( má objednávka byla reakcí na článek v jednom odborném časopose o hodinkách, kde se vedení holedbalo, že vše je děláno pro blaho zákazníka a já naletěl ).

Odesláno (upraveno)

Je pěkné jak na svém webu původ strojku hezky zamaskovali :)

edit: Copypasta nefunguje, tak tady

Upraveno uživatelem enGiN
Odesláno

Kedysi, na prelome storočí, boli Ingersoll dolárové hodinky a neskôr tiež svietiaci Radiolite ciferník, skutočná bomba. Taktiež Mickey Mouse hodinky v 30-tych rokoch. Žiaľ novodobá história tejto značky je len paródia tej staršej. :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

na telefonický dotaz mi bylo sděleno že používají strojky od sea-gull,seiko a miyota,ale co je v chronografech,konkrétně řada bison no.19.a no.21,tak prej nevědí,je to možné že to ofiko zástoupení neví?,nebo mně jenom odfakoval a dal najevo že na moje dotazy nemá čas? :sad01_anim:

Upraveno uživatelem zekon7302

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...