Vit Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Dneska kolem 1:00 mi řišly dvě stejné zprávy od člena allisha813 (0 příspěvků): Hello, my friend. I got message about virus activity from your PC. Please, take steps to prevent this. Check your computer at http://detected.co.cc/check/user/Vít and send me report. Yours truly, forum member. Předpokládám, že jde o nějakou formu spamu
DadB Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 U mě to samé. Spíše než spamu bych se ale obával hacknutí fóra, tohle většinou rozesílá automat, a protože to odchází přímo z fóra, tak se sem musel prolomit...
gerhard Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 DadB napsal: U mě to samé. Spíše než spamu bych se ale obával hacknutí fóra, tohle většinou rozesílá automat, a protože to odchází přímo z fóra, tak se sem musel prolomit... Tiez TO mam DadB napsal: U mě to samé. Spíše než spamu bych se ale obával hacknutí fóra, tohle většinou rozesílá automat, a protože to odchází přímo z fóra, tak se sem musel prolomit... Tiez TO mam
Pachollini Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Je to spam. Proisím adminy, ať zasáhnou.
sibirnaya Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 a me nic. ach jo, tomu se rika maximalni osamelost, kdyz uz vam nechodi ani spamy
nachtflug Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 sibirnaya napsal: a me nic. ach jo, tomu se rika maximalni osamelost, kdyz uz vam nechodi ani spamy Bud rad. Mne to prislo a nejak ma to netesi... Ale mozem ti to preposlat ak mas vazny zaujem .
Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Je to spam.....už to tu(něco podobného) bylo......nenechte se rozptýlit,spam-bot byl zabanován a zprávu normálně smažte Spamu je tu spousta,často si toho ani nevšimnete(vyřízeno dříve,než se stačí rozjet),někdy se ale nepodaří podchytit včas......nejde tu být 24 hodin denně.
Vit Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Gilius napsal: Je to spam.....už to tu(něco podobného) bylo......nenechte se rozptýlit,spam-bot byl zabanován a zprávu normálně smažte Spamu je tu spousta,často si toho ani nevšimnete(vyřízeno dříve,než se stačí rozjet),někdy se ale nepodaří podchytit včas......nejde tu být 24 hodin denně. Díky, jste šikovní kluci.
spiderer Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Taky mi to prislo, tak jsem mu hned odpovedel:
XXXfazerXXX Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 sibirnaya napsal: a me nic. ach jo, tomu se rika maximalni osamelost, kdyz uz vam nechodi ani spamy Nic si z toho nedelej,ani me to neprislo.To je dan za to,ze jsme oba krasny,financne nezavisli, prudce inteligentni alkoholici a nemusime si hledat pratele ve virtualnim svete metrosexualu
Peta-Biker Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Hele, Dane, jak vy to jen děláte?
XXXfazerXXX Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Peta-Biker napsal: Hele, Dane, jak vy to jen děláte? Pouze prirozene schopnosti.Posledni dobou jsem na tom skvele-rozumi mi pouze papousek
Karlos Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 Taky mně to přišlo. Ale s třetím pádem - komu, čemu: Mi, Mně, ne Mě. Vypadá to, že co napíše první, ostatní považujou za správné a píšou to taky tak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se