Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska kolem 1:00 mi řišly dvě stejné zprávy od člena allisha813 (0 příspěvků):

Hello, my friend. I got message about virus activity from your PC. Please, take steps to prevent this. Check your computer at http://detected.co.cc/check/user/Vít and send me report.

Yours truly, forum member.

Předpokládám, že jde o nějakou formu spamu

Odesláno

U mě to samé.

Spíše než spamu bych se ale obával hacknutí fóra, tohle většinou rozesílá automat, a protože to odchází přímo z fóra, tak se sem musel prolomit...

Odesláno
  DadB napsal:
U mě to samé.

Spíše než spamu bych se ale obával hacknutí fóra, tohle většinou rozesílá automat, a protože to odchází přímo z fóra, tak se sem musel prolomit...

Tiez TO mam :thumbsdown_anim:

DadB napsal:
U mě to samé.

Tiez TO mam :thumbsdown_anim:

Odesláno
  sibirnaya napsal:
a me nic. ach jo, tomu se rika maximalni osamelost, kdyz uz vam nechodi ani spamy :D

Bud rad. Mne to prislo a nejak ma to netesi... Ale mozem ti to preposlat ak mas vazny zaujem . :thumbsup_anim:

Odesláno

Je to spam.....už to tu(něco podobného) bylo......nenechte se rozptýlit,spam-bot byl zabanován a zprávu normálně smažte :) Spamu je tu spousta,často si toho ani nevšimnete(vyřízeno dříve,než se stačí rozjet),někdy se ale nepodaří podchytit včas......nejde tu být 24 hodin denně.

Odesláno
  Gilius napsal:
Je to spam.....už to tu(něco podobného) bylo......nenechte se rozptýlit,spam-bot byl zabanován a zprávu normálně smažte :) Spamu je tu spousta,často si toho ani nevšimnete(vyřízeno dříve,než se stačí rozjet),někdy se ale nepodaří podchytit včas......nejde tu být 24 hodin denně.

Díky, jste šikovní kluci.

Odesláno
  sibirnaya napsal:
a me nic. ach jo, tomu se rika maximalni osamelost, kdyz uz vam nechodi ani spamy :D

Nic si z toho nedelej,ani me to neprislo.To je dan za to,ze jsme oba krasny,financne nezavisli, prudce inteligentni alkoholici a nemusime si hledat pratele ve virtualnim svete metrosexualu :thumbsup_anim:

Odesláno

Taky mně to přišlo.

Ale s třetím pádem - komu, čemu: Mi, Mně, ne Mě. Vypadá to, že co napíše první, ostatní považujou za správné a píšou to taky tak :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...