lolohh Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 spiderer napsal: OP je trojka, s tim bude souhlasit asi skutecne malokdo, i z majitelu OP Přesně tak, patří na první místo.
bandicoot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 tento měsíc souhlasím s tím, že OP je nad JLC
spiderer Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 lolohh napsal: Přesně tak, patří na první místo.
Z. Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 vikhra napsal: TOP 40 MANUFAKTUREN(Uhren Exclusiv 2010). ... Tak to je ten nejzcestnější žebříček, jaký jsem kdy viděl.
Chumpus Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Micey napsal: Hm, na první pohled.. Oris před GP..? S tim se tady asi taky málokdo ztotožní Já klidně jo
I.AM.NOT Odesláno 26. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2011 V 27. 1. 2010 v 9:13, 'sureshot' napsal: Este na take zaujmave triedenie som narazil tu: http://horologycrazy...watch-list.html Top 10 Watch Brands - Premium ... IWC je premium a blah blah blah, neslyším (mám je rád)
Esqueleto Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 V nejakom staršom časopise som našiel takýto rebríček. Myslím, že je viac dôveryhodný ako tie pyramídy z poľského fóra: 1. Rolex; 2. Panerai 3. Patek Philippe 4. Lange & Söhne 5. Jaeger Le-Coultre 6. IWC 7. Breitling 8. Tag Heuer 9. Glashütte Original 10. Omega.
jktibet Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 TOP 10? Tím se nezabývám,většinou je to postaveno na volných financích.Brouzdal jsem po netu a koukal na top výrobce,studoval jsem historii výroby,strojky,rozměry hodinek,vodotěsnost a vůbec praktické užití.Nemyslím si,že patřím mezi lidi,kteří počítají každou kačku,ale klepu se při vydání větší částky.Rád jsem naslouchal Kubsonovi,který v tom má jasno a logický úsudek.Abych se zcela zklidnil koupil jsem si BSO CHRONO v modré na kov.tahu.Kašlu na to zda je tato značka profláklá,nešlo mi o machrindex....zvolil jsem dobře a počkám co mi život připraví.Jelikož nemám tolik příležitostí vidět hodinářské zákusky na vlastní oči a prubnout je,nechám to plavat.Zase něco koupím až TO uvidím na vlastní oči, odskouším a vemou mne za srdce a je jedno zda je jakýsi pomyslný TOP žebříček.K Chronomagu a zvláště k příspěvkům některých členů přistupuji s pokorou,dost jsem se naučil a uvědomím-li si třes v kolenou při pohledu na TOP značky...začne u mne okamžitě pracovat jakýsi pud sebezáchovy a praktičnosti,protože všechny moje touhy a sny jsou nesplněny a dostávám se také do věku,kdy začínám myslet na důchod.Teď toužím po autu...max 1 rok jeté/Porsche 911/ať koulám na to zleva či zprava,někde musím ubrat plyn.Zjistil jsem,že mít doma troje či čtvery hodinky je zbytečné...nosím stejně jen jedny.To je mé myšlenkohnutí a příspěvek a jestli jsem se snad vyjádřil špatně či neodborně-odpusťte mi.Zdar a sílu.MK
Aerin Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 V 15. 5. 2011 v 7:52, 'Esqueleto' napsal: V nejakom staršom časopise som našiel takýto rebríček. Myslím, že je viac dôveryhodný ako tie pyramídy z poľského fóra: 1. Rolex; 2. Panerai 3. Patek Philippe 4. Lange & Söhne 5. Jaeger Le-Coultre 6. IWC 7. Breitling 8. Tag Heuer 9. Glashütte Original 10. Omega. Eh, mezi top 10 TH, Omega, Breitling? Jsou to supr značky, ale z vyšší střední třídy...Tedy pokud budeme posuzovat značky podle tradice, jaké zvládají komplikace, ne podle marketingu a počtu prodaných kusů. Pokud vynechám nezávislé hodináře s malou roční produkcí, viděl bych to nějak takto: 1) Patek Philippe 2) Vacheron Constantin 3) A. Lange & Sohne 4) Breguet 5) Blancpain 6) Audemars Piguet 7) Jaeger Lecoulture 8) Ulysse Nardin 9) Glashutte Original 10) Girard Perregaux
Mira188 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Já teď nejčastěji nosím Rada,myslím že tato značka si zaslouží pozornost hlavně kvůli materiálu (žádné škrábance,ani vlasové včetně tahu)Koupil jsem nošené,stále jako nové.Jedná se o sintry chrono cal. 538.Myslím že kvalitní strojek,jde mi o praktičnost běžného nošení.Myslím že z hlediska použití materiálu si Rado zaslouží být v top10.Samozřejmě je to jen jeden z faktorů,ale praktický.(jestli se naučím fotit,dám je do "nových přírůstků",mám z nich RADOst.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se