PetrM Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Na stánku ChronoShopu (na výstavě v Praze) jsem si potvrdil to, co je o pár příspěvků výše. Nádhera. Krásně zdobený vlastní kalibr H35.Damasko DK13. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Ne. Dneska jsem absolvoval 35 km na kole, což je sice v pohodě, ale už celý týden mi není nadvakrát a mám pocit, že dneska jsem to dorazil. Takže raději sedím doma a cucám teplý čaj a slivku. Ale to víš, že bych rád zaskočil. Tak příště.
marosh Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Já mám k Severnímu moři tak leda p..u. Bunda Ti ladí k zegarům. Idu na průzkum, co to máš za Tilaka, ten materiál vypadá dobře.
Dee Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Taky jsem to neznal a zni to jako magicky material, na lyze a na podzim bych si asi nechal goretex ale treba v zime u more a lete to musi byt dost fajn... Upraveno 24. září 2013 uživatelem Dee
marosh Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) A co máš za velikost? Se obávám, že Tilak není pro mě, co si tak pamatuju,co říkal Honza, jak to mají s velikostma. Upraveno 24. září 2013 uživatelem marosh
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 No, bunda krasna, ale tady pomuze tak zeleny, gumovy, rybarsky overal. A jedna spatna zprava, vypovedel motor na clunu, takze s rybackou na mori to moc nevidim.
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 :-) Jistee. Je tesne po zaruce, rok vyroby 1969. :-) Cervene dame ale asi vyrazime spise nekam do hory. Dneska bylo pekne, ale po trech dnech lijaku.
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Jo. Hlavni lajna je Baron de Lay. Zalozni plan je Campo Viejo.
honzoush Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Materiál super, jenom pozor na místa skladů a ohybů, kde se po čase může objevit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Sklad, nesklad, hlavne prijed. Letenky jeste jsou a lepsi prilezitost jen tak nebude.
marosh Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Ještě dva příspěvky a už si Honzo na celé dvacítce příspěvků...
lukin_ova Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Jo. Hlavni lajna je Baron de Lay. Zalozni plan je Campo Viejo. No proto. Já už se bál, že někam pudem. Ta Aldova bunda je krycí manévr pro manželku. Já už šel málem zkontrolovat stav mé Sir Joseph bundy ... Ještě, že se to vysvětlilo.
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Klid kluci. Lukin_ova me uprimne rozesmal. :-) Jedine co asi podnikem je nanoseni dvou palet dreva do sklepa, abychom mohli rozhajcovat J?tul a chlastat i maltky s ledem a nebyla nam pri tom zima.
marosh Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) ...a brandy by asi nešlo???:-) Kapku jsme Aldovi zprasili OT vlákno. Sorry, Alinko. Upraveno 24. září 2013 uživatelem marosh
Hasňa Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Jine typy alkoholu si musi kazdy zajisti sam. Ale jinak jsme veskrze demokraticka domacnost. TS bundy palime, bluesove CD pouzivame jako podsalky a na palence z Ostravskeho kahanu maximalne flambujem.
PetrM Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Jo, zdražili, i na ChronoShopu už jsou nové ceny. Než se rozhýbu, tak budou o třetinu dražší.
kloubik Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Odesláno 5. října 2013 (upraveno) Ahoj Aldo, az budes mit cas, mohl bys mi zvazit SAR na tahu a zmerit kolik ma tah u pouzdra hodinek a kolik u spony? dik moc edit: vlastne jeste jedna otazka - je spona na tahu ta sama jako je u kaucuku nebo maji rozdilnou velikost? Upraveno 5. října 2013 uživatelem kloubik
kloubik Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Odesláno 6. října 2013 Super, dekuju. Ta spona na kaucuku vypada opravdu dost dlouha, pripomina mi to velikostne tu delsi sponu co dava Sinn a ta uz mi taky prisla na malou ruku moc. Ale jinak kvalita z ni jen cisi, pekna prace. jeste jednou dik.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se