Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na stánku ChronoShopu (na výstavě v Praze) jsem si potvrdil to, co je o pár příspěvků výše. Nádhera. Krásně zdobený vlastní kalibr H35.

Damasko DK13.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ne. Dneska jsem absolvoval 35 km na kole, což je sice v pohodě, ale už celý týden mi není nadvakrát a mám pocit, že dneska jsem to dorazil. Takže raději sedím doma a cucám teplý čaj a slivku. Ale to víš, že bych rád zaskočil. Tak příště.

Odesláno (upraveno)

Taky jsem to neznal a zni to jako magicky material, na lyze a na podzim bych si asi nechal goretex ale treba v zime u more a lete to musi byt dost fajn...

Upraveno uživatelem Dee
Odesláno (upraveno)

A co máš za velikost? Se obávám, že Tilak není pro mě, co si tak pamatuju,co říkal Honza, jak to mají s velikostma.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Jo. Hlavni lajna je Baron de Lay. Zalozni plan je Campo Viejo.

No proto. Já už se bál, že někam pudem. Ta Aldova bunda je krycí manévr pro manželku. Já už šel málem zkontrolovat stav mé Sir Joseph bundy ... Ještě, že se to vysvětlilo.

Odesláno

Klid kluci. Lukin_ova me uprimne rozesmal. :-) Jedine co asi podnikem je nanoseni dvou palet dreva do sklepa, abychom mohli rozhajcovat J?tul a chlastat i maltky s ledem a nebyla nam pri tom zima. 

Odesláno

Jine typy alkoholu si musi kazdy zajisti sam. Ale jinak jsme veskrze demokraticka domacnost. TS bundy palime, bluesove CD pouzivame jako podsalky a na palence z Ostravskeho kahanu maximalne flambujem. 

Odesláno (upraveno)

Ahoj Aldo, az budes mit cas, mohl bys mi zvazit SAR na tahu a zmerit kolik ma tah u pouzdra hodinek a kolik u spony? dik moc

edit: vlastne jeste jedna otazka - je spona na tahu ta sama jako je u kaucuku nebo maji rozdilnou velikost?

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Super, dekuju. Ta spona na kaucuku vypada opravdu dost dlouha, pripomina mi to velikostne tu delsi sponu co dava Sinn a ta uz mi taky prisla na malou ruku moc. Ale jinak kvalita z ni jen cisi, pekna prace. jeste jednou dik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...