Filipes Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 facebook nikdo? já tak lehce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2010 facebook nikdo? já tak lehce.. V listopadu jsem si tam zridil profil, ale nechodim tam. Jen tehdy, pokud me pres nej kontaktuje nejaky kamarad ze zahranici. Ostatne tem jsem se k te manii i pridal. Jinak driv jsem pobyval (pomerne neaktivni) na outdoorforum.cz (tehdy jeste outdoorforum.wz.cz). Vcera jsem se zaregistroval na rolexforums.com a v patek chodim na paneristi.com (hlavne kvuli fotkam v tradicnich patecnich vlaknech What is on your wrist this Friday?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Ja občas sleduju temnakomora.cz a velmi zřídka i dymka.net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 ChronomagAutohificlub (z nostalgie)FacebookHDclubWarforum Jinak jsem registrován na:Peugeot Club ČRZive ..a pak naše TechNet IT fóra, ale to je pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Zatrolene-hry - deskové hry bikeforumRolexforumZegarkiPlGMTforumpl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Máte čas i na jiná internetová fóra?Ne, nemám. Já jsem věrný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Ford Mondeo fórum,Detektor web,Rozlobení muži.com,mojezbran.cz,chrom - plameny.cz,You Tube,Hi Fi a různa jiná ale nějak jsem skoro pořád tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Obcas Land Rover Forum, hlavne kvuli informacim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 mubi.com zona.bloudil.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 facebook nikdo? já tak lehce.. FB ani lehce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 (upraveno) okrem chronomagu, este:uhrforuma z casu na cas mrknem watchuseek ( casti: Omega, rolex, JLC, Zenith, IWC, Panerai )rolexforumpuristov a fountine pen network.. no viac citam a pozeram obrazky ak oby som mal vypisovat.. aj tak je vsade kopa spamu, tka naco tam pridavat dalsi, vsak? edit: aaaaaa na facebook by som uplne zabudol Upraveno 19. února 2011 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 zOwie's Chronocentric.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 a někdy taky Chronomag.cz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dnes jsem náhodou objevil toto spřátelené fórum Podotýkám, že sem ten odkaz dávám bez jakýchkoliv náznaků čehokoliv, naše verze je mnohem víc propracovaná a taková více "rodinná" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Bylo by možná škoda, kdyby toto zapadlo, jsou zde zajímavé příspěvky nejenom o hodinkách Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 ewrc.cz - rallymitsubishiclub.cz - kvůli přibližovadluauto.czi-fotovideo.czfacebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 zdejší fórumoverclocking.cz (PC)toyotaklub.cz (vozidlo)bike-forum.cz (kolo)grafika.cz (foto)registrovaný jsem na mnoha dalších forech, ale v poslední době navštěvuji (případně přispívám na) těchto pět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejsi Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Fórum pro broukaře (vw - 4 kola ne 6 nohou) www.flat4.org Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Som aktivny len na dvoch forach - Chronomag a Ford-club, na oboch som pod rovnakymi nickom, jedneho kolegu z chronomagu som uz stretol. Viac casu zatial travim tu, na fordackom fore som este kratko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Já se ještě trochu angažuji ve fórech: - knife.cz (nože)- mojebada.cz (fórum uživatelů telefonů Samsung Wave S8500). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se