Donuts Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Tak ze sledovani na eBayi uz jsem je vymazal, ale jeste zkusim prohrabat historii. Ale jinak Zeetan je na gume prodava za 3690 dolaru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Tak v historii jsem objevil uz jenom jedny co prodavala az v lednu a o ty byla trochu vetsi bitva takze se prodaly za 2960? na tahu. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370468532368&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Zenith Elite Rose gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Zdravím priateľov značky Z E N I T H. - už tu dlho nikto nebol, ja som si zaopatril kapsáče, dobré známe s nápisom GRAND PRIX 1900 ... fotku tu nedám, mám po ruke len mobil... ale nevie mi niekto poradiť ako sa dostať k roku výroby ? - hodinky majú dvojplášť a na ňom čísla 5145473 a na stroji 1 404833 .... kdesi som čosi objavil, ako kaliber č. 106, ale neviem či je to správne, budem rád za každú info. , vidím, že sú tu nadšenci značky a poniektorí toho majú aj viac, tak to skúšam. - každá rada dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Tak v historii jsem objevil uz jenom jedny co prodavala az v lednu a o ty byla trochu vetsi bitva takze se prodaly za 2960? na tahu. http://cgi.ebay.de/w...e=STRK:MEWAX:IT Hochu, trvám na svém; to, co jsi tady postnul, je DRAŽBA, ne PRODEJ a to je sakra rozdíl. V dražbě se občas zadaří, něco o tom vím, ale chce to buď štěstí a nebo léta trpělivého sledování. Pořád trvám na tom, že s tím, cos tady napsal, jsem se ba eBay ještě nesetkal. Alespoň ne u Zenith. Možná hodinky německé provenience jsou levnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 - každá rada dobrá. Můžu ti jen poradit. že před léty jsem napsal mail do Zenithu, poslal jsem fotku a číslo strojku. A dostal jsem odpověď, že "tyto hodinky opustily bránu naší továrny 30.dubna 1930..." Jak je to dnes, nevím, komunikaci preferuje fabrika přes lokální dealery. Pro nás je to Vídeň. Pokud máš zájem, pošli SZ, někde mám kontakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Tak jsem se rozhodl svoje Zenithy proda do šrotu - za jejich zlatý plášť dostanu víc než kdybych je tady prodával... Strojek a číselník si nechám... Budou obrozeny coby prstýnky, náramky a naušnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 (upraveno) Budou obrozeny coby prstýnky, náramky a naušnice Jistě moudré rozhodnutí, zdejší svoloč ohodnotí spíše užitelnost než investi... sakra, dochází mě čeština. jak se to řekne, investičnost? To je blbost, ne? Upraveno 7. února 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Jistě moudré rozhodnutí, zdejší svoloč ohodnotí spíše užitelnost než investi... sakra, dochází mě čeština. jak se to řekne, investičnost? To je blbost, ne? Investiční potenciál si chtěl říct? Já ty hodinky chtěl zachránit, ale za rok se mi nepodařilo najít nikoho, kdo by je spravil, mají v háji právě to pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Hochu, trvám na svém; to, co jsi tady postnul, je DRAŽBA, ne PRODEJ a to je sakra rozdíl. V dražbě se občas zadaří, něco o tom vím, ale chce to buď štěstí a nebo léta trpělivého sledování. Pořád trvám na tom, že s tím, cos tady napsal, jsem se ba eBay ještě nesetkal. Alespoň ne u Zenith. Možná hodinky německé provenience jsou levnější... No trvat muzes, nicmene oni se v tech drazbach takhle prodavaji dlouhodobe, neni to zadne stesti. Minuly tyden jedny za 2820? a druhe za 2750?, oboje na tahu a nove. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370478501618&ssPageName=STRK:MEWAX:IT http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370479676970&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Ale pokud trvas na normalnim prodeji tak jsem ti psal, ze Zeetan je ma na gume za 3700USD a na tahu za 3900USD. http://collectorstime.com/zenith.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 (upraveno) Ale pokud trvas na normalnim prodeji tak jsem ti psal, ze Zeetan je ma na gume za 3700USD a na tahu za 3900USD. http://collectorstime.com/zenith.php Ach jo, poslední opáčení, už mě to nebaví. 3800 USD + DPH = 4560 USD = cca 3400 EUR. S tím souhlasím, ale to pořád není těch tvejch 2570 EUR, o kterých si psal a o který se dohadujeme. A víš proč jsem tak reagoval na tvůj příspěvek? Tak si přečti, jak se tohle vlákno jmenuje a přemýšlej, jestli to nebylo tak trochu Upraveno 8. února 2011 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 A abych nebyl i já , tak se musím přiznat, že mým dalším Zenith snem je tohle... soudobá vzpomínka na "pramáti všech El Primer". Jen musím počkat, až je watchmeisterin zlevní na těch avizovaných 2.500 EUR. Ne, to byl hloupej vtip. Střádám a jsem ochotný je pořídit i za tu cenu, za kterou je zmíněná watchmeisterin prodává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Teda to nechápu - nic ve zlém, ale za design strašlivejch 80. let dávat takovej balík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Mě se líbí... jsou fakt pěkný:)S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Teda to nechápu - nic ve zlém, ale za design strašlivejch 80. let dávat takovej balík Naprosto chápu. Design úžasnej, a stroj taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 u Watchmeisterin je jedinej problem, ze je to Svajc, takze pokud je beres postou, napari ti tady DPH, pokud si pro ne pojedes, platis svycarsky DPH.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Bei Lieferungen innerhalb der Schweiz, fällt zu dem angegebenen Preis die jeweilig geltende, gesetzliche Schweizer Mehrwertsteuer (z.Z. 8 % ) zusätzlich an. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 tak ty se mi líbí hodně, ale vyplatí se počkat, až je bude Sibiř prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Teda to nechápu - nic ve zlém, ale za design strašlivejch 80. let dávat takovej balík Omyl, to není design strašlivejch 80.let. Nemůže, páč je z roku 1969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Nojo, byly designově děsně vepředu. Před 40 lety.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se