Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Přijde mi, že to moc nekoresponduje...

fteřinofka stopek je výrazně červená, tak bys klidně mohl mít výraznej červenej řemen, teda za předpokladu, že na to máš gule, pokud ne, tak alespoň černej řemen s výrazným červeným prošitím, anebo prošitím v barvě bílomodrožlutozelené

Návštěvník tolja
Odesláno

:lol2:  tak koule jsou

tak se odvaž, protože utlouct barvy, které odkazují na limitku Rainbow pro tuším francouzské letectvo je poněkud přizdi......

kamarád má na Rolex gmt pepsi  řemen ze dvou barev, se sponou červený a druhou část modrou, hodinky vypadají parádně, škoda, že to nemůžu postnout, měl jsem to na whats app a zmizely....tak si to zkus představit  :lol2:

Odesláno

a jsou doma po servisu - mala rada, nehrajte v praci fotbalek s automatama na ruce ;-)

a diky panu hodinari Pavlu Solnari z Hvezdovy na Pankraci, ackoliv oprava chvilku vypadala beznadejne, poradil si

2f3c9c3993e4295dd2d864c93f175d6c.jpg

Odesláno

Zajímavé, citovat sám sebe a neuvést ke svému přechozímu výplodu nic nového... Kdo ví, co nám chce robcio sdělit...

Odesláno

taky mam jedny, ale asi pujdou o kus dal, ve fronte stoji jiny material

Neodolal jsem, a tak už mi teď tyhle krasavice v NOS stavu říkají pane...nebo tatínku...nebo tak nějak

20170305131748-12ffcb76.jpg

Odesláno (upraveno)

taky mam jedny, ale asi pujdou o kus dal, ve fronte stoji jiny material

Tech Tvych jsem si samozrejme vsiml. Ten Tvuj tmavy datovy venec se mi libi o neco vic. Tah a spona je taky super. Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

Jsi prostě takový otcovský typ Michale :lol2:

Ale hodinky jsou pěkné, malé, ale pěkné.

Viď že jo?

Snad nebudu krkavčí otec.

Co se tyce velikosti, tak maji papirove 38 mm ale pusobi o neco vetsim dojmem.

Odesláno

Je tady nějak ticho. Tak přidávám nově pořízené a zde již zmíněné oblekovky Red Primero :)

ty jsou ale prďácký:-) mají i červeně zdobený strojek?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...