African Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Hm, jsou super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Tak ať to tu trochu ožije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Hlásím se do Africanova putovního fanclubu Upraveno 6. května 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 chlupatá ruka fuj, hodinky paráda:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Bez obav - ten tah mi chlupy za pár dní vytrhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Ten tah je parádní. V hlavě mi leží verze skeleton defy classic právě s tímto tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Wow :-) Ty mě kurňa chybí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Vlasto, ani nevíš jak jsem rád že sis je svého času pořídil a nezištně nám je na Chronomagu zpropagoval, bez ironie. Jeden kvůli zdejší permanentní Rolex/AP/PP mánii málem zapomíná že existují i jiné slavné značky - a že i z nich čas od času vypadne mimořádně podařený kousek (teda až na ten inhouse epilátor v tahu) Co uspořádat petici aby Tě Zenith (po vzoru Festiny a Frantíka) jmenoval svým středoevropským ambasadorem - třeba by Ti pak jedny poskytnul na dlouhodobé testování zdarma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Jelikož už se kolega African ke slibovanému testu sloníkovy rezervy chodu nedostal, zkusím to vzít za něj... Štefanem dodaný datasheet hodinek + kalibru Elite 670 SK vypadá následovně: Po víc než třech dnech (v Pátek odpoledne seřízeno a odloženo do winderu, v Sobotu do večera na ruce, v 19:00 plně nataženo korunkou a odstaveno do cestovního pouzdra...) ukazují 3 sekundy do plusu - takže přesnost zjevně problém nebude. Pozitivní je že i 4 hodiny po uplynutí oficiální 50-hodinové rezervy chodu modrásky ještě statečně tikají, přesně 5 minut po půlnoci si s cvaknutím překlopily datum na 14. Května - tak uvidíme kdo to dneska zabalí dřív (u původního kalibru Elite 670 se uvádělo 55 hodin)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 PS: Ranní překvápko, tříručka zaparkovaná v téměř reklamním čase 06:10 ? rezerva chodu 59:10, tj. bez 50 minut 2 a půl dne! Bez ručního dotažení by to nejspíš bylo míň, ale i tak už je to skoro dost na "víkendové odložení" mimo natahovač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Mě by ještě zajímala přesnost a rezerva při nošení, jestli se to změní a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 2Ondazz: Obávám se že to co chceš Ti nikdo zodpovědně neodpoví - každý se pohybujeme jinak a stejně tak ruku i hodinky odkládáme jiným způsobem, než aby se z toho dalo usuzovat na změny "při nošení" ve Tvém konkrétním případě, nedejbůh u různých kusů. Uvedené Zenithky jsou po dalších 55 hodinách (od seřízení a lehkého nátahu korunkou do včerejšího večera na ruce, od té doby v šikmém winderu) na -5s oproti NTP. Dlužno ale podotknout že při mém klávesnicovém "kancldivingu" moc efektivní nátah nehrozí (SpringDrive GS mi od rána ukazují stejnou rezervu jako po nasazení na ruku) - a že cca 10 hodin před koncem rezervy chodu začne Elite lehce zpomalovat, odhaduju tak sekundu za 2 hodiny. U rarachů typu Afričana naopak tipuju nátah většinu času přes polovinu - a věřím že tomhle režimu mohl mít dlouhodobý výsledek skutečně kolem "černé nuly" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Jo já mám podobný zkušenosti, tak mě zajímalo, jak se to chová jinde a jestli nejsem divnej :-) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Koukam ze uz jsou zase v prodeji.To fakt kazdeho prestanou za par dni bavit ze si je tu prehazujete jako horkej brambor? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Na tuto otazku budu schopen za par tydnu doufam kvalifikovane odpovedet, neb jsem novy majitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Tak gratuluju, je to genialni model, doporucuju koupit k nim kaucuk, na tom sou uplne bozi, a mas na hoodne dlouho vystarano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Myslis ciste gumu ci onu krokogumu? Byl jsem v Bany a tam mi prodavac tvrdil, ze to stoji asi 200 euro, ale mam obavu, ze zapomel na sponu. Netusite nekdo jak to je a kolik to cca vyjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 200? za gumu sedí, ale zabudol na koncovky za 250 ? a sponu za necelých 300?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drack2 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Diky za info. Myslel jsem si, ze to asi takova lidovka nebude. Kazdopadne na gume mam turbinu, toto jsem chtel na tahu. Takze nevadi, pripadne do budoucna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se