Campino Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Myslím že aj na koži im to pristane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Není to špatné, ale na tahu jsou nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 před 23 hodinami, igor261069 napsal: Není to špatné, ale na tahu jsou nej. Sú, len to musím trochu striedať, aby mi ten ťah vydržal pekný čo najdlhšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 (upraveno) před 16 minutami, Campino napsal: Sú, len to musím trochu striedať, aby mi ten ťah vydržal pekný čo najdlhšie Tak to děláš dobře. Takhle vypadá můj po 5ti letech častého nošení. Je to magnet na vlásečnice. Upraveno 29. prosince 2022 uživatelem Jan7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 před 2 hodinami, Jan7 napsal: Tak to děláš dobře. Takhle vypadá můj po 5ti letech častého nošení. Je to magnet na vlásečnice. Uha, to nič moc, ten tah je krásny, ale tie leštené stredové články dostanú na prdel ako prvé, aj ked preleštit sa to asi dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Tomu se tak či tak nevyhneš. Napřed mě to štvalo, ale časem si zvykneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Navíc, když se nedíváš zblízka a nehledáš, tak si toho ani nevšimneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 před 4 minutami, igor261069 napsal: Navíc, když se nedíváš zblízka a nehledáš, tak si toho ani nevšimneš. Mě osobně to nijak nerozčiluje. Jsou to asi mé nejoblíbenější a nejnošenější hodinky. Dávat je leštit nechci,poněvač by to bylo zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Nevyhneš sa tomu a zvyknuť si na to chtíc nechtiac musíšna ostatných hodinkách mám brúsený ťah a tam vlásočnice tak nevnímam a tým pádom ma to nejako neštve, ale na leštených plochách, či už ide o púzdra alebo ťahy, keď vidím vlásočnice vždy ma tak trochu pichne pri srdci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikio Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Mně přijde, že většina hodinkové populace beztak preferuje broušené tahy, ale výrobci si pořád z nějakého důvodu myslí, že je to dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Prajem pekny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Zima sa vratila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Pro mně stále prima a dělají mi radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 @long Nejsou to ty, na které jsem před 10-12 lety psal recenzi? někdo mi je půjčil na pár dní.... pamatuju si, jak jsem pinzetou odstraňoval vlákna z těch hvězdiček, aby na fotkách nebyly vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Je to možné. Jsou odsud ale krabici s doklady mam ve skříni v ložnici. A tam už se spí. Zitra zjistim . Kazdopadne tyhle hodinky byly vzdy muj sen . Tak jsem si ho splnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 [mention=965]long[/mention] Nejsou to ty, na které jsem před 10-12 lety psal recenzi? někdo mi je půjčil na pár dní.... pamatuju si, jak jsem pinzetou odstraňoval vlákna z těch hvězdiček, aby na fotkách nebyly vidět...To jsem byl ja. Hodinky pak sly na Slovensko nejakymu pravnikovi (2013). Ty moje byly z NYC, rijen 2009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 V 27. 1. 2023 v 19:23, KFL napsal: To jsem byl ja. Hodinky pak sly na Slovensko nejakymu pravnikovi (2013). Ty moje byly z NYC, rijen 2009. To musím dnes večer zjistit. Paradoxem tedy může být, že mají "závodní DNA" od Kofoly a nezrychlují se @KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 @KFL a @long: Pravda! Díval jsem se na fotky čísel na dýnku a ty modely se liší v jedné číslici. To byly časy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiler Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Prajem pekny den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se