Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Já bych ale dal přednost něčemu trochu surrealističtějšímu. Salamio, nějaké rozteklé Perrelety bys tam třeba neměl? Na surrealismus je u nás salamína. Dává pozdravovat . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Saláme paráda, fotogalerie skvělá. Nejenže tvé příspěvky jsou chytré, plné vtipu a nadhledu - teď už i fotky. Díky!
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Takhle se dělá umění! Co kibi a jeho fotogalerie. salamio si vystačí s jednou fotkou v mnoha obměnách.
Heky Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Promiň ricousi, že si půjčím cimrmanovskou repliku z tvého podpisu "Kam se hrabe Kibi, to se nedá srovnat!"
nAscA Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Mooc povedene, fakt jsem se pobavil. Diky.
lolohh Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 saláme, nebudeš dělat seminář o focení? Rád bych šel a něco se přiučil. Zamluvíme si tělocvičnu, každej si přinese stan a láhev rumu a budeš nás učit. Prosím. PS: tělocvičnu umím zajistit.
Návštěvník tolja Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 saláme, nebudeš dělat seminář o focení? Rád bych šel a něco se přiučil. Zamluvíme si tělocvičnu, každej si přinese stan a láhev rumu a budeš nás učit. Prosím. PS: tělocvičnu umím zajistit. Já bych vzal fejky Vostoků.
lolohh Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Já bych vzal fejky Vostoků. Já bych vzal YPA. A trochu větší stan, aby se do něj vešel.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 taky bych se přidal... anžto jsem zvyklý z časů trampu na spaní pod širákem, vzal bych jen láhev rumu...teda dvě jestli by to nevadilo...děkuju
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tak to snad přijedu, lolohhu. Já bych vzal hlavně sebe a dobrou náladu, stačí to?
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tak to snad přijedu, lolohhu. Já bych vzal hlavně sebe a dobrou náladu, stačí to? tobě ho ještě v obchodě neprodají, viď? tak já ti ho vezmu, beru teda 3 flašky...
lolohh Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 taky bych se přidal... anžto jsem zvyklý z časů trampu na spaní pod širákem, vzal bych jen láhev rumu...teda dvě jestli by to nevadilo...děkuju Velký kluci si můžou pochopitelně vzít dvě lahve. Tak to snad přijedu, lolohhu. Já bych vzal hlavně sebe a dobrou náladu, stačí to? Bohužel. I malí kluci, kterým ještě nerostou vousy si musí přinést láhev rumu (výjimečně vodku). Pokud ti jí v obchodě neprodají, tak prosím využij nabídky kolegy tombeda. Děkuju
Návštěvník tolja Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Já bych vzal YPA. A trochu větší stan, aby se do něj vešel. Prosím děkuji A na ruku si vezmu tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale nikdo mi je fotit nebude! Si je vyfotím sám, mobilem a bez cibule se škvarkama.
spiderer Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ja chci taky na fotoseminar od salamia.. dekuju Lahev rumu beru a vecer az odpadnem tak si ustelem na hodinkach a prikrejem se remenama Biker - ja ti vezmu falesnej knirek at vypadas trosku dospele nebo se s tebou YPO nebude bavit
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 hele, já už mám i šediny, tak prrrr.
spiderer Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 hele, já už mám i šediny, tak prrrr. Kdyz pouzijes Palette barvu jako George Clooney tak se nedivim, to bych mel taky
Kupa54 Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Velká gratulace. Salamio, po tvých kompozicích už nebude fotogalerie nikdy jak bývala Už dlouho jsem se tak nepobavil.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.