Přejít na obsah

Perrelet Big Date / Small Second

Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Odesláno
Já bych ale dal přednost něčemu trochu surrealističtějšímu. Salamio, nějaké rozteklé Perrelety bys tam třeba neměl? ;)

Na surrealismus je u nás salamína. Dává pozdravovat :).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Saláme paráda, fotogalerie skvělá. Nejenže tvé příspěvky jsou chytré, plné vtipu a nadhledu - teď už i fotky. Díky! :notworthy:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Takhle se dělá umění! Co kibi a jeho fotogalerie. salamio si vystačí s jednou fotkou v mnoha obměnách.:)

Odesláno

Promiň ricousi, že si půjčím cimrmanovskou repliku z tvého podpisu :)

"Kam se hrabe Kibi, to se nedá srovnat!"

Odesláno

saláme, nebudeš dělat seminář o focení? Rád bych šel a něco se přiučil. Zamluvíme si tělocvičnu, každej si přinese stan a láhev rumu a budeš nás učit. Prosím.

PS: tělocvičnu umím zajistit.

Návštěvník tolja
Odesláno
saláme, nebudeš dělat seminář o focení? Rád bych šel a něco se přiučil. Zamluvíme si tělocvičnu, každej si přinese stan a láhev rumu a budeš nás učit. Prosím.

PS: tělocvičnu umím zajistit.

Já bych vzal fejky Vostoků.

Odesláno

taky bych se přidal... anžto jsem zvyklý z časů trampu na spaní pod širákem, vzal bych jen láhev rumu...teda dvě jestli by to nevadilo...děkuju :)

Odesláno
Tak to snad přijedu, lolohhu. Já bych vzal hlavně sebe a dobrou náladu, stačí to?

tobě ho ještě v obchodě neprodají, viď? tak já ti ho vezmu, beru teda 3 flašky...

Odesláno
taky bych se přidal... anžto jsem zvyklý z časů trampu na spaní pod širákem, vzal bych jen láhev rumu...teda dvě jestli by to nevadilo...děkuju :)

Velký kluci si můžou pochopitelně vzít dvě lahve.

Tak to snad přijedu, lolohhu. Já bych vzal hlavně sebe a dobrou náladu, stačí to?

Bohužel. I malí kluci, kterým ještě nerostou vousy si musí přinést láhev rumu (výjimečně vodku). Pokud ti jí v obchodě neprodají, tak prosím využij nabídky kolegy tombeda. Děkuju :)

Návštěvník tolja
Odesláno
Já bych vzal YPA. A trochu větší stan, aby se do něj vešel.

Prosím děkuji :)

A na ruku si vezmu tyhle

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale nikdo mi je fotit nebude! Si je vyfotím sám, mobilem a bez cibule se škvarkama.

Odesláno

Ja chci taky na fotoseminar od salamia.. dekuju :)

Lahev rumu beru a vecer az odpadnem tak si ustelem na hodinkach a prikrejem se remenama :)

Biker - ja ti vezmu falesnej knirek at vypadas trosku dospele nebo se s tebou YPO nebude bavit :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...