Návštěvník salamio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Z. napsal: Já bych ale dal přednost něčemu trochu surrealističtějšímu. Salamio, nějaké rozteklé Perrelety bys tam třeba neměl? Na surrealismus je u nás salamína. Dává pozdravovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Saláme paráda, fotogalerie skvělá. Nejenže tvé příspěvky jsou chytré, plné vtipu a nadhledu - teď už i fotky. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Takhle se dělá umění! Co kibi a jeho fotogalerie. salamio si vystačí s jednou fotkou v mnoha obměnách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Promiň ricousi, že si půjčím cimrmanovskou repliku z tvého podpisu "Kam se hrabe Kibi, to se nedá srovnat!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Mooc povedene, fakt jsem se pobavil. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 saláme, nebudeš dělat seminář o focení? Rád bych šel a něco se přiučil. Zamluvíme si tělocvičnu, každej si přinese stan a láhev rumu a budeš nás učit. Prosím. PS: tělocvičnu umím zajistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 lolohh napsal: saláme, nebudeš dělat seminář o focení? Rád bych šel a něco se přiučil. Zamluvíme si tělocvičnu, každej si přinese stan a láhev rumu a budeš nás učit. Prosím. PS: tělocvičnu umím zajistit. Já bych vzal fejky Vostoků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 tolja napsal: Já bych vzal fejky Vostoků. Já bych vzal YPA. A trochu větší stan, aby se do něj vešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 taky bych se přidal... anžto jsem zvyklý z časů trampu na spaní pod širákem, vzal bych jen láhev rumu...teda dvě jestli by to nevadilo...děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Tak to snad přijedu, lolohhu. Já bych vzal hlavně sebe a dobrou náladu, stačí to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Peta-Biker napsal: Tak to snad přijedu, lolohhu. Já bych vzal hlavně sebe a dobrou náladu, stačí to? tobě ho ještě v obchodě neprodají, viď? tak já ti ho vezmu, beru teda 3 flašky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 tombed napsal: taky bych se přidal... anžto jsem zvyklý z časů trampu na spaní pod širákem, vzal bych jen láhev rumu...teda dvě jestli by to nevadilo...děkuju Velký kluci si můžou pochopitelně vzít dvě lahve. Peta-Biker napsal: Tak to snad přijedu, lolohhu. Já bych vzal hlavně sebe a dobrou náladu, stačí to? Bohužel. I malí kluci, kterým ještě nerostou vousy si musí přinést láhev rumu (výjimečně vodku). Pokud ti jí v obchodě neprodají, tak prosím využij nabídky kolegy tombeda. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Dobře, vezmu lunar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Peta-Biker napsal: Dobře, vezmu lunar. Co to je? Sunar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 lolohh napsal: Já bych vzal YPA. A trochu větší stan, aby se do něj vešel. Prosím děkuji A na ruku si vezmu tyhle Ale nikdo mi je fotit nebude! Si je vyfotím sám, mobilem a bez cibule se škvarkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Ja chci taky na fotoseminar od salamia.. dekuju Lahev rumu beru a vecer az odpadnem tak si ustelem na hodinkach a prikrejem se remenama Biker - ja ti vezmu falesnej knirek at vypadas trosku dospele nebo se s tebou YPO nebude bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 hele, já už mám i šediny, tak prrrr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Peta-Biker napsal: hele, já už mám i šediny, tak prrrr. Kdyz pouzijes Palette barvu jako George Clooney tak se nedivim, to bych mel taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 Velká gratulace. Salamio, po tvých kompozicích už nebude fotogalerie nikdy jak bývala Už dlouho jsem se tak nepobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.