Jakubisko Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Nop. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zadní dýnko signované...
JII. Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Mně to trochu evokuje jedny vintage Tissoty.
skalis Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Mame vic nez jeden pokus? Podobnych hodinek (a la Seamaster) jsem videl na ebay uz mraky, ale myslim, ze nejvice me prekvapily Breitling.
utrejch Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 No dobra, ackoliv tomu neverim - rolex
Heky Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 co Hamilton? Ten nebyl založenej ve 20. století. Ale všechno co mě napadlo, tady už bylo psaný
Adam99 Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Waltham Wittnauer Upraveno 1. února 2010 uživatelem Adam99
Jakubisko Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Mame vic nez jeden pokus? Podobnych hodinek (a la Seamaster) jsem videl na ebay uz mraky, ale myslim, ze nejvice me prekvapily Breitling. Pro mě za mě to můžeš zkoušet třeba do rána Nicméně Breitling je opět dobré vodítko - spolu s Eternou a Fortisem.
Helex Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ten nebyl založenej ve 20. století. Ale všechno co mě napadlo, tady už bylo psaný vim, ale těsně tak jsem to zkusil..navíc amíkům dodával
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Tak si ten vystěžejkovač nech Upraveno 1. února 2010 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Už to mám, jestli to souvisí s Fortisem = Le Mania?
lupinus Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Marathon a jdu spát edit: už jsem měl spát asi dávno..takovou blbost vypustit z klávesnice Upraveno 1. února 2010 uživatelem lupinus
Jakubisko Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Už to mám, jestli to souvisí s Fortisem = Le Mania? Tuhle souvislost zase neznám já. Zatím samá voda. Takže zatím jste zmínili Breitling, Eterna, Fortis. Já dodám Epos a Nivada. Pro ty, kdo nebyly ve Švajcu je google povolený
Alessio Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) Ten nápis je asi malej...tak druhý a poslední tip BWC. Dodávali do USA, sou ze švajcu, založeni ve 20. století. edit: Titoni Upraveno 1. února 2010 uživatelem Alessio
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se