odjinud Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Za mě spíš monogram. Ten je na celý život, rok "zastará". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Za mně plné dýnko a bílá lumi. A věnování či co na dýnko - korunka ztratí vodotěsnost a mění se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Nějakou dobu uvažuji, že bych si udělal radost a nechal si postavit Sporty II.Chci se proto zeptat jestli je kalibr 64 bez problémů záměnný za kalibr 68.4.No a pokud ano, nemáte někdo náhodou volnou čtyřiašedesátku v nějakém rozumném stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Řada 68 má průměr 25mm a řada 64 má průměr 25,6mm. Takže potřebuješ jiný rámeček strojku - je shodný s PSII automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Když už je tu dotaz na kalibr 64,zeptám se,nedají se můstky s kal.68 či 66 použít na kalibr 64 ? Nelíbí se mi ty nevzhledné pohledové plochy /které mají být skryty pod rotorem/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Když už je tu dotaz na kalibr 64,zeptám se,nedají se můstky s kal.68 či 66 použít na kalibr 64 ? Nelíbí se mi ty nevzhledné pohledové plochy /které mají být skryty pod rotorem/.Obávám se že nikoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Nějak jsem to předpokládal,ale vypadalo by to fajn.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Řada 68 má průměr 25mm a řada 64 má průměr 25,6mm. Takže potřebuješ jiný rámeček strojku - je shodný s PSII automat.Aha, děkuji za odpověď. Zkusím se poohlédnout po nějakých trojkových sportech se šedesátčtyřkou aby to bylo komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Kluci, zrovna sem psal paní Krskové nějaké dotazy. Přišla odpověď, že bude až příští týden. Zajímá mě, zdali je Elton schopen udělat bastl cifr na PSII bez datumového okénka, znáte odpověď? Předpokládám, že ano. Vím, že sem tu jednou zaznamenal renovované IGENy bez data. Snad mi v Eltonu upraví 68.4 na "bezdatum", je zbytečný, aby pod cifrem obíhal datový věnec. Dá se takto 68 upravit? Eventuálně jim dodám 66. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Tak odpověď na tuhle otázku mne taky zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 (upraveno) Ing.Krsková je na dovolené, bude 2.9. Na dotazy, které kladeš jsem se kdysi taky ptal a v zásadě není prý problém. Strojek kal.68 do pouzdra sedí, jen pokud máš individuální požadavky na ciferník, tak to ti podle požadavku nacení a vyrobí. Matrice byla za cca 3tisíce. Upraveno 27. srpna 2013 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Já to zkoušel na Igeny. Odpověď byla ano, umíme. Ale nemáme matrici, protože je nikdo doteď nechtěl. Cena cifru by se blížila 10tis. Kč. Vyřešil jsem to černou datumovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Hmm, toho sem se bál, že bude potřeba nová matrice, resp., že se cifr již rodí s datumovkou a ne, že je otvor doděláván ex post. Tak sand už jí přede mnou někdo na PSII zaplatil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Tak kromě nových Igenů (viz přílušné vlákno) se ještě pochlubím cizím peřím, tedy přesněji renovovanými PS II mé manželky. Dnes jsem je rovněž vyzvedl v Eltonu. Není to full renovace, pouzdro bylo v dobré kondici, takže je původní. Zbytek je nový. Provedení dle přání manželky, která nebyla ovlivněna ani historickým vzhledem, ani nárory zde na fóru . Výsledek je však dle mého dobrý a v reálu působí líp než na fotkách, za jejichž kvalitu se současně omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 zajímavá kombinace,dobrý,ten hadr k nim sedne,až je paní dá na ruku,hoďte společnej rodinnej wristshoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Hmm, toho sem se bál, že bude potřeba nová matrice, resp., že se cifr již rodí s datumovkou a ne, že je otvor doděláván ex post. Tak sand už jí přede mnou někdo na PSII zaplatil .Buď v klidu- Elton bude předstírat že ji nemá a zacvakáš ji znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Kluci, zrovna sem psal paní Krskové nějaké dotazy. Přišla odpověď, že bude až příští týden. Zajímá mě, zdali je Elton schopen udělat bastl cifr na PSII bez datumového okénka, znáte odpověď? Předpokládám, že ano. Vím, že sem tu jednou zaznamenal renovované IGENy bez data. Snad mi v Eltonu upraví 68.4 na "bezdatum", je zbytečný, aby pod cifrem obíhal datový věnec. Dá se takto 68 upravit? Eventuálně jim dodám 66. Díky Tak tohle je telepatie,ktery neuveris.Ted jsem vylezl ze sprchy a cestny slovo,ze jsem myslel na to samy,mam 66ku,kterou bych rad vyuzil do dvojkovyho pouzdra,ale rikal jsem si,jak by to bylo s cifrem,jestli uz to nekoho napadlo..az budes(nekdo bude)znat odpoved,rad si ji prectu,nosim v hlave uz delsi dobu podobnou myslenku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 V pátek jsem s ní mluvil ještě telefonicky, stále po dovolené nestíhá, jelikož jí tady furt zásobujou kolegáčkové různejma limitkama , takže mi prý dodá kalkulaci začátkem týdne. Dám sem potom info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V pátek jsem s ní mluvil ještě telefonicky, stále po dovolené nestíhá, jelikož jí tady furt zásobujou kolegáčkové různejma limitkama , takže mi prý dodá kalkulaci začátkem týdne. Dám sem potom info. Fajn,diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 V pátek jsem s ní mluvil ještě telefonicky, stále po dovolené nestíhá, jelikož jí tady furt zásobujou kolegáčkové různejma limitkama , takže mi prý dodá kalkulaci začátkem týdne. Dám sem potom info.Ještě, že se žádné neúčastníš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se