Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

Nějakou dobu uvažuji, že bych si udělal radost a nechal si postavit Sporty II.

Chci se proto zeptat jestli je kalibr 64 bez problémů záměnný za kalibr 68.4.

No a pokud ano, nemáte někdo náhodou volnou čtyřiašedesátku v nějakém rozumném stavu? :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řada 68 má průměr 25mm a řada 64 má průměr 25,6mm. Takže potřebuješ jiný rámeček strojku - je shodný s PSII automat.

Aha, děkuji za odpověď. Zkusím se poohlédnout po nějakých trojkových sportech se šedesátčtyřkou aby to bylo komplet.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Kluci, zrovna sem psal paní Krskové nějaké dotazy. Přišla odpověď, že bude až příští týden. Zajímá mě, zdali je Elton schopen udělat bastl cifr na PSII bez datumového okénka, znáte odpověď? Předpokládám, že ano. Vím, že sem tu jednou zaznamenal  renovované IGENy bez data.

Snad mi v Eltonu upraví 68.4 na "bezdatum", je zbytečný, aby pod cifrem obíhal datový věnec. Dá se takto 68 upravit? Eventuálně jim dodám 66.

Díky

Odkaz ke komentáři

Ing.Krsková je na dovolené, bude 2.9. Na dotazy, které kladeš jsem se kdysi taky ptal a v zásadě není prý problém. Strojek kal.68 do pouzdra sedí, jen pokud máš individuální požadavky na ciferník, tak to ti podle požadavku nacení a vyrobí. Matrice byla za cca 3tisíce.

Upraveno uživatelem PetrM
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak kromě nových Igenů (viz přílušné vlákno) se ještě pochlubím cizím peřím, tedy přesněji renovovanými PS II mé manželky. Dnes jsem je rovněž vyzvedl v Eltonu. Není to full renovace, pouzdro bylo v dobré kondici, takže je původní. Zbytek je nový. Provedení dle přání manželky, která nebyla ovlivněna ani historickým vzhledem, ani nárory zde na fóru :lol2: . Výsledek je však dle mého dobrý a v reálu působí líp než na fotkách, za jejichž kvalitu se současně omlouvám.

post-29493-0-75274200-1378494503_thumb.jpg

post-29493-0-95207900-1378494526_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kluci, zrovna sem psal paní Krskové nějaké dotazy. Přišla odpověď, že bude až příští týden. Zajímá mě, zdali je Elton schopen udělat bastl cifr na PSII bez datumového okénka, znáte odpověď? Předpokládám, že ano. Vím, že sem tu jednou zaznamenal renovované IGENy bez data.

Snad mi v Eltonu upraví 68.4 na "bezdatum", je zbytečný, aby pod cifrem obíhal datový věnec. Dá se takto 68 upravit? Eventuálně jim dodám 66.

Díky

Tak tohle je telepatie,ktery neuveris.Ted jsem vylezl ze sprchy a cestny slovo,ze jsem myslel na to samy,mam 66ku,kterou bych rad vyuzil do dvojkovyho pouzdra,ale rikal jsem si,jak by to bylo s cifrem,jestli uz to nekoho napadlo..az budes(nekdo bude)znat odpoved,rad si ji prectu,nosim v hlave uz delsi dobu podobnou myslenku...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...