Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

mě psali tohle minulý týden :

Nové nerezové pouzdro (součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko - ražené, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka)  stojí 3370,-Kč nebo  nové nerezové pouzdro s průhledným laserovaným víkem za 4740,-)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je to stejný vč. ceny 3.370Kč. Text je překopírován z tabulky od pí Krskové. Řeč je o září 2013

" Nové nerezové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění)".

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Pohledal jsem v emailovem archivu a našel. Trochu jsem to přehnal, ale s poštovným to bylo těch 4000. 

Gesendet: Mittwoch, 01. Oktober 2014 um 11:36 Uhr
Von: "Elton"
An: "'filo-boxer'"
Betreff: RE: Nerezove pouzdro na Prim Sport II

Dobrý den pane filo-boxer,

níže Vám zasílám na schválení kalkulaci na nové kompletní nerezové pouzdro viz. příloha:

součástí pouzdra je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko, armovací kroužek černý , trubka pouzdra, těsnění, natahovací hřídel, vložka strojku

Celkem za 3749,-Kč s DPH bez poštovného a balného. Do zahraničí je platba před odesláním.

Odkaz ke komentáři

Chlapci :) akurat dnes som platil zalohu na moje PSII co idu na liecenie :)

takze cena .... drzte sa :

Nové nerezové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, průhledné víko, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka) 4,740.00
Odkaz ke komentáři

Ahoj všem, já jsem si teď objednával nerez PS2 ale se speciální úpravou okrového číselníku a kalkulace celkové ceny je 6250 Kč

Takto mi to rozepsali :

Nerezové pouzdro PSII, ( součástí je plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víčko - ražené, armovací kroužek bílý - černý potisk pětiminutovky budou všechny stejně dlouhé silnější tisk, krček pouzdra, těsnění víčka a natahovací hřídel) cena 3600,- + objímka stroje (vložka pouzdra) 250,-.Nový číselník, okrová barva podle přání zákazníka, žlutá lumi, černý tisk  - bez černého orámování indexů 1700,- Kč, nové niklované ručky včetně sekundovky s rámečkem na konci - stejná lumi jako na číselníku 800,- Kč.
Celková částka 6250,- kč termín 4 až 7 týdnů.

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem, já jsem si teď objednával nerez PS2 ale se speciální úpravou okrového číselníku a kalkulace celkové ceny je 6250 Kč

Takto mi to rozepsali :

Nerezové pouzdro PSII, ( součástí je plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víčko - ražené, armovací kroužek bílý - černý potisk pětiminutovky budou všechny stejně dlouhé silnější tisk, krček pouzdra, těsnění víčka a natahovací hřídel) cena 3600,- + objímka stroje (vložka pouzdra) 250,-.Nový číselník, okrová barva podle přání zákazníka, žlutá lumi, černý tisk  - bez černého orámování indexů 1700,- Kč, nové niklované ručky včetně sekundovky s rámečkem na konci - stejná lumi jako na číselníku 800,- Kč.

Celková částka 6250,- kč termín 4 až 7 týdnů.

Potom povinne ukazat ako dopadly :) Moje cena je tesne pod 15tis za komplet renovaciu.

Odkaz ke komentáři

Přiznám se, že při prvním pročítání tohoto vlákna jsem jen nechápavě kroutil hlavou nad tím, kolik jste schopni zaplatit za renovaci "hloupých" Primek. Když jsem je poprvé viděl naživo a nasadil na ruku, tak jsem pochopil... Podlehl jsem jejich kouzlu a jedny si také obstaral. Abych k hodinkám měl i citovou vazbu a neprodal je, tiká v nich strojek z dědových Primek. Ciferník s ručičkami jsem sehnal zachovalé původní, zbytek je z Eltonu.

post-35948-0-29728100-1442660538_thumb.jpg

post-35948-0-75658100-1442660538_thumb.jpg

post-35948-0-29233500-1442660539_thumb.jpg

post-35948-0-84941500-1442660539_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Inspiroval jsem se zde, takže nic nového. Ale radost mi udělaly a na stařičkém kovotexu jim to sluší.

Tak to jsou asi nejkrásnější sporty II, jaké jsem tu viděl. Jednoduchý číselník, tah jim taky sluší. Gratulace.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...