filo-boxer Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Divné. Já platil 4000 za nerez pouzdro s plným dýnkem. Asi vysokohorská přirážka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 To je fakt divný, když jemu napsali stejnou cenu jako mám já na faktuře 2 roky staré. A neměl jsi v tom ještě něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 mě psali tohle minulý týden : Nové nerezové pouzdro (součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko - ražené, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka) stojí 3370,-Kč nebo nové nerezové pouzdro s průhledným laserovaným víkem za 4740,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 (upraveno) No je to stejný vč. ceny 3.370Kč. Text je překopírován z tabulky od pí Krskové. Řeč je o září 2013" Nové nerezové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění)". Upraveno 15. září 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Pohledal jsem v emailovem archivu a našel. Trochu jsem to přehnal, ale s poštovným to bylo těch 4000. Gesendet: Mittwoch, 01. Oktober 2014 um 11:36 UhrVon: "Elton"An: "'filo-boxer'"Betreff: RE: Nerezove pouzdro na Prim Sport IIDobrý den pane filo-boxer, níže Vám zasílám na schválení kalkulaci na nové kompletní nerezové pouzdro viz. příloha: součástí pouzdra je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko, armovací kroužek černý , trubka pouzdra, těsnění, natahovací hřídel, vložka strojku Celkem za 3749,-Kč s DPH bez poštovného a balného. Do zahraničí je platba před odesláním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Že by to dělala ta vložka strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 a hridel za tu mi dodatecne nacenili . Případně nová upevňovací vložka strojku za 250,-Kč a natahovací hřídel ke korunce 130,-Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Možný to je. Já tam mám kolonku "nová vložka strojkuů, ale za 0Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 asi ma sekne na Slovensko neposiela ten dotycny nemec. Joj a akurat sa mi to tak zapacilo za tie love. grrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Chlapci akurat dnes som platil zalohu na moje PSII co idu na liecenie takze cena .... drzte sa : Nové nerezové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, průhledné víko, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka) 4,740.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Ahoj všem, já jsem si teď objednával nerez PS2 ale se speciální úpravou okrového číselníku a kalkulace celkové ceny je 6250 KčTakto mi to rozepsali :Nerezové pouzdro PSII, ( součástí je plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víčko - ražené, armovací kroužek bílý - černý potisk pětiminutovky budou všechny stejně dlouhé silnější tisk, krček pouzdra, těsnění víčka a natahovací hřídel) cena 3600,- + objímka stroje (vložka pouzdra) 250,-.Nový číselník, okrová barva podle přání zákazníka, žlutá lumi, černý tisk - bez černého orámování indexů 1700,- Kč, nové niklované ručky včetně sekundovky s rámečkem na konci - stejná lumi jako na číselníku 800,- Kč.Celková částka 6250,- kč termín 4 až 7 týdnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Ahoj všem, já jsem si teď objednával nerez PS2 ale se speciální úpravou okrového číselníku a kalkulace celkové ceny je 6250 KčTakto mi to rozepsali :Nerezové pouzdro PSII, ( součástí je plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víčko - ražené, armovací kroužek bílý - černý potisk pětiminutovky budou všechny stejně dlouhé silnější tisk, krček pouzdra, těsnění víčka a natahovací hřídel) cena 3600,- + objímka stroje (vložka pouzdra) 250,-.Nový číselník, okrová barva podle přání zákazníka, žlutá lumi, černý tisk - bez černého orámování indexů 1700,- Kč, nové niklované ručky včetně sekundovky s rámečkem na konci - stejná lumi jako na číselníku 800,- Kč.Celková částka 6250,- kč termín 4 až 7 týdnů.Potom povinne ukazat ako dopadly Moje cena je tesne pod 15tis za komplet renovaciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Inspiroval jsem se zde, takže nic nového. Ale radost mi udělaly a na stařičkém kovotexu jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Přiznám se, že při prvním pročítání tohoto vlákna jsem jen nechápavě kroutil hlavou nad tím, kolik jste schopni zaplatit za renovaci "hloupých" Primek. Když jsem je poprvé viděl naživo a nasadil na ruku, tak jsem pochopil... Podlehl jsem jejich kouzlu a jedny si také obstaral. Abych k hodinkám měl i citovou vazbu a neprodal je, tiká v nich strojek z dědových Primek. Ciferník s ručičkami jsem sehnal zachovalé původní, zbytek je z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJK Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Včera jsem si udělal radost! Žlutá humberta v nerezu mají něco do sebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Chtěl jsem se zeptat - cifry a ručky máte původní, nebo se jedná o novovýrobu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Nadherne. Uz by trebalo len dajaky custom remen a bude to uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJK Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Chtěl jsem se zeptat - cifry a ručky máte původní, nebo se jedná o novovýrobu? Všechno původní, jen nové pouzdro a řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Inspiroval jsem se zde, takže nic nového. Ale radost mi udělaly a na stařičkém kovotexu jim to sluší.Tak to jsou asi nejkrásnější sporty II, jaké jsem tu viděl. Jednoduchý číselník, tah jim taky sluší. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Ručky mají dost zajímavou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se