PJK Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Hodinky jsem dostal k desátým narozeninám. Poškrábané a nefunkční ležely několik let v šuplíku. Několikrát jsem je chtěl vyhodit, ale to se naštěstí nestalo! Vloni se mi vybila baterka v casiich a znovu je objevil. Pročetl jsem vlákna chronomagu a nechal je opravit u p. Duby v Humpolci. Moc rád je nosím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Hodinky jsem dostal k desátým narozeninám. Poškrábané a nefunkční ležely několik let v šuplíku. Několikrát jsem je chtěl vyhodit, ale to se naštěstí nestalo! Vloni se mi vybila baterka v casiich a znovu je objevil. Pročetl jsem vlákna chronomagu a nechal je opravit u p. Duby v Humpolci. Moc rád je nosím:-)Tato barevná varianta, v kombinaci s tím řemenem, vypadá moc dobře!!! Tak nějak suverénně drsně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Hodinky akurat doviezol kurier od ELTONu.Neskor urobim aj dajake lepsie "modelove" foto ale teraz len tak pre potesenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Jo,jo - Sportky II s ručičkama Sport I se mi taky moc líbí - já mám zbastlené tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Ja neviem preco ale mam pre nich slabost. Proste PSII su podla mna ultra pohodlne a aj dostatocne velke.Len mi tam stale chybali proste Sport I rucicky. No teraz ich uz mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborP Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Ahoj,to je ta renovace do 15 tis.? Taky o renovaci přemýšlím a sonduju ceny. Těch 15 mi přijde nějak moc.Ale jsou moc pěkné. Těším se na ty slíbené fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) Prim sport 1 stojí kolem 15tisíc.Nerez pouzdro na Prim sport 2 /ty Tvoje/ vyjde do 4000kč .Pak záleží zda si necháš svoje ručky a ciferník. Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Moja renovacia na PSII vysla na cca600 EUR.Mam presklene dynko a modrene sroubky.Fotky urobim ale teraz bohuzel mam ine strarosti/problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborP Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Díky moc za info,Zkusím sehnat nějaké zachovalé komponenty ať trochu srazím cenu a pak hurá na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrCB Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jak je to s armovacím kroužkem? Někde tu proběhlo, že nejde použít demontovaný do nového skla kvůli garanci vodotěsnosti - dávám dohromady díly a chtěl bych si je nechat zrenovovat do co nejbližšího stavu, jakej byl původní ... ale ohledně armovacího kroužku je aktuální informace z Eltonu taková, že mají bohužel už jen novější varintu bílého s dlouhými silnějšími pětkovými indexy (už je součástí při objednání nerezového pouzdra). Shánět teda nějakej zachovalej vsazenej v hodinkách je teda asi nesmysl? Parexo sice nabízí "design" toho, co shánim ... ale tomu bych se chtěl vyhnout už jen kvůli pocitu. Na dotaz ohledně vyřešení problému s "otíráním" bílé barvy z lunety jsem nedostal odpověď žádnou - má někdo nějakou informaci, jestli už je vyřešeno? A případnou cenu eltoní lunety na PS2 (aby si člověk vzal nějaký do foroty). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Já se domnívám, že asi armovák použít jde- nejde znovu podruhé použít sklíčko, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrCB Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Jelikož jsem zatim ve fázi shánění dílů a samotnejch hodinek pro renovaci, dost by mi to nahrávalo ... nový sklo je jasný (je taky v ceně při objednání pouzdra), ale teď koukám po vraku s tim "správnym" armovacím kroužkem, tak abych nesháněl zbytečně něco, co nakonec ani nebudu moct použít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Já se domnívám, že asi armovák použít jde- nejde znovu podruhé použít sklíčko, ne? Sklíčko jde taky použít znovu, ale většinou už bez vodotěsnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Jedny po, druhe netreba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Jedny po, druhe netreba. Parada a nadhera... co to za remienok na tych vlavo? Vies dat full foto pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Parada a nadhera... co to za remienok na tych vlavo? Vies dat full foto pls?Mel jsem kdysi podobnej na 4cudlikovych digitalkach, takze tipuju neco takovyho. Ale sedi pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coppola Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Ahoj,nemáte někdo vyfocený proskleny dynko na sportech II. Na tefotceco poslali z Eltonu to vypada nejak divne a tak nejak se to k tem hodinkám nehodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coppola Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Sakra nejdemi semvlozit ta tabulka co mi poslali z Eltonu. Skoda Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem coppola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Moje poslední renovace po dlouhém čekání dorazila. To nerez pouzdro jim dává úplně jinej rozměr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Moje poslední renovace po dlouhém čekání dorazila. To nerez pouzdro jim dává úplně jinej rozměr! ImageUploadedByTapatalk1454346748.706227.jpgGratulace. Ta inverzní datumka je úžasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se