Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

Hodinky jsem dostal k desátým narozeninám. Poškrábané a nefunkční ležely několik let v šuplíku. Několikrát jsem je chtěl vyhodit, ale to se naštěstí nestalo! Vloni se mi vybila baterka v casiich a znovu je objevil. Pročetl jsem vlákna chronomagu a nechal je opravit u p. Duby v Humpolci. Moc rád je nosím:-)

post-34995-0-73605700-1443214558_thumb.jpg

post-34995-0-13274300-1443214572_thumb.jpg

post-34995-0-05041800-1443214586_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky jsem dostal k desátým narozeninám. Poškrábané a nefunkční ležely několik let v šuplíku. Několikrát jsem je chtěl vyhodit, ale to se naštěstí nestalo! Vloni se mi vybila baterka v casiich a znovu je objevil. Pročetl jsem vlákna chronomagu a nechal je opravit u p. Duby v Humpolci. Moc rád je nosím:-)

Tato barevná varianta, v kombinaci s tím řemenem, vypadá moc dobře!!! Tak nějak suverénně drsně...   :flex:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Jak je to s armovacím kroužkem? Někde tu proběhlo, že nejde použít demontovaný do nového skla kvůli garanci vodotěsnosti - dávám dohromady díly a chtěl bych si je nechat zrenovovat do co nejbližšího stavu, jakej byl původní ... ale ohledně armovacího kroužku je aktuální informace z Eltonu taková, že mají bohužel už jen novější varintu bílého s dlouhými silnějšími pětkovými indexy (už je součástí při objednání nerezového pouzdra). Shánět teda nějakej zachovalej vsazenej v hodinkách je teda asi nesmysl?

Parexo sice nabízí "design" toho, co shánim ... ale tomu bych se chtěl vyhnout už jen kvůli pocitu. Na dotaz ohledně vyřešení problému s "otíráním" bílé barvy z lunety jsem nedostal odpověď žádnou - má někdo nějakou informaci, jestli už je vyřešeno? A případnou cenu eltoní lunety na PS2 (aby si člověk vzal nějaký do foroty).

Odkaz ke komentáři

Jelikož jsem zatim ve fázi shánění dílů a samotnejch hodinek pro renovaci, dost by mi to nahrávalo ... nový sklo je jasný (je taky v ceně při objednání pouzdra), ale teď koukám po vraku s tim "správnym" armovacím kroužkem, tak abych nesháněl zbytečně něco, co nakonec ani nebudu moct použít ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...