Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

Díky pánové. Musím říct, že jsem výsledkem velmi mile překvapen, hodinky jsou takové "dospělejší". Večer se chystám na nějaké větší focení, tak pak postnu fotky. Inverzní datumový věnec stojí tuším kolem pětikila. Každopádně z nich mám moc velkou radost, hodím sem ještě jednu mobilovku na druhém řemenu.

post-18334-1454424472,25.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky pánové. Musím říct, že jsem výsledkem velmi mile překvapen, hodinky jsou takové "dospělejší". Večer se chystám na nějaké větší focení, tak pak postnu fotky. Inverzní datumový věnec stojí tuším kolem pětikila. Každopádně z nich mám moc velkou radost, hodím sem ještě jednu mobilovku na druhém řemenu.

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1454424471.964411.jpg

Moc hezké!!!   :wub:

Odkaz ke komentáři

Ja jsem trosku nejisty, jestli je v tomhle pripade inverzni datumovka spravne. Datumovka je u PS2 pekne na kraji, zadna divocina uprostred, nebo jinak nesymetricky vyriznuta dira v cifru. Na jedne strane ten inverzni venec jako takovy vypada dobre, ale na druhe strane svetla datumka supluje trojkovy index a vytvari tak rovnovahu s devitkou. 

post-3194-0-11784300-1454440515_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kluci díky, dělají mi opravdu radost. Dovolil jsem si udělat ještě pár fotek, dám sem jednu na ochutnání, ostatní jsou tady. Filo s barvou datumky si dovolím nesouhlasit. U hodinek které postuješ ty máš pravdu, ale tam tvoří světlé datum celek s bílými indexy a hlavně bílým armovákem. Moje mají indexy do žluta a armovák je černý, po poměrně zralé úvaze jsem dospěl k závěru, že inverzní datumový věnec bude vypadat líp.

post-18334-0-43082800-1454450704_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kluci díky, dělají mi opravdu radost. Dovolil jsem si udělat ještě pár fotek, dám sem jednu na ochutnání, ostatní jsou tady. Filo s barvou datumky si dovolím nesouhlasit. U hodinek které postuješ ty máš pravdu, ale tam tvoří světlé datum celek s bílými indexy a hlavně bílým armovákem. Moje mají indexy do žluta a armovák je černý, po poměrně zralé úvaze jsem dospěl k závěru, že inverzní datumový věnec bude vypadat líp.

attachicon.gifIMG_3512.jpg

Vidis, barvy armovaku jsem si vubec nevsiml.  :mummy: A taky mas pravdu, ze bila datumka a nazloutle indexy by nebyla hezka kombinace. Takze jsi to vlastne vymyslel nejlip jak to slo, beru svou kritiku zpet. :D

Odkaz ke komentáři

Vidis, barvy armovaku jsem si vubec nevsiml.  :mummy: A taky mas pravdu, ze bila datumka a nazloutle indexy by nebyla hezka kombinace. Takze jsi to vlastne vymyslel nejlip jak to slo, beru svou kritiku zpet. :D

Mně se líbí oba modely!!! Gratulace filo-boxer a prischera!!!

:clap:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...