EngineerHack Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Moje poslední renovace po dlouhém čekání dorazila. To nerez pouzdro jim dává úplně jinej rozměr! ImageUploadedByTapatalk1454346748.706227.jpg Wow uzasne... hlavne ta inverzni datumovka im dodava taky extra look. Ze ma to nenapadlo skor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Moje poslední renovace po dlouhém čekání dorazila. To nerez pouzdro jim dává úplně jinej rozměr! ImageUploadedByTapatalk1454346748.706227.jpgTak jako správný chlap nahoď foto i zezadu! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborP Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Sluší jim i ten řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Černý armovák a černá datumovka, to těm hodinkám neuvěřitelně prospělo. Mohu se zeptat kolik za tu inverzní datumovku chtějí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Díky pánové. Musím říct, že jsem výsledkem velmi mile překvapen, hodinky jsou takové "dospělejší". Večer se chystám na nějaké větší focení, tak pak postnu fotky. Inverzní datumový věnec stojí tuším kolem pětikila. Každopádně z nich mám moc velkou radost, hodím sem ještě jednu mobilovku na druhém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Moc hezká fotka. Inverzní datumka je nej, tak sem jí na renovaci měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Díky pánové. Musím říct, že jsem výsledkem velmi mile překvapen, hodinky jsou takové "dospělejší". Večer se chystám na nějaké větší focení, tak pak postnu fotky. Inverzní datumový věnec stojí tuším kolem pětikila. Každopádně z nich mám moc velkou radost, hodím sem ještě jednu mobilovku na druhém řemenu. ImageUploadedByTapatalk1454424471.964411.jpgMoc hezké!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJK Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Super nápad, celkově výborně sladěné! S černým řemenem jim to sekne. Prosím víc fotek! Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Ja jsem trosku nejisty, jestli je v tomhle pripade inverzni datumovka spravne. Datumovka je u PS2 pekne na kraji, zadna divocina uprostred, nebo jinak nesymetricky vyriznuta dira v cifru. Na jedne strane ten inverzni venec jako takovy vypada dobre, ale na druhe strane svetla datumka supluje trojkovy index a vytvari tak rovnovahu s devitkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 je to krása, gratuluji. Vzpomínám na ně a vůbec nevím kde skončili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Kluci díky, dělají mi opravdu radost. Dovolil jsem si udělat ještě pár fotek, dám sem jednu na ochutnání, ostatní jsou tady. Filo s barvou datumky si dovolím nesouhlasit. U hodinek které postuješ ty máš pravdu, ale tam tvoří světlé datum celek s bílými indexy a hlavně bílým armovákem. Moje mají indexy do žluta a armovák je černý, po poměrně zralé úvaze jsem dospěl k závěru, že inverzní datumový věnec bude vypadat líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiborP Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Vypadají skvěle. Zajímalo by mě, jaký si Elton účtuje poplatek za černý armovák a datumovku (nebo jsi dodal?)Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Kluci díky, dělají mi opravdu radost. Dovolil jsem si udělat ještě pár fotek, dám sem jednu na ochutnání, ostatní jsou tady. Filo s barvou datumky si dovolím nesouhlasit. U hodinek které postuješ ty máš pravdu, ale tam tvoří světlé datum celek s bílými indexy a hlavně bílým armovákem. Moje mají indexy do žluta a armovák je černý, po poměrně zralé úvaze jsem dospěl k závěru, že inverzní datumový věnec bude vypadat líp. IMG_3512.jpgVidis, barvy armovaku jsem si vubec nevsiml. A taky mas pravdu, ze bila datumka a nazloutle indexy by nebyla hezka kombinace. Takze jsi to vlastne vymyslel nejlip jak to slo, beru svou kritiku zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Vidis, barvy armovaku jsem si vubec nevsiml. A taky mas pravdu, ze bila datumka a nazloutle indexy by nebyla hezka kombinace. Takze jsi to vlastne vymyslel nejlip jak to slo, beru svou kritiku zpet. Mně se líbí oba modely!!! Gratulace filo-boxer a prischera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Dorazila zasilka z CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Krasavci. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Pěkné to máte. Teď čekám já. Ani nevím jak dlouho budu čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Tak neco malo o cenach : Nové nerezové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka) 5 400,-KčPouzdro s průhledným víkem 7 300,-Plastová luneta 150,-KčNiklované ručky 900,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 :D :D :D TO je naprosto boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Tak to sem to stihl na poslední chvíli . U Vydry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se