little_w Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 novic: diky. je z watch-band-center, viz tenhle prispevek (je tam i odkaz). stoji 14.95EUR. doporucuji taky v tomtez vlakne prispevek c. 17 (zatim posledni). alternativa (trochu drazsi, predpokladam) od Di Modell. ovsem se sponou s dvema trny, coz je velka parada.
Flavamatic Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 Tak jsem se konečně rozhoupal a napsal do Eltonu ohledně renovace PS 2.1. Ceny jsou oproti renovaci Igenů opravdu lidové. Uvažuji o vínovém ciferníku. Jenže si nejsem jistý, zda Elton nabízí červený armovací kroužek, jak tomu bylo u původního modelu s gravírovaným pouzdrem. Proto bych se chtěl zeptat uživatele little_w nebo ostatních, zda červený armovací kroužek montují v rámci renovace, nebo si ho následně musím, namontoval sám. Pokud tento kroužek Elton nenabízí, zvolím černou variantu ciferníku. Jde mi především o původní vzhled, takže armovací kroužek je pro mě dosti podstatný detail. Už jsem se smířil s jiným pouzdrem a korunkou, ale v rámci zachování alespoň minimální původnosti na červeném kroužku trvám. Tento dotaz jsem poslal i do Eltonu, ale nechce se mi na odpověď čekat 24 hodin
Flavamatic Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Dnes mi přišla odpověď z Eltonu. Bohužel montují jen armovací kroužek s černými indexy. Budu muset zvolit černý ciferník, protože vůbec nevím, kde bych následně sháněl kroužek s červenými indexy.
little_w Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Dnes mi přišla odpověď z Eltonu. Bohužel montují jen armovací kroužek s černými indexy. Budu muset zvolit černý ciferník, protože vůbec nevím, kde bych následně sháněl kroužek s červenými indexy. to byl docela fofr, ta odpoved. uzivatel little_w se prave dival na to haraburdi, ktere mu poslali zpet z renovace v igelitovem pytliku, ale armovaci krouzek tam neni. tudiz predpokladam, ze pouzili ten puvodni. jestli jsem to dobre pochopil, chces mit na konci celeho toho kolotoce cerveny prim sport 2, jo? nebylo by nejjednodussi koupit nejake cervene sporty z aukra a poslat do eltonu cervenej cifernik a armovaci krouzek? dalsi moznost je, ze bych ti prodal ty svoje, ale to neplanuju
Biges Odesláno 31. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 to byl docela fofr, ta odpoved. uzivatel little_w se prave dival na to haraburdi, ktere mu poslali zpet z renovace v igelitovem pytliku, ale armovaci krouzek tam neni. tudiz predpokladam, ze pouzili ten puvodni. jestli jsem to dobre pochopil, chces mit na konci celeho toho kolotoce cerveny prim sport 2, jo? nebylo by nejjednodussi koupit nejake cervene sporty z aukra a poslat do eltonu cervenej cifernik a armovaci krouzek? dalsi moznost je, ze bych ti prodal ty svoje, ale to neplanuju Pravda. A sehnat originální červený ciferník také není zrovna problém. Co se týče armovacího kroužku s červenými indexy, nejlepšé by bylo oběhnout starší hodináře. Je to taková drobnost, že se to ani neobjeví na Aukru. Tedy občas ano.
Flavamatic Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 @little_wPřesně, pochopil jsi to naprosto správně. Na konci toho kolotoče chci mít co nejpůvodnější PS 2.1 s červeným ciferníkem. Rád bych nějaké vrakové koupil, jenže v současné době na aukru nic moc není. Červené dvojky se tam stejně vyskytují dost sporadicky. @BigesCiferník je zbytečné shánět. Myslím, že nový bude tomu původnímu odstínově dost podobný. To jsem si mohl, ověřit při své první renovaci okrových Igenů. Odstín starého ciferníku je totožná s novým. Já sháním jen kroužek. Musím se přiznat, že nemám moc velký přehled o starších hodinářích v Praze. Nechci tady z toho dělat inzerci, ale pokud by měl někdo tento kroužek nebo třeba vrakové červené dvojky, tak je rád odkoupím.
Flavamatic Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 (upraveno) Jak jsem již napsal nahoře, o starších hodinářích v Praze nemám velký přehled. Prosím, mohli byste mi dát pár tipů, kde bych tuto součástku případně nalezl. Dnes jsem oběhl snad všechny mě osobně známé hodináře, ale nepochodil jsem. Předem všem děkuji za pomoc. Upraveno 1. září 2010 uživatelem Flavamatic
Biges Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Jak jsem již napsal nahoře, o starších hodinářích v Praze nemám velký přehled. Prosím, mohli byste mi dát pár tipů, kde bych tuto součástku případně nalezl. Dnes jsem oběhl snad všechny mě osobně známé hodináře, ale nepochodil jsem. Předem všem děkuji za pomoc. No Praha na to není moc dobrá, tady je to dost vybrané. Jestli jsem se něco naučil, tak že člověk musí být trpělivý. Ono to někde vyplave :-)
Walter Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Zdravím vás příznivci českých hodinek, přikládám své primky po renovaci v Eltonu. Vyměněno na nich bylo vše, pouze strojek zůstal původní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
skalis Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 (upraveno) Zdravím vás příznivci českých hodinek, přikládám své primky po renovaci v Eltonu. Vyměněno na nich bylo vše, pouze strojek zůstal původní. Jsou krasne, tohle je muj oblibeny typ! Upraveno 5. září 2010 uživatelem skalis
gougy Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Zdravím vás příznivci českých hodinek, přikládám své primky po renovaci v Eltonu. Vyměněno na nich bylo vše, pouze strojek zůstal původní. Perfektní, gratuluji! Slovníkem dnešní omladiny "Hustokrutopřísný"
pevo Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Moc pěkné! Řemeny byly na výběr, nebo je to jediná možnost?
Walter Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Díky chlapi, "Hustokrutopřísný" to zní jako Vogonština. Z řemenů bylo na výběr, buď tenhle hovězí nebo kaučuk, takže výběr je možný ze dvou.
kutilprim Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Jsou opravdu krásné, hlavně se mi líbí, že při zachování původního vzhleu je ten ciferník svítící. Svítící ciferník a ručičky jsem u PS2 vždy postrádal. Dá se ten ciferník a ručičky někde sehant ?
Biges Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Perfektní!Jsem ani nevěděl, že to umí udělat takhle. Zrovna jsem nedávno přemýšlel, co bych si tak nechal zbastlit, tak tohlě je rozhodně také podnětné. Možná akorát tu sekundovku bych si nechal dát se čtverečkem.
lorch Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Pánové, prosím o radu, někde jsem tu kdysi viděl katalog hodinek PRIM, ted to nemůžu nikde najít, poradíte mi kde to je? Dík....
Honza.manta Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Zdravím vás příznivci českých hodinek, přikládám své primky po renovaci v Eltonu. Vyměněno na nich bylo vše, pouze strojek zůstal původní. Hezké - hlavně ta luminiscence mi dostala!
Flavamatic Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Moc hezké, gratuluji. Ta lum. barva je fakt hustá.
Walter Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Děkuji za gratulace,k té svítivosti, poslední dvě fotografie byly pořízeny s 20-ti vteřinovou dobou expozice v absolutní tmě, píši to pro představu pro lidi co trochu fotí.
pevo Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Pánové, prosím o radu, někde jsem tu kdysi viděl katalog hodinek PRIM, ted to nemůžu nikde najít, poradíte mi kde to je? Dík.... No už ho tu nenajdeš... Snad se zase objeví v lepším vydání!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se