Mirek Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 dobrý zkušenosti - jako, že by nějaké věci poslali poštou? - posílat hodinky s osobní historií na delší dobu někam na operaci s neznámým výsledkem se mi vůbec nechce To je právě můj případ, bojím se pomalu ty hodinky vzít do ruky, natožtak je svěřit České poště, pak ještě dlouho čekat, až přijdou zpět, navíc když je to zbytečné, uzavřít v argonu je opravdu nepotřebuju a strčit strojek do pouzdra a zatočit dýnko dovedu. No nic, zítra tam zkusím zavolat a nějak se domluvit jen na koupi toho pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Hodinky jsou to skutečně putovní. Teď doputovaly ke mně. Skoro som pri pohľade na ne uronil slzu. Myslím že sa dostali do správnych rúk, tak nech verne slúžia tak ako slúžili mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martin Kabat Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 To je právě můj případ, bojím se pomalu ty hodinky vzít do ruky, natožtak je svěřit České poště, pak ještě dlouho čekat, až přijdou zpět, navíc když je to zbytečné, uzavřít v argonu je opravdu nepotřebuju a strčit strojek do pouzdra a zatočit dýnko dovedu. No nic, zítra tam zkusím zavolat a nějak se domluvit jen na koupi toho pouzdra. Zbytečný telefonát,pouzdro jako holý díl ty kurvy z N.M.n.M. zásadně neprodávají. Jediná možnost je poslat celé hodinky na výměnu pouzdra: 2500+500 práce a obojí poštovné taky platíš. Jsou to vyděrači. Levnější,rychlejší a bezpečnější varianta je koupit za 1500 nerez pouzdro u podvodníka v Parexu a nechat si ho profíkem-obráběčem kovů obrousit do matu (ta čínská ocel je tvrdá jak kokot). Taky to nevypadá zle a má i zkosený spodní hrany jako originál chromový pouzdro. Ani jedna tato varinta není úplně ideální,volíš jen to menší zlo,podle toho co hledáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Zbytečný telefonát,pouzdro jako holý díl ty kurvy z N.M.n.M. zásadně neprodávají. Jediná možnost je poslat celé hodinky na výměnu pouzdra: 2500+500 práce a obojí poštovné taky platíš. Jsou to vyděrači. Levnější,rychlejší a bezpečnější varianta je koupit za 1500 nerez pouzdro u podvodníka v Parexu a nechat si ho profíkem-obráběčem kovů obrousit do matu (ta čínská ocel je tvrdá jak kokot). Taky to nevypadá zle a má i zkosený spodní hrany jako originál chromový pouzdro. Ani jedna tato varinta není úplně ideální,volíš jen to menší zlo,podle toho co hledáš. Aha, tak to dávám sporty zpět do vitríny a počkám, až budou nějaké renovované naprodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Zbytečný telefonát,pouzdro jako holý díl ty kurvy z N.M.n.M. zásadně neprodávají. Jediná možnost je poslat celé hodinky na výměnu pouzdra: 2500+500 práce a obojí poštovné taky platíš. Jsou to vyděrači. Levnější,rychlejší a bezpečnější varianta je koupit za 1500 nerez pouzdro u podvodníka v Parexu a nechat si ho profíkem-obráběčem kovů obrousit do matu (ta čínská ocel je tvrdá jak kokot). Taky to nevypadá zle a má i zkosený spodní hrany jako originál chromový pouzdro. Ani jedna tato varinta není úplně ideální,volíš jen to menší zlo,podle toho co hledáš. Kde jsi došel na ty ceny? Elton - nové nerezové pouzdro(součástí je: nové plastové sklo, luneta- černá s bílým tiskem,plné víko a korunka) - 2000 Kč, v Parexu je za ty peníze celá sada (pouzdro.sklo,ciferník, ručky, korunka a kroužek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martin Kabat Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Volal jsem tam loni, ing. Krstková mi řekla jasně 2500,nevím kde pořád berete ty 2000. Pochybuju že by ho slevnili. V začátku si brali 1500,ale to už je sakra dávno. Ještě je tady varianta useknout si ruku a tím ten přetrvávající problém s hodinkama vyřešit jednou provždy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Skoro som pri pohľade na ne uronil slzu. Myslím že sa dostali do správnych rúk, tak nech verne slúžia tak ako slúžili mne. Budu se o ně starat jako o vlastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Volal jsem tam loni, ing. Krstková mi řekla jasně 2500,nevím kde pořád berete ty 2000. Pochybuju že by ho slevnili. V začátku si brali 1500,ale to už je sakra dávno. Ještě je tady varianta useknout si ruku a tím ten přetrvávající problém s hodinkama vyřešit jednou provždy.. To jsou normální ceny Eltonu, pokud chceš mám k dispozici kalkulace na Sport I, Sport II, Letecké, Diplomaty..... .Ceny jsou pro mě akceptovatelné, neřeším. Komunikace s paní Ing. KRSKOVOU je perfektní, reakce obvykle do druhého dne. V pondělí jsem odeslal hodinky, dnes došlo potvrzení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 dobrý zkušenosti - jako, že by nějaké věci poslali poštou? - posílat hodinky s osobní historií na delší dobu někam na operaci s neznámým výsledkem se mi vůbec nechce V tom případě je nejlepší zapátrat a najít nějakýho dobrýho hodináře v okolí a s ním to řešit individuálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 To jsou normální ceny Eltonu, pokud chceš mám k dispozici kalkulace na Sport I, Sport II, Letecké, Diplomaty..... .Ceny jsou pro mě akceptovatelné, neřeším. Komunikace s paní Ing. KRSKOVOU je perfektní, reakce obvykle do druhého dne. V pondělí jsem odeslal hodinky, dnes došlo potvrzení. Cenu bych taky neřešil, jen se prostě bojím hodinky poslat poštou a pak na ně půl roku čekat, když přehodit strojek z pouzdra do pouzdra je otázka 10ti minut. Nadruhou stranu zase chápu, že ty díly neprodávají jak rohlíky v samošce, pak by to každej jouda prodával na aukru jako nos. Aspoň to má punc exkluzivity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Cenu bych taky neřešil, jen se prostě bojím hodinky poslat poštou a pak na ně půl roku čekat, když přehodit strojek z pouzdra do pouzdra je otázka 10ti minut. Nadruhou stranu zase chápu, že ty díly neprodávají jak rohlíky v samošce, pak by to každej jouda prodával na aukru jako nos. Aspoň to má punc exkluzivity. Hodinky posílám a přijímám poštou (nebo PPLkem) poměrně často a pokud byl problém, tak vždy na straně odesílatele. Přestože poštu jako instituci nemusím a vždycky když mám jít na přepážku, tak potřebuju preventivně Zyrtec, tak cenné psaní umí pošta vyjímečně dobře. A bublinkové folie není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 ..Ještě je tady varianta useknout si ruku a tím ten přetrvávající problém s hodinkama vyřešit jednou provždy.. To není řešení, hodinky se dají nosit i na nohách, vlastně i kolem krku. A hlavu si useknou nemůžu, bez té se nedá žít, stejně jako bez hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Zbytečný telefonát,pouzdro jako holý díl ty kurvy z N.M.n.M. zásadně neprodávají...To jsou teda výrazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 To jsou teda výrazy I instruktor od dlaždičů může být fanda do hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Zbytečný telefonát,pouzdro jako holý díl ty kurvy z N.M.n.M. zásadně neprodávají... Jsou to vyděrači. Jses vazne fajn zakaznik, s Tebou musi byt radost jednat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Zbytečný telefonát,pouzdro jako holý díl ty kurvy z N.M.n.M. zásadně neprodávají. Jediná možnost je poslat celé hodinky na výměnu pouzdra: 2500+500 práce a obojí poštovné taky platíš. Jsou to vyděrači. Levnější,rychlejší a bezpečnější varianta je koupit za 1500 nerez pouzdro u podvodníka v Parexu a nechat si ho profíkem-obráběčem kovů obrousit do matu (ta čínská ocel je tvrdá jak kokot). Taky to nevypadá zle a má i zkosený spodní hrany jako originál chromový pouzdro. Ani jedna tato varinta není úplně ideální,volíš jen to menší zlo,podle toho co hledáš. Taky mě dokaže velká spousta věcí vytočit. Zanadávám si a občas pořádně. Ale prezentovat tohle na veřejné fórum? Já myslím, že výrazy typu kurvy z NMnM by sis měl nechat jinam. Každý občas ulítne, ale tohle je vážně moc. Jses vazne fajn zakaznik, s Tebou musi byt radost jednat... Naprosto s tebou souhlasím. S takovými to musí být "radost" kdekoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyg80 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Nemyslíš tohle? prim katalog.pdf To je paráda :-) Nevíte někdo, z kterého je to roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 To je paráda :-) Nevíte někdo, z kterého je to roku? Zajímavé je, že katalog obsahuje kal.97, který se v r.1979 úspěšně zúčastnil brněnského veletrhu, ale na pulty prodejen se kvůli technickým problémům nedostal. Je tedy asi logické, že katalog by měl být z roku cca 1978-1980. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Neodolal jsem a nechal si v Eltonu zrenovovat prim sport II automatic cal.69. Svítící ručičky jsou bezva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Oj oj, konečně příspěvek, který sedí do chlubícího vlákna! Jsou krásné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se