Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nastavil jsem filtr na slova p.r.d.e.l, h.o.v.n.o, s.r.á.t a jejich odvozeniny. Jenže to je nastavené všude i v osobních zprávách, nejde to udělat selektivně. Co vy na to? Mám to zase zrušit? Rozhodně jsem zrušil výraz "tit", kterýžto filtr mi nevýslovně pil krev.

Už jsem diskutoval s jedním členem, že hodně záleží kdo a v jaké souvislosti podobná slova použije. V pravidlech je zákaz používání vulgarismů. Některá slova se při rozdílném způsobu použití a v rozdílném kontextu někdy jeví jako vulgarismus, jindy ne.

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hale Kamile, je mi to jedno. Jestli budu chtít napsat h.o.v.n.o., p.r.d.e.l., s.r.a.č.k.a., to je naše značka, tak to vytečkuju. Pokud nerozšíříš filtr i na to. Jinak za ty tit... atd dík. bylo to fakt divný

Návštěvník salamio
Odesláno (upraveno)

Tit rozhodně vítám. Zkouška nového filtru: taky mě to strašně sralo.

Ale ty tři výrazy mně osobně nevadí. Zkouška nového filtru: občas to prostě sedne jako p...l na hrnec.

Chápu však, že někdo má ten práh nastavený jinak a respektuji to. Jako případnou léčbu mohu zapůjčit slovník (ne ten ručníkářský samozřejmě).

Edit: tak to sraní chce ještě vyladit. Jinak bych to klidně nechal, filtr je nastavený ciltivě: je zřejmé, o co šlo, a citlivky se neurazí, protože takováto slova neznají a nepoužívají.

Upraveno uživatelem salamio
Návštěvník Kamil
Odesláno
Zkouška nového filtru: taky mě to strašně sralo.

No jo, tak všechny odvozeniny ne.:)

Odesláno
Tit rozhodně vítám. Zkouška nového filtru: taky mě to strašně sralo.

Ale ty tři výrazy mně osobně nevadí. Zkouška nového filtru: občas to prostě sedne jako p...l na hrnec.

Chápu však, že někdo má ten práh nastavený jinak a respektuji to. Jako případnou léčbu mohu zapůjčit slovník (ne ten ručníkářský samozřejmě).

Edit: tak to sraní chce ještě vyladit. Jinak bych to klidně nechal, filtr je nastavený ciltivě: je zřejmé, o co šlo, a citlivky se neurazí, protože takováto slova neznají a nepoužívají.

To mi fakt nedělej...praskne mi bránice

Odesláno

Za odstraneni **** dekuji. :) To slo fakt na nervy.

Stejne tak bych odstranil s.h.i.t. kvuli memu oblibenemu smajliku...

Co se ceskych vulgarismu tyce - co takhle se vykaslat na filtry a cenzurovat vulgarismy "rucne" tam, kde jsou skutecne urazlive...?

Jinymi slovy - urcite sem nepatri urazky typu "ty jsi ale k.o.k.o.t", na druhou stranu bych nasim slovenskym bratrum neupiral krasne expresivni "je to na k.o.k.o.t" :) Proto se mi asi jevi rucni selekce podle kontextu jako rozumnejsi.. Na druhou stranu chapu, ze to muze byt moderatorsky narocnejsi...

EDIT: cenzurovane slovo bylo T.I.T.S. Plural je podle vseho stale zavadny. :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
Stejne tak bych odstranil s.h.i.t. kvuli memu oblibenemu smajliku...

Máš to tam. Co bych pro tebe neudělal... :D

Odesláno

Já bych to neřešil, přijde mi to trapné. Když je někdo primitiv a sprosťák tak je to v první řadě jeho vizitka. Cenzura tomu nezabrání. Co se tím změní když tam naskáčou hvězdičky? Dyť je to jako flaška chlastu v Americe. Každej ví že v tom pytlíku je chlast ale tváříme se že to je v pořádku. Myslím že každý by měl sám poznat co je sprosťárna a hulvátství a co jen lehké kořenění diskuse nějakým tím ostřejším slovíčkem. Když budu chtít někoho urazit, dokážu to snadno i bez "zakázaných" slov. A naopak, zakázané slovo nemusí nutně urážet a pohoršovat.

Odesláno (upraveno)

TO Kamil :

Vidím to podobně jako carpiccio : '' Co se ceskych vulgarismu tyce - co takhle se vykaslat na filtry a cenzurovat vulgarismy "rucne" tam, kde jsou skutecne urazlive...? ''

Jo bude to pro vás náročnější, to je jasné, ale od toho se IMHO tomu co děláte říká ''moderátor''.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Kamile, kdyz uz si hrajes s temi filtry, nechces zrusit filtr na h.o.m.o.? kdyz napisu **** sapiens, tak na tom nevidim nic divneho ci sprosteho...

chtel jsem napsat latinske moto "h.o.m.o. homini lupus" a vyhvezdickovalo se mi to. sice chapu, ze se to da pouzivat i negativne, ale prece nebudeme cenzurovat vsechno. nebo bude za chvili nedovolene i "jelito", "hnup" a podobne hezke, ceske vyrazy? ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamile, kdyz uz si hrajes s temi filtry, nechces zrusit filtr na h.o.m.o.?

hotovo

Odesláno

Myslim, ze kazdy clovek by mal mat nejaky ten filter sam v sebe. A pokial ho nema, je to jeho vizitka...

Ak niekto bude chciet napisat nieco co je zafiltrovane, cestu si najde. Zbytocna robota pre admina...

Filter na forach je IMHO pouzitelny len na zabavne ucely. Napriklad nechat nahradzovat slovo "MM" vyrazom "cinskyfejk" a podobne :)

Odesláno (upraveno)

Já bych to zase až tak neřešil,vždyť jedna z možností definice hovna v Trávníčkově Slovníku naučném je uvedena jako důrazný zápor

Upraveno uživatelem Conrad
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Odvážný krok v českém prostředí, které si libuje v koprofilních výrazech. Asi součást národní povahy.

Já ho kvituji, ale obávám se, že to léčí spíše následek než příčinu. Ale i tak je to plus :)

Že je v pravidlech zákaz používání vulgarismů je pro mně novinka, ještě jsem si ke své nechuti nevšiml, že by se takové pravidlo vymáhalo. Nebo urážení jiných členů nebo prostě takové ty věci, za které je na jiných hodinkových fórech BAN jako zvon.

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Neser, Biges, neser. :D :D :D

Sorry, Bigesi, nic osobního, nějak jsem si nemohl pomoct, nezdá se mi, že by tohle fórum bylo plný sprostých slov, a ani by se mi to nijak nelíbilo, ale někdy je prostě to správný vulgární slovo nenahraditelný. Jinak urážky většinou vypovídají víc o tom členovi, který je používá, než o adresátovi.

Návštěvník salamio
Odesláno

Občasné použití jemného neurážejícího vulgarismu mě nijak nesere. Co mě však neskutečně m..á je to, že je lidem zatěžko použít normální pomlčku místo spojovníku ? to jste ku.va líní napsat Alt+150 pro běžnou půlčtverčíkovou pomlčku, jako je v téhle větě? Nebo si doprdele otevřít Character Map? Kdo se na ty kokotské spojovníky má dívat? Zmáčknutí minus na numerické klávesnici tu pomlčku doopravdy nenahradí.

O uvozovkých už ani nemluvím, používání značky pro délkovou míru palec místo krásných českých uvozovek, pro to už snad ani sprosté slovo neexistuje. :evil: :D

Odesláno
Přátelé, ač se snažím vyvarovat vulgarit kdekoli na jakýchkoli diskuzích, včera jsem se neudržel :crying_anim:

Tak to chápu, to je horší, než když Ti umře tchýně...

Návštěvník salamio
Odesláno
Diamondking: za chvíli sedám do auta a jedu na jedno do Alcatrazu (bývalá blechárna na osmičce). Jestli budeš mít cestu kolem, tak tu Šatlavu můžeme důstojně zapít :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...