nAscA Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Takova byla jejich politika vzdy. Proste jsou to hodinky co se davno nevyrabi, u nejake jine firmy to funguje jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Takova byla jejich politika vzdy. Proste jsou to hodinky co se davno nevyrabi, u nejake jine firmy to funguje jinak? Nefunguje, většinou se až na vyjímky drží díly 10, max 15 let po ukončení výroby a není to jen u hodin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 No nevim, ale na moony seženeš všechno ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 No nevim, ale na moony seženeš všechno ne?Ano, ale to je stále vyráběný model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Já myslel na všechny, i na ty původní. (ale nejsem si jistej na 100 procent) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Já myslel na všechny, i na ty původní. (ale nejsem si jistej na 100 procent)tak to ani já ne, musel by nám to říct třeba někdo, kdo renovoval 30 nebo 25 let starý moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Kazdopadne ta rada dal pokracuje.. Na Frogmany nebo na 5600 se taky stale daji sehnat dily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Musím ti oponovat. NEDAJÍ. Díly seženeš na 5600E ale na 5600 určitě nic. Na dw 6300 taky nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Na DW 6300 v pohode sezenes uplne novy bezel, zrovna vcera jsem ho nekde videl pri prochazeni netem. Edit / jen na ebay jsou ted dve nabidky, jedna i s remenem.5600 je tolik druhu, ze sezenes i na ne. Na ebay jich je dost. Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Já jsem měl na mysli ofiko servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 (upraveno) Ahoj, myslíte, že mám šanci někde sehnat modul do casio W-93H mod.no: 1949 a pokud ano, prosím kde?edit: chybka Upraveno 29. ledna 2017 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 skodna: na ebayi i amazonu najdes par hodinek, at uz starych nebo novych, v cenach od par dolaru. napr: http://www.ebay.com/itm/Casio-W93H-1949-Mens-50M-Multi-Function-Sports-Watch-Dual-Time-Alarm-Stopwatch-/262820944870?hash=item3d31595be6:g:K08AAOSwa~BYcuh~http://www.ebay.com/itm/Digital-Casio-W93H-Alarm-Chrono-WR5BAR-Mens-Watch-Runs-Used-Cond-D1273-/282264093218?hash=item41b8404222:g:YKEAAOSw5cNYM3DZhttps://www.amazon.com/Casio-W93H-1AV-Multifunction-Sport-Watch/dp/B000GAWSFOAsi najdes i dalsi, tohle jen tak na prvni dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Tak ten amazon jsem našel také, na ebay jsem to asi přehlédl. Díky za nakopnutí, hledal jsem spíš jen nový nebo starší modul, a to jsem nenašel. Budu se ubírat směrem kopě celých hodinek. Díky a čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Samostatne modul asi bude problem. V teto kategorii vetsina lidi, kdyz hodinky prestanou fungovat nebo se rozpadne bezel/řemen, je hodi do kose. Tak stastne hledani a dobre porizeni. Nemas za co. Zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 AhojVyštrachal jsem klukovo zničené Casio GD-100gb a chtěl bych se zeptat jestli je možné nějak opravit pouzdro kde drží osičky řemínek. Jedna dirka je fčudu a osička už tam nedrží.Pokusil jsem se to vyfotit. Koupit nové nebo sehnat jeté? Nemáte nějakou radu jak na to a aby to nestálo dardu? Díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 AhojVyštrachal jsem klukovo zničené Casio GD-100gb a chtěl bych se zeptat jestli je možné nějak opravit pouzdro kde drží osičky řemínek. Jedna dirka je fčudu a osička už tam nedrží.Pokusil jsem se to vyfotit. Koupit nové nebo sehnat jeté? Nemáte nějakou radu jak na to a aby to nestálo dardu? Díky . Zkusil bych se podívat na ebayi po použitých, ale pak se nabízí otázka, proč to přehazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Prohledal jsem a nic,vlastně jedny až z US. Řemínky a lunety jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Prohledal jsem a nic,vlastně jedny až z US. Řemínky a lunety jsou.Škoda. Našel jsem nové za 2.300 Kč, ale to není asi to, co hledáš. Jinak nevím, jak poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Budu ještě hledat a když nic tak se to pokusím dát nějak dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Pokud tam nechybí moc materiálu, tak se to dá opravit. Z fota to není moc vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se