Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

Život není jen o hodinkách. Zajímá mě kolik návštěvníků chronomagu má nějaké domácí zvíře. Případně jestli si plánuje nějaké pořídit? A pozor domácí zvířátko <> manželka :-))

Já osobně jsem blázen do Irských Setrů

Když jsem byl v posledním ročníku na střední škole a bydlel ještě u rodičů tak jsme si pořídili fenu irského setra. Jenuje se Melody. Teď už pár let bydlím sám a bohužel nemám možnost se zastavit přes den doma a pes by byl chudák.

Oobní stránky Melody: www.volny.cz/martinsafr

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
:D :D :D , no tak tohle je dobrý téma.., tady budou boje mnohem tvrdší než ve vláknech - "co na těch Primkách vidíte? " apod. hned zejtra sem dám fotky svýho kušláčka, nemá sice rodokmen ani tituly, ale je taky krásnej...
Odesláno

Z trošku jiného soudku..můj dravec! Mám ji skoro již 20 let, vetšinu času za krásného počasí tráví běháním po zahradě a hledáním všeho dobrého co se dá sníst (proto má tu mašličku, jinak bych ji už také nenašel). V zimě chrní v terárku.

BTW: máme ještě yorkšírskýho teriéra, ale ten již pomalu dosluhuje (14let), no jinak je to na mě moc malý plemeno. Až dostavím a pořádně oplotím tak pořídím dogu modrou viz. poslední obrázek.

Odesláno

Tak tohle je zas moje radost :) Fenka vzniklá křížením Husky a Něm. ovčáka, neuvěřitelně milé a poslušné stvoření.. To Kamil - ti Tvoji budou asi nejsladší psy na fóru, ty jejich kukuče jsou opravdu k popukání :lol: :lol:

krasavicekopie.jpg

P1060016kopie.jpg

P1230003kopie.jpg

Odesláno

Ale, ale, tady je nějak přepsáno... představuji naši Zuzku, na rozdíl od vašich psích společníků neposlouchá nikoho a nic (leda když sama chce), ale zase je úžasně antistresová.

Ladies and gentlemen...

Odesláno

To byl náš Huňáč. Bohužel nedávno zašel na ptačí chřipku :( Ale i tak se dožil požehnaného věku. Děd, legionář, jej koupil jako maličkou chlupatou kuličku, odtud jméno Huňáč. Bylo to krátce po bitvě u Zborova, od té doby byl součástí naší rodiny. Huňáči, stýská se nám!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...