Biges Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 (upraveno) Tak já to taky někdy zkusím, ikdyž mám trošku k tomu mosaznýmu pouzdru nedůvěru. Měl jsem totiž Sporty 2.3 a asi po čtyřech letech nenáročného nošení mi začal na boku od ruky chrom černat. Ale nejspíš jsem měl jen smůlu na kus. Nebo mám extrémně žravej pot . Hm. Není to nějaké málo pochromované pouzdro? Také mám jedno-dvě s poměrně tenkou vrstvou chromu, dokonce ta mosaz jakoby prosvítá. Každopádně máš dobrého kandidáta na nové pochromování... Nemáte někdo zjištěno, jak dlouho dokáží po nasvícení udržet čitelnost v noci nové fluorescenční ručky z Eltonu nebo z Parexa u sportů 2.1? U těch starších, zachovalých je svítivost dost krátká. Co jsem slyšel, v porovnání s nejlepšími barvami je to dost slabota. Svítivost jsem neměřil, ale nejvíce ze všech mých hodinek svítí ty, na které jsem nanesl zakoupenou barvu NoctiLumina. V to počítám i novou 'renovaci' z PS2 Eltonu. Upraveno 2. května 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 8. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 (upraveno) Koukám, že se toto téma trošku rozjelo, tak se jen v rychlosti vrátím k původní myšlence.Na radu zdejších zkušenějších jsem dal hodinky na zgenerálkování né to Eltonu, ale hodinářisídlícímu přes ulici :-)Cena nečekaná, dodací lhůta taky ( přesně týden)Hodinky jsou jak nové, promazané, přetěsněné a vodotěsné!!Vyměněné sklíčko, škráblý ciferník a oranžovou vteřinovku jsem získal výměnou s uživatelem Biges.Natáhnout nešly, bo tam bylo nějaké špatné kolečko, takže taky vyměněné.JInak ručky, strojek, luneta a pouzdro zůstává původní.Kaučuk jsem koupil někde na webu.Mě líbí. Zrovna dnes je mám v práci na ruce. Zde jen pár zmenšených foto: Upraveno 8. června 2010 uživatelem Libunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Tak ten kaucuk by se mi libil, nebylo by ohledne nej blizsi info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 8. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 (upraveno) http://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p6747h304s312-Watch-band-18mm-blac.html Upraveno 8. června 2010 uživatelem Libunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 No prosím, krásné Sport! Akorát co se týče ciferníku, on je škráblý? To jsem si snad ani nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 8. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 (upraveno) No prosím, krásné Sport! Akorát co se týče ciferníku, on je škráblý? To jsem si snad ani nevšiml. Byl ten původní, asi jak jsem je doma rozdělával a pak sundával tu vteřinovku, tak jsem ho trošku škrábnul. Pan hodinář sám upozornil a vyměnil. Edit: Už vidím, proč se ptáš. Mám blbě slovosled a vyznělo to tak. Moje chyba. Upraveno 8. června 2010 uživatelem Libunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 (upraveno) Byl ten původní, asi jak jsem je doma rozdělával a pak sundával tu vteřinovku, tak jsem ho trošku škrábnul. Pan hodinář sám upozornil a vyměnil. Edit: Už vidím, proč se ptáš. Mám blbě slovosled a vyznělo to tak. Moje chyba. Tak to jo, to bych jinak poslal jiný nebo tak Hlavní je, že vypadají dobře. Taky mám teďka na ruce Humberta, i když trochu jinou variantu. Upraveno 8. června 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Specta Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Ahoj, při bližším prozkoumání Sport II jsem si všiml, že jsou dvě různé pouzdra. Jedno má zespodu po stranách takové zkosení a druhé ne. Napoví někdo proč tomu tak je a jakou to má historickou souvislost. Nikde jsem na to nenarazil. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Původní chromované má skosení a nové nerezové ne. Důvod neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Specta Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Původní chromované má skosení a nové nerezové ne. Důvod neznám. Aha, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Zdravím! Chtěl bych se zeptat - na aukru sem koupil vrak prim sport 2 humberto, dnes mi přišly a já se je rozhodl vyčistit, ale - dýnko sem vyšrouboval, ale čudlík na uvolnění korunky nejde zmáčknout. Nevíte někdo proč? Popř. nějakou radu, jak to můžu odendat? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Zdravím! Chtěl bych se zeptat - na aukru sem koupil vrak prim sport 2 humberto, dnes mi přišly a já se je rozhodl vyčistit, ale - dýnko sem vyšrouboval, ale čudlík na uvolnění korunky nejde zmáčknout. Nevíte někdo proč? Popř. nějakou radu, jak to můžu odendat? Díky Zkus mačkat a trošku popotahovat za korunku, bude to asi zatuhlý olej, nebo nějaký bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Drží to tam jako blázen a ten čudlík nejde vůbec zmáčknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo.Jestli to nejde ani s trochou hrubého násilí a potahování za korunku, tak asi navštívit hodináře. Nebo na tvrdo korunku ulomit, poté strojek vyndat a demontovat ciferník a datový věnec a pod tím je ten mechanismus západky. Ale to nedoporučuju. Škoda korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo. Dobrá rada nad zlato! Žádné násilí,když nejde,tak k hodináři!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Díky, zajdu za hodinářem A když jsme u té korunky, dostali se mi do rukou Prim automaty ( bez korunky ) ale uvnitř je ulomený kousek natahovací hřídele - zvládl bych to nějak doma vyndat, nebo to mám rovnou také odnést k hodináři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Stejný postup - jestli kousek kouká, tak ostré kleštičky a tahat a zároveň mačkat tu západku. Jinak opět pod datový věnec nebo hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Drží to tam jako blázen a ten čudlík nejde vůbec zmáčknout Zkus to zakápnout trochou technického benzinu a nech to rána, pak uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Našel jsem doma jen toto http://www.olejshop.cz/autokosmetika/technicke-spreje/p/motip-mpl-20-400ml-mo000578/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Našel jsem doma jen toto http://www.olejshop.cz/autokosmetika/technicke-spreje/p/motip-mpl-20-400ml-mo000578/ Za mne - nedoporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se