Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před nedávnem jsem zde řešil nákup hodinek. Rozhodoval jsem se mezi B. Colt a SMP, dostal jsem několik rad a doporučení.........ale to bych nebyl já, abych se jimi řídil. Do oka mi (mimo zmiňovaných) ještě padly hodinky z nadpisu a Stowy Seatime. A proč Fortis? Všechny mnou okukované hodinky měly nějakou drobnost, která mi vadila. U Coltů to byla slabá luminiscence (půlku pracovní doby mám v noci, nemluvě o jiných činnostech), SMP byly famózní, ale trochu "ulízané" a Stowa? Vadil mi tvar ruček a zadní prosklené dýnko (asi by to uměli u Stowy poladit, ale já už fakt chtěl koupit a jít :D ). A pak jsem je uviděl......Marinemastery s novou lunetou (já vím, někomu se nelíbí, ale pro mne je trochu posunula z usedlejších vod)...........a na "gumě" (jsou to jediné hodinky z výběru, které se mi na tahu opravdu nelíbí).

Takže pár prvních fotek:

p2090340.jpg

p2090342.jpg

Po příjemném odpoledni:

p2090344.jpg

A společné foto:

p2090343.jpg

Odesláno
...mnou okukované hodinky měly nějakou drobnost, která mi vadila. U Coltů to byla slabá luminiscence (půlku pracovní doby mám v noci, nemluvě o jiných činnostech)...

No tos vybral moc dobře, Fortisy svítěj jak baterka :D

Ať věrně slouží! - Ta skupinová fotka mooc pěkná :D

Návštěvník SukHoi
Odesláno

Gratuluji také - bohužel se mi ta luneta nelíbila od samého začátku i když na živo jsem trochu změnil názor, ale je evidentní, že ten kdo vystrkuje růžky přes ně občas dostane :D

Odesláno

2 sery.vlk: No svítěj dle mne opravdu velmi slušně B)

2 gas: Polepším se :smile_anim:

2 SukHoi: Tak to bezpochyby, ale na fotce není poškození, ale znečištění :sad01_anim: což je při chlubení trochu chyba, přiznávám :unsure:

2 sonny.c: Jakmile se opět dostanu k foťáku, zkusím něco vytvořit.

Odesláno

Líbí moc - taky jsem nad něma přemýšlel, ale nějak mne nahlodala ta luneta ala "středovej dvojtác u favorita"...

Odesláno

2 Darek73: V Koscomu měli jedny, které jsem koupil (alespoň to předpokládám, když jsem dostal ty z vitríny), ale třeba už doplnili zboží. Tímto je taky musím pochválit, příjemná slečna prodavačka a rychlý a profesionální prodavač, který mi zkracoval "gumu". Každopádně naživo ta luneta vypadá mnohem lépe než na fotkách.

Odesláno

Tak mne dostihlo prokletí reklamací i u švýcarských hodinek :suicide_anim: Když jsem si chtěl počítat piva na lunetě (potápěč nejsem, tak ať jí aspoň trochu využiju :P ), tak jsem zjistil, že zmiňovaná součást nespolupracuje jak má. Při pohybu zadrhává, takže hodinky šly na reklamaci. Po návštěvě KOSCOMu a páně Městka (velmi příjemný pán - poslali mne za ním z KOSCOMu v rámci urychlení reklamace - prý by přes NEST stejně k němu doputovaly) jsou snad již na cestě k pánům z FORTISu, protože nikde v okolí není stahovák na lunety této značky.

Takže fotky dýnka budou později.................

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

p4210004.jpg

p4210003.jpg

A drobné info k používání po chvíli společného soužití.

Odchylka se pohybuje mezi čtyřmi a šesti vteřinami za den. Hodinky mám na ruce neustále (kromě "drsnější" práce, kdy používám Luminoxy). Kupodivu broušené pouzdro přesto nevykazuje žádné stopy po úderech a i luneta není (krom jednoho minimálního šrábanečku) nikterak dobitá, nutno dodat, že pracuji převážně manuálně. Kaučukový řemen je velmi pohodlný, nicméně na něm drobné stopy použití již jsou (velmi malé odřeniny viditelné jen s velkou snahou). Ještě něco málo k lunetě. Světelný bod na ní svítí o poznání méně než ručky či indexy. Další drobností s ní související je její ovladatelnost. Díky velkým "zubům" se ovladá skvěle, a to i v rukavicích, nicméně z téhož důvodu se mi již dvakráte stalo, že při práci, pod oblečením, se sama pootočila. Jinak cvaká jasně a přesně po půlminutách.

Nic dalšího hodného napsání mne nenapadá, snad jen, že bych si je koupil klidně opětovně, jako výraz spokojenosti je to snad dostatečné.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...