Kalifx Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 V 7. 1. 2011 v 9:48, 'Viktor' napsal: Drug dealers' and pimp's watch ? :D V 7. 1. 2011 v 9:53, 'cigi' napsal: Viennese sewer cleaner´s watch ??? :D ... a přesně tohle jsem měl namysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 (upraveno) Trochu odbočím... nejsou to ani novinky, ani moje. Ale když jsem nedávno fotil dvojici svých prvních a posledních hodinek, napadlo mě, že to samý můžu vyfotit i u manželky.I ona se tak jako já díky toljovu ochotnému a kamarádskému pátrání dobrala k hodinkám, které dostala jako dítě a za ta léta se kdesi ztratily.Se svými 22mm bez korunky (10mm rozteč nožek) jsou to naše nejmenší hodinky.Jsou funkční, motýlek poletuje, po drobné repasi u Mr. Frýdla je vše jak má být (jen ten řemen není zatím od našeho mistra)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. ledna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Jsem chvíli neměl co dělat Když jsem to tady nakousl s těmi bilančními fotkami, tak bych v tom pokračoval... ta první je Blackbirdů se starými Seiko. Tyhle Seiko (kvarcky) jsou z první půlky devadesátých a byly to takový první serioznější hodinky, co jsem měl. A vlastně mi vydržely až do doby chronomagu, kdy jsem je vyměnil za bílé Samuraje (díky boo-beeku, otevřelo mi to oči i kouhoutek na účtech). Díky tomu, že ten bikolorek je fakt zlacení, vydržely celkem ve slušným stavu mnoho let a stovky hospod. Tenkrát jsem nebyl chronosexuál (díky tombede za definici), tak jsem nějak neřešil, že se bikolor k manšestrákům a flanelce nehodí No a ty dvě další fotky, ty nepotřebují komentář... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 V 30. 1. 2011 v 13:53, 'bandicoot' napsal: Jsem chvíli neměl co dělat Když jsem to tady nakousl s těmi bilančními fotkami, tak bych v tom pokračoval... ta první je Blackbirdů se starými Seiko. Tyhle Seiko (kvarcky) jsou z první půlky devadesátých a byly to takový první serioznější hodinky, co jsem měl. A vlastně mi vydržely až do doby chronomagu, kdy jsem je vyměnil za bílé Samuraje (díky boo-beeku, otevřelo mi to oči i kouhoutek na účtech). Díky tomu, že ten bikolorek je fakt zlacení, vydržely celkem ve slušným stavu mnoho let a stovky hospod. Tenkrát jsem nebyl chronosexuál (díky tombede za definici), tak jsem nějak neřešil, že se bikolor k manšestrákům a flanelce nehodí No a ty dvě další fotky, ty nepotřebují komentář... Kurňa Bandi, fakt jsou pěkný ty Blackbirdy jak sviňa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 Ve středu jsem se byl podívat na nový Suby a řeknu vám, proti Blackbirdu vypadaly pěkně chudý Jak se mi to hranatější pouzdro třeba na GMT líbí, tak na Subech mi přijde lepší to starší subtilní. Jasně, ty nový jsou o kus dál ve sponě a v lunetě.Navíc nechápu tu jejich produkci - kromě základních modelů to je samý zlato a kamínky. To je snad verze katalogu pro blízký východ. Tím jak je to naroubovaný na ty původní funkční modely, tak je to ještě větší kýč než načinčaný Breguet.Dá se říct, že jsem zklamaný. Asi fakt nejsem cílovka Rolexu Tzn. u mě nic novýho... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 (upraveno) U mě dobrý... Hele, není keramickej núš trochu málo tůl pro to, aby se fotil s takovejma hodinkama? Jako já mám ten svůj taky moc rád, dobře krájí, vo tom žádna, ale přecejenom hodinky bych spíš fotil s nějakým venkovním.Pokavaď by to teda nebylo zátiší hodinek na prasečí hnátě, sekáčkem a menčim keramickym nožem, to celý na řeznický zástěře... Edit: Hele ty vole, teď jsem si všiml, že vo mě nahoře píšeš! Sakra, už jsem zase slavnej! Díky, Bandi, je mi tak nějak teplejc u srdce PS: Zrovna nedávno jsem bráchovi kupoval samuraje a vzpomněl jsem si na naše polední pivo na stojáka... Upraveno 15. února 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 V 15. 2. 2011 v 9:14, 'boo-beek' napsal: ...polední pivo na stojáka... můžeme někdy zopáknout Co se týče toho nože a hodinek... to u mě není "tool", obojí si tak nějak hýčkám a dostane se to na 20% svých možností. Jinak to bylo focený hned po vánocích a ten nůž (a vlastně i ty hodinky) byl dárek pod stromkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Nj, pivo teď budeme těžko opakovat, už nepracuju v Praze, a vlakem kvůli pivu se mi tam moc nechce Jdeš na sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Zatím jsem se nehlásil, ale na 90% jo. Kouřit budu chodit ven, nevadí mi to, dokonce to mám radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Ja si na koureni venku tak nejak zvykl v minuly praci, na druhou stranu pomalu prestavam, tak nevim, jestli jeste v dobe srazu budu kurak Nicmene dorazit bych mel, vidim to taky okolo tech 90%... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) Tak jsem Blackbird přezul na kaučuk a vypravil na cestu Na kaučuku mu to seklo, vypadal tak nějak víc akčně... edit: koukám na to a jsou to krásný hodinky. Touha po změně je ale silnější. Poprvé ale ještě přede samotnou změnou vím, že se mi bude stýskat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Nebul, tak si je pak zase koupis no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premek798 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 moc pekne.. hlavne ty béééčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Že by další detašovaná schůzka u McD na D1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Začínal jsem tady na fóru diverama na tahu, s inhousem, hliníkovou lunetou a jedinou komplikací datumem.Po letech nákladného bádání budu mít skoro to samý, akorát tam bude navíc pár nápisů za cenu dalších asi sto tisíc :) Takže nikoliv Homolka, ale magor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 KFL, trochu dál. Dám si na benzínce zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) Takže Rolády.. . Kruh se uzavřel. edit: zelený a ze Znojma? Upraveno 28. března 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 To je děsný, já se na ně tak těším, že tu všechno vyžvaním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) No tak sem dej ty fotky, na který civíš už tejden .. šup šup EDIT: "Kdybys tak .. náhodou .. měl pocit, že jsi sááám ..." Upraveno 28. března 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Pár dnů a budou vlastní fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se