Návštěvník salamio Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 V pátek nebude fotografický seminář, ale psychoterapeutické okénko, aspoň teda doufám, že se mi to podaří zorganizovat . Jinak bandi oboje moc pěkné hodinky, i když musím říct, že tyhle IWC mě až tak moc neoslovují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 nejsou fuč, teď je má kamarád z kruhu důvěry... Dobrý řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 tyhle IWC mě až tak moc neoslovují. v reálu je to mistrovská elegance - jemné ručky jsou s s plastickými čísly na jinak relativně prázdným ciferníku v parádní harmonii - to se musí vidět jednotná barva ruček chronografu je třešínka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 z kruhu důvěry... jo ještě bych měl dodat... sídlo kruhu je Apolinářská 4, Praha 2, zájemci zvoňte na zvonek s nápisem Oddělení pro léčbu závislostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Uf, tak tomu říkám pořádná obměna chovné stanice. Gratulace, moc pěkné. Už aby byl nějaký sraz a výstava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) v reálu je to mistrovská elegance - jemné ručky jsou s s plastickými čísly na jinak relativně prázdným ciferníku v parádní harmonii - to se musí vidět jednotná barva ruček chronografu je třešínka... Jsem je měl na ruce ve Wempe (i 7 days), ale ta jiskra tam prostě nepřeskočila. Nicméně pěkné jsou, to jo. Upraveno 14. února 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 nejsou fuč, teď je má kamarád z kruhu důvěry... Gaylorda Jebala a jeho povedenou rodinku miluji... V pátek nebude fotografický seminář, ale psychoterapeutické okénko, aspoň teda doufám, že se mi to podaří zorganizovat . Salamio, ty nekloužeš po povrchu, vždyť i ty chlastaní dokážeš dát ouplně nový náboj hezkým pojmenováním... todle až ukážu Sisi pochopí, že vlastně čistím svůj organismus od negativních vlivů... všechno špatný půjde ven, doufám, že ne hnedle na stůl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Salamio, ty nekloužeš po povrchu, vždyť i ty chlastaní dokážeš dát ouplně nový náboj hezkým pojmenováním... todle až ukážu Sisi pochopí, že vlastně čistím svůj organismus od negativních vlivů... všechno špatný půjde ven, doufám, že ne hnedle na stůl... Nene, já to myslím vážně: mezi chlastáním si dáme pauzu a vybraní členové podstoupí terapii. Jestli se teda na to dokážu řádně připravit. Nebude to teda žádná masovka, ale tak 3-4 nejtěžší případy by poté mohli nalézt klidu svým duším . Edit: původně tam bylo na napsáno nejú.p.o.r.n.ější pacienti ale opět zafungoval filtr . Upraveno 14. února 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Nene, já to myslím vážně: mezi chlastáním si dáme pauzu a vybraní členové podstoupí terapii. Jestli se teda na to dokážu řádně připravit. Nebude to teda žádná masovka, ale tak 3-4 nejú######ější pacienti by poté mohli nalézt klidu svým duším . To zní zajímavě, jak bude probíhat výběr, taháme sirky nebo už máš vytipované jedince,kteří by duševní očistu potřebovali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) tombed: No, my jsme jasní, ne? Upraveno 14. února 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 tombed: No, my jsme jasní, ne? taky jsem toho názoru...ale do stanu z Ikey ani do koše na prádlo nelezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) jo ještě bych měl dodat... sídlo kruhu je Apolinářská 4, Praha 2, zájemci zvoňte na zvonek s nápisem Oddělení pro léčbu závislostí Tož gratuluju Bandi, ale musím říct, že to pro mě žádný velký překvápko není. Dnes jsem se totiž účastnil odvykacího semináře. Nápad jistě dobrý, výsledky nebyly dobré... Ty jsi si koupil (vyměnil) dvoje, já přišel o jedny hodinky a ještě jsem kupci nějaký peníze přidal... Upraveno 14. února 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Tož gratuluju Bandi, ale musím říct, že to pro mě žádný velký překvápko není. Dnes jsem se totiž účastnil odvykacího semináře. Nápad jistě dobrý, výsledky nebyly dobré... Ty jsi si koupil (vyměnil) dvoje, já přišel o jedny hodinky a ještě jsem kupci nějaký peníze přidal... a voba mate pletky s tema samejma sejdirama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 tombed: No, my jsme jasní, ne? To si pište! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 a voba mate pletky s tema samejma sejdirama ... a to tomu dává ještě nádech bizarní úchylky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Nove prirastky?...a hned dva?...111ky su super klasa. Vitaj medzi nami "chlpatymi instalatermi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Nove prirastky?...a hned dva? bohužel ale i dva ekvivalentní úbytky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 bohužel ale i dva ekvivalentní úbytky... Myslim ze jsi se tou vymenou dostal trochu dál. Ta minula kombinace byla samozrejme super, ale PAM a IWC to proste nemá chybu.............bledá závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 jsi se tou vymenou dostal trochu dál těžko říct, je to dál ve smyslu společenského vnímání, dál na laické "pyramidě luxusu", ve smyslu hodinařiny a "pyramidy prestiže" určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Dneska bylo hezky, tak jsem vzal holky ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se