bandicoot Odesláno 6. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Dneska mě napadlo, co by se mi líbilo. Steinhart Marine Arabic 44mm s Unitasem s centrální vteřinovkou, s tím jejich jakoemailovým cifrem, ale s breguetími ručkami a jemnými čísly jako MG Teutonia III. Samo s průhledem na velký stroj. Že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Pěkná recenze...http://wornandwound.com/2014/06/18/squale-50-atmos-ref-1521-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Jsou prostě fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Jsou prostě fajn...To jsou Bandi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Bandi už jsi zkusil jít s tím řemenem pod vodu, aspoň zkušebně? Ptám se, protože je koncem týdne čekám taky, tedy v černé verzi a přemejšlim jestli dokoupit ten jejich mesh nebo je nosit pouze na tý kůži. Počítám, že by to mohly bejt moje hlavní šnorchlovací hodinky. Taky jak by se hodil ten lesklej mesh k tomu pískovanýmu pouzdru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Já bych na ně dal ten černý PVD mesh. Fotka není moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Lesklej mesh spíš ne. Broušenej spíš jo. Řemen jsem pod vodou neměl, ale na vodu při mytí rukou reaguje líp než běžná kůže. Absorbuje, ale fleky nezůstávají, mokro rychle mizí. Guma je zvláštní. Výbornej kaučuk s vanilkou. Nepohybuje se ale volně v ose stěžejky, kvůli výstupům je na nožkách zaseklý v rovině k hodinkám.Na ruce je to takhle dost pohodlný, protože to netrhá chlupy, ale vypadá to divně. Člověk, by řekl, kdyby tam nebylo logo, že je to nepasující aftermarket. Ale co jsem četl, je to záměr a ani nikde jsem tohle v negativní konotaci nečetl.Až bude čas, vyfotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 ...tak ještě pár detailů. Hezký fotky ošklivejch hodinek. Nemůžu si pomoct, ale mně se nelíbí. Divnej párek na číselníku (já vím, žralok), Indexy a luneta mi až moc připomínají jiné značky a ty ručky jsou divný, nesouměrný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Kamile, ona ta oranžová ručka září jako zvýrazňovač, takže v reálu vůbec nesouměrný nejsou, pokud jsi myslel tlustá/tenká...Jsem ale rád že výrobce napravil lapsus s oranžovou hodinovkou - nějaká verze z minula, kterou jsem nepochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 No tak to Eterny 1973 zvyrazneni minutky zvladly elegantneji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Tak už je mám taky, v černý verzi. Pokusím se udělat o víkendu nějaký fotky, ale takový co má Bandi asi nebudou. Asi v Chronoshopu doobjednám ten Milanaise mesh, vypadá to, že je celobroušenej, tak snad nešlápnu vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 habadej: A dojmy? Já jsem pořád velmi spokojený. Jak se zpracováním, tak s retro aurou, tak i se sympatickou značkou jako takovou. Prostě fajn swiss nemasovka s historií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Tak dojmy jsou hodně pozitivní. Já už jsem po nich pokukoval někdy předloni, ale pořád mi do toho lezly nějaký jiný. A minulej týden jsem pozoroval, že jsem nějakej nervózní, bez nálady, podrážděnej, prostě absťák, a na to mi pomůže jenom jedna věc. Tak když je tu here nabízel ouplně nový, tak jsem po nich skočil.K samotným hodinkám: Mám rád hodinky s nějakým historickým odkazem, což tyto hodinky splňují. Ten retro look je v mých očích úžasnej, takhle pěkně tvarovaný pouzdro jsem u potápek ještě neměl. Povrchová úprava je parádní. Toho pískování jsem se trochu bál, ale zbytečně. Vypadá to moc pěkně. Otázka je, jak budou vypadat, až s nima někde o něco břinknu. Gravírování na boku je taková třešínka na dortu.Ty dvě loga na cifru překousnu a tvar těchto indexů mi vyhovuje. Podobný jsem měl už na steelrybkách, škoda jen, že nejsou plastický, ale zase by to pozbylo třeba tu retro auru jak píšeš. Nejsou to žádný tooly, ale jsou určitě nepřehlédnutelný. Seděj mi perfektně, mám v nich dobrý pocit. Korunka je schovaná, vůbec jí necítím. Žádná vystouplá ochrana, ale prostě je v pouzdru šikovně zakomponovaná, aniž by se tvar pouzdra nějak dramaticky přizpůsoboval. Jediný co mi trochu vadí, je dost volná luneta. Vůbec neklade žádnej odpor, jsem zvyklej na tužší lunety, ale možná je to jenom u mýho kusu. Řemen je správně chlapáckej, ale u mně je problém, že jsem zvyklej nosit hodinky převážně na kovu, jenom pilotky nosím na kůži. Už jsem taky u Kubsona objednal Milanaise náramek. Celkově si myslím, že to jsou neprofláknutý, cenově odpovídající potápky s atraktivním i když ne nějak výstředním dizajnem. Prostě "fajn swiss nemasovka s historií" :-). Jak už jsem psal, pokusím se udělat o víkendu nějaký fotky, ale nechci se ti cpát do vlákna, tak tu pak hodím nějakej odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tady je odkaz na mé vlákno, kde se dají porovnat Bandiho modrý a moje černý Squale.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82168-habadejovi-fotky-hodinek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Pořídil jsem na ně mesh: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82168-habadejovi-fotky-hodinek/?p=1389146 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Dnes jsem nasadil nový řemen od Ondry Šímy.IWC mám komplet pokryto:- černá kůže (decentní na lepší příležitosti) - hnědá kůže (už patinovaná na běžné nošení), oboje od Ondry Šímy- Navy grey Nato (na léto, výlety...)- Rios Nytech (kdyby náhodou šly do vody).- v krabičce pak leží originál aligátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) Originální kožak Squale je tak výrazný, že nějak nevím čím ho nahradit. Přešlapuju na místě, ale něco by ti chtělo. Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Mas paradni sestavu remenu Bandi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Jedna mobilovka...Jsem spokojen. Takhle to je do komba k IWC ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Trochu lepší foto Squale na Isofrane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se