grga_pitic Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 (upraveno) vazeni pratele, kdyz se vracel mistr Stravinsky po mnoha letech emigrace na navstevu do Ruska tak pri jedne pitce prohlasil, ze on si uze dovolit Rusko a jeho pomery kritizovat, protoze Rusko miluje a je jeho. Ja se po roce vratil na toto forum a mam podobne pocity. Nikdy jsem po moderatorske pozici neprahl, ale mrzi me v jakem stavu vidim forum a rad bych prispel k naprave pokud to bude mozne. Pokud bych se stal moderatorem zavedl bych tato pravidla. 1. Kazdy clen bez vyjimky se musi predstavit ve zvlastnim vlakne, proc se registroval atd. je to slusnost, tohle je forum o "vznesenych vecech" a ne chlivek 2. Vlakna zakladana novacky v nespravnych sekcich s dotazy "kolik to muze stat", kde koupim nejlevnejsi Breitling aj. budu bez milosti mazat s tim ze novacek bude upozornen ze bud bude respektovat pravidla fora nebo ma BAN. 3. Budu dusledne stihat flame a hloupe dotazy - tedy takove kde je evidentni to ze tady byly probirany uz 100x a nekdo jen proste nechce pouzit tlacitko "hledat" 4. Nebudu pripoustet osobni utoky na cleny fora Rad bych jeste upozornil entuziasty, ze se sice budu snazit rozhodovat maximalne nestranne a dle pravidel, ale o svych pripadnych zasazich jako moderatora nebudu pripoustet flame. Jen aby bylo jasno Tot vse. Grga Upraveno 17. února 2010 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Jsem pro. Jen pak nesmíš zase na rok zmizet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Jsem pro vsema dvaceti!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Souhlasím se všemi body kromě prvního. EDIT: A budeš na ostatní tři body mít čas? Máš představu, jak to bude pracné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 můj hlas máš, akorát nevím jestli platí, když jsem s tebou vypil dvě kafe a sežral pět bigmeků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Paráda - jseš tu s odstupem, ale pamětník a máš jasno. S tím úvodním pozdravem člena je to trefa (jinde to funguje, tady ne, proto bych to nařídil). Jen bych to malinko zmírnil - dal bych to jako podmínku nikoliv nového člena, ale prvního příspěvku... Myslím, že je tu dost lidí, který jsou registrovaný jen kvůli fotkám. edit: +1 Upraveno 17. února 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Kamile, nebudu sedet na foru porad (neslibuji nemozne, kdybych slibil, lhal bych), ale mohu slibit, ze kazdy den (pokud to bude jen trochu mozne) venuji cas tomu abych forum prosel a procistil....rad bych nastavil jasna pravidla pro moderovani s tim, ze si myslim, ze pokud nebudu pripoustet flame (myslim ze to je jedna ze zasadnich veci ktera jinde funguje - moderator je moderator a s moderatorem se neflamuje) o tom co jsem udelal, mel udelat ale neudelal usetrim spoooooustu casu Upraveno 17. února 2010 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Nová doba, cigán v žigulíku chce moderovat, ale já jsem pro, Grgo, máš můj hlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Hlasoval jsem ano,něco takového určitě bude přínos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Jeste k dotazu Kamila - verim ze tady jako moderator nebudu sam - jsou tady i jini a verim ze spolecnou praci jsme schopni forum dostat do stavu ve kterem bylo treba pred temi dvema lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Proč ne, ale rovnou tady a teď Ti říkám, že první bod ignoruji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Dobrý úmysl a nadšení cenním, protože práce moderátorská je práce nevděčná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Jasně. Souhlas a podpora. Jen ten tvůj první bod se mi také jeví jako trochu problematický. Není to sice špatný nápad a bylo by to fajn, kdyby se takhle začínalo z čisté vody, ale jak to chceš vymáhat zpětně? A vůbec, lze něco takového vymáhat? Kdo bude chtít, může se jistě představit, ale někdo může mít třeba pocit, že po několika tisících příspěvků mu už dalšího představování netřeba... Nicméně, může se to zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Neznám tě, ale vypadáš jako člověk co to má srovnané. Dal jsem ano. Dotaz: chces moderovat v nejake sekci nebo komplet forum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 ....rad bych nastavil jasna pravidla pro moderovani s tim, ze si myslim, ze pokud nebudu pripoustet flame... To bude asi největší problém. Myslím co je flame a co není, určit hranici, měřit všem stejně, atd. A co nováčci? Taky měřit stejným metrem v případě dotazů, nemístných poznámek, rýpnutí. Nemyslím to konfrotačně, spíš jako námět k diskuzi. A s kým o tom diskutovat? Se včemi členy (i nováčky), jen s mazáky, s moderátory, s Chronomagem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Hlas i ode mě, grgo. Těší mě, že jsi zpět. Chápu Tvé rozčarování z událostí poslední doby. Jsem na fóru za tu dobu celkem závislý, vítám každý pokus o nápravu nynějšího zdementnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Predpokladam ze asi cele forum jsem nenazrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 ten prvni bod byl asi spis pro nove prichozi bych si tipnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 (upraveno) Proč ne,hlasuji ano.Jen abych se tu mohl dále zdokonalovat i když určitě někdy napíšu lama dotaz. A vymažeš mi 20% varování? Jsem se měl zeptat dřív Upraveno 17. února 2010 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Také bych to podporoval.. a dokonce si myslím, a nějaký Vrchní moderátor jako je Kamil by měl být.... Každá sekce by měla mít svého moderátora a pak by měl být ten vrchní který to prostě "krutě" rozsekne" .. tím, že si se "nesmočil" v našich žabomyších válkách jsi dobrým kandidátem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se