Návštěvník admira Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 (upraveno) odkaz Upraveno 18. února 2010 uživatelem admira
bandicoot Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Soráč, ale tohle mi připomíná diskuzi s Onionem nad nožema... aneb když to neumim přesně, udělam to tak, aby to vypadlo jako záměr... Ta datumka... ach... Jenže já jsem známej křupan, vidlák a hovado, umění prd rozumim... třeba v tom někdo uvidí svěží vítr do zatuchlých vod...
ricous Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 To si nafotí propagační fota na ty s bílým ciferníkem a nevšimnou si, že jim ani na jedné nesedí datumovka...? Nebo to je snad záměr?
Hajek Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Ach jo, vypadá to příšerně. Ono udělat něco pořádně a precizně, to už dneska málo kdo umí. Toto je zoufalství.
Návštěvník admira Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Ale pozor, zaruka je uvadena 100 let! odkaz
Hajek Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Stříbrné pouzdro je také nepraktické, stříbro je měkké a bez ochrany velmi rychle oxiduje a černá.
JJ Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Hajek napsal: Stříbrné pouzdro je také nepraktické, stříbro je měkké a bez ochrany velmi rychle oxiduje a černá. Což může být záměr. U takto nahrubo dělaných hodinek bych se tomu ani moc nedivil. Jen netuším, co si mám představit pod pojmem "quarantee" na tom certifikátu - ani Oxfordský slovník nic takového nezná ;-)
Návštěvník Tada Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 JJ napsal: Což může být záměr. U takto nahrubo dělaných hodinek bych se tomu ani moc nedivil. Jen netuším, co si mám představit pod pojmem "quarantee" na tom certifikátu - ani Oxfordský slovník nic takového nezná ;-) quarance? quaranténa?
Návštěvník admira Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Hajek napsal: Stříbrné pouzdro je také nepraktické, stříbro je měkké a bez ochrany velmi rychle oxiduje a černá. Stribro je cenny kov a sve kvality prokazuje od nepameti. Stribrne sperky jsou jedny z nejrozsirenejsich, dale stribrne pribory atd. Musi uznat, ze zpocatku jsem se temto hodinkach podivoval, ale cim dal vice se mi zamlouvaji. Ta myslenka je naprosto uzasna! Videl jsem hodinky s pouzdry z kamene aj. Rekl bych, ze je to temer rouhani prijit s necim, co zdanlive vypada neopracovane a surove a kde synonymem kvality je precizne opracovane pouzdro na 1/1000 mm.
Hajek Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Stříbrné šperky jsou, to jo, ale 90% z nich je ještě lakována nebo rhodiována (případně obojí), aby se zabránilo oxidaci. Souhlasím s užitím stříbra na výrobu šperků, mincí, liturgických předmětů,relikviářů a podobně. Proč ale největší výrobci dělají jenom ze zlata a platiny ? U některých šperků - kde je to záměr - působí patina výborně. Nevěřím že u hodinek na ruce by to bylo přijatelné.
vanderB. Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 nic jinýho než slovo "hnus" mě nenapadá
Onisan Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 bandicoot napsal: Soráč, ale tohle mi připomíná diskuzi s Onionem nad nožema... aneb když to neumim přesně, udělam to tak, aby to vypadlo jako záměr... Ta datumka... ach... Jenže já jsem známej křupan, vidlák a hovado, umění prd rozumim... třeba v tom někdo uvidí svěží vítr do zatuchlých vod... Díky Alespoň nemusím rozepisovat svůj názor na "tohle umění"
bandicoot Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 No a to stříbro je taky nikoliv výhoda, ale nejjednodušší cesta. Frajeři to krouhaj v damasteelu. Ale taky musím přiznat, že každou snahu na jakémkoliv neoraném poli obdivuju a fandím.
Onisan Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Akorát to chtělo chvilku počkat a ještě na tom zapracovat.. Dokážu si představit, že kdyby to ručně dodělali ...
sibirnaya Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 co to meles o presnosti? dyt tady je videt okraj toho talire datumovky...
baza Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 (upraveno) ...hodinky pro pračlověka jsem ještě neviděl... já ale nejsem pračlověk Upraveno 19. února 2010 uživatelem baza
filo-boxer Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Ani použitá korunka k nim vůbec nesedí, páč očividně není produktem "mistrova" kladiva.
Arthur N. Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 viděl jsem je kdysi za výlohou v jednom hodinářství v Plzni (OC Plaza) a polilo mě horko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se