stando Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 (upraveno) ...neviete nahodou niekto: Preco je kaucuk na trnovu sponu od OP vyravany v Rakusku a na motylovku v Taliansku..??? Upraveno 19. února 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Optimalizace výroby? K těm řemenům jsem něco nasal v úvodním odstavci TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 futrál na dvoje hodiny,řemeny a šroubovák *paneristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Aaaach, ooooch! Tedy uz jsem videl hromadu paneristickych pouzder na remeny/hodinky (koneckoncu kvuli temhle volovinam si lidi ty paneraj kupujou), ale tohle je naprosta jednicka! (Clovek chvili nesleduje paneristi.com kazdy den, a co by my mohlo utect...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 WTF?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 tak to je drsný... parádní věcička na služebku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 WTF?! sem si tu microsoft zkratku musel přeložit: "WTF - Zkratka anglického sousloví "What The ****?" Česky slušně prelozeno: "Co to sakra má být?" Používá se většinou jako vyjádření údivu nad nějakým nesmyslným faktem či výrokem." odpověď: to je pouzdro milý Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 kua to je lepčí než mám doma... pouzdro na hoďky a futrál na řemeny, každý samostatně... tohle už je dál... budu přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 tak to je drsný... parádní věcička na služebku... Me se libi futraly co dela Sved Patrik Mirowski (www.partikcase.com) Panove nevite, co znamena to cislo 74 co je na remenu na obrázku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 4. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Bude to mat nieco spolocne z X FLOTTIGLIA MAS ...takze asi nejake ID cislo ,ktorym talianska armada oznacovala svoj majetok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 super, diky za vysvetleni, vidim tam i trojku na tech vedle..cekal bych ze oznaceni bude nekde na dynku nebo pouzdru a ne na remenu, ala MVS (majetek vojenské správy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 já našel jen tohle a nic to neříká o původu, google mi taky neporadil :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 4. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 já našel jen tohle a nic to neříká o původu, google mi taky neporadil :-( Gunny Strap? Ten obrazok,ktory som tu postol je zo stranky Wotancraft.Jeden remen mam na 312kach a na spone je vyrazene GPF mod.dep Pockame co povie YPO (SukHoi) ten ma odpovede na vsetky otazky,pretoze,ako som sa tu niekde docital "sprchuje si miesok vlaznou vodou" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 to číslo může znamenat cokoli - žádný vztah k hodinkám to nemá - je to prostě obžlehlé z katalogu a trh si tyhle vintage krámy žádá Gunny straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 je to prostě obžlehlé z katalogu a trh si tyhle vintage krámy žádá jenže v katalogu by "jen tak" popsanej strap asi nebyl... neber nám, vole, iluze - třeba je to počet akcí majitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 jenže v katalogu by "jen tak" popsanej strap asi nebyl... neber nám, vole, iluze - třeba je to počet akcí majitele já ti nic neberu - je to stejný jako bych si tam namaloval číslo kolik sem tenhle tejden vypil pif - tak asi tak - prostě to takhle někdo našel na půdě a pilný fotograf z toho udělal akt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 číslo kolik sem tenhle tejden vypil pif ahá, tak proto mi lolohh říkal, že řemenů budu potřebovat hafo pak si tu tyhle slinty zase promázni, ať to vlákno má úroveň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 jenže v katalogu by "jen tak" popsanej strap asi nebyl... neber nám, vole, iluze - třeba je to počet akcí majitele Nebo něco jako počet zářezů na pažbě...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 5. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 ...toto mam na spone JA. Niekde na Paneristi som o tom nieco cital...idem to pohladat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 jenže v katalogu by "jen tak" popsanej strap asi nebyl... neber nám, vole, iluze - třeba je to počet akcí majitele Mrkni se do OP katalogu na uvodni stranku ke kolekci Luminor Marina. Je tam dvojstrana s historickou expozici, na prave je fotka puvodnich hodinek na "74" remenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se