Přejít na obsah

Řemeny,spony a další Panerai hardware

stando

Doporučené příspěvky

Návštěvník SukHoi
WTF?! :wub:

sem si tu microsoft zkratku musel přeložit:

"WTF - Zkratka anglického sousloví "What The ****?" Česky slušně prelozeno: "Co to sakra má být?" Používá se většinou jako vyjádření údivu nad nějakým nesmyslným faktem či výrokem."

odpověď: to je pouzdro milý Karle :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
já našel jen tohle a nic to neříká o původu, google mi taky neporadil :-(

Gunny Strap? Ten obrazok,ktory som tu postol je zo stranky Wotancraft.Jeden remen mam na 312kach a na spone je vyrazene GPF mod.dep

Pockame co povie YPO (SukHoi) ten ma odpovede na vsetky otazky,pretoze,ako som sa tu niekde docital "sprchuje si miesok vlaznou vodou" :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
jenže v katalogu by "jen tak" popsanej strap asi nebyl... neber nám, vole, iluze - třeba je to počet akcí majitele

:) já ti nic neberu - je to stejný jako bych si tam namaloval číslo kolik sem tenhle tejden vypil pif - tak asi tak - prostě to takhle někdo našel na půdě a pilný fotograf z toho udělal akt :D

Odkaz ke komentáři

jenže v katalogu by "jen tak" popsanej strap asi nebyl... neber nám, vole, iluze - třeba je to počet akcí majitele

Mrkni se do OP katalogu na uvodni stranku ke kolekci Luminor Marina. Je tam dvojstrana s historickou expozici, na prave je fotka puvodnich hodinek na "74" remenu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...