Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hned po příchodu na chronomag jsem se úplně zamiloval do legendy, a to Můnů. A když přišel jakýs takýs milník v mém životě, bylo rozhodnuto. Tak 3 měsíce jsem dennodenně pokukoval po ebayi jak v Améru, tak i po celé Evropě a hledal vhodný kousek, neboť tady u nás i přes pěknou slevu bych se na cenu v zahraničí nedostal. Začal jsem pokukovat po jetých. Největší výběr jsem zaznamenal v Japonsku, kde se každým dnem objevovaly min 2 nové kousky. Ale potom přišla nabídka z Polska, která byla tak super, až byla úsměvná. :jawdrop: Říkal jsem si, ten prodejce to snad nemůže myslet ani vážně. Nové za cenu hóóóódně jetých. Nabídka se vyskytla na netu v pátek. Fotky nic moc a hodinky bez karet, tak co teď? Jít do rizika a pak těžce litovat? :suicide_anim: Od prodejce - soukromníka jsem si vyžádal více fotek, obratem mi jich přišlo asi 20. Po celovíkendovém zkoumání jsem kontaktoval kamaráda hodináře od Dušáka, aby mi zjistil podle case no., zda je vše v pořádku, protože stále byly z mé strany pochybnosti, zda se nejedná o fík. V pondělí v 8:15 mi přišla zpráva, že podle čísla je vše v pořádku a tak už nic nebránilo 2x kliknout na myšku. :thumbsup_anim: Včera hodiny dorazily a já byl v 7th heaven? Radost nade vše. Tímto chci poděkovat mým rodičům, kteří mi v dosažení tohoto mého grálu pomohli a kamarádovi, že byl ochoten mi pomoct s ověřením čísla hodinek.

Omluvte kvalitu fotek, bylo to narychlo a hlavně jsem se chtěl mazlit :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

moc ti gratuluju :), hodinky jsou úžasný, pokud to neni tajemství, mohl bych tě poprosit do SZ o cenu, samotnýmu by se mi líbily a rád bych měl představu, za kolik se nechají s trochou štěstí a trpělivosti pořídit :) ...

Odesláno

Také gratuluji! Po těchto jsem také koukal, nicméně nakonec jsem se rozhodl zakoupit nové Seamaster 300M GMT v USA.

Odesláno
Také gratuluji! Po těchto jsem také koukal, nicméně nakonec jsem se rozhodl zakoupit nové Seamaster 300M GMT v USA.

Prvně jsem si myslel taky na bondovky, ale můny jsou můny :whistle:

Odesláno
Prvně jsem si myslel taky na bondovky, ale můny jsou můny :whistle:

Na bondovky taky dojde, neboj :-).

Jinak mé moonwatche 1978 se vrátily od Dušáka minulý týden, takže taky patřím do kosmonautického klubu.

BTW vidím,že máš i Nomos, tak to máme proklatě podobný vkus.

Odesláno
Na bondovky taky dojde, neboj :-).

Jinak mé moonwatche 1978 se vrátily od Dušáka minulý týden, takže taky patřím do kosmonautického klubu.

BTW vidím,že máš i Nomos, tak to máme proklatě podobný vkus.

no, uz mam z toho vseho hlavu v pejru a uz zacinam brouzdat po netu a okukovat ceny na bondovkach :suicide_anim:

no, s tema nomosama - je treba mit hodinky na ruzny prilezitosti a hlavne jsem je nosil celkem casto, ty hodinky jdou snad ke vsemu, akorat ted je budu asi krapet zanedbavat :crying_anim02:

Odesláno
No nemyslel jsem to doslova, pouze jsou podobné....

Podobne? No to vubec!

Krásny hodinky GRATULACE!!!

Odesláno

Jsou to parádní hodinky moc ti gratuluji až jednou přijde ta správná příležitost taky si je pořídím.

Odesláno

Nadhery hodinky! A mas k nim i pribeh. Sam jsem si nedavno poridil bondovky, ale tyhle me vzdycky moc lakaly. Mohl bys mi pripadne lupnout do SZ cenu a "misto", kde jsi splasil? Jen tak do budoucna. Diky. A uzivej si tech krasavcu. Vzhuru na Mesic.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...