Přejít na obsah

Pita Barcelona

Doporučené příspěvky

Návštěvník admira
Odesláno
Admira, odebírám ti udělený bod :-)

to jsem si ho moc neužil :-(

Odesláno

No vida, za jeden den posun do čínskejch sra*ek a rumunskejch hodinek s ruským strojkem k opravdu zajímavým hodinkám. :thumbsup_anim: Jen tak dál chlape!

Návštěvník admira
Odesláno
kolikrát ti google najde na chronomagu víc věcí než hledání přímo tady... a jinak Pita se mi moc líbí :)

Španělské hodinky mají šmrnc, taky mě berou...

No vida, za jeden den posun do čínskejch sra*ek a rumunskejch hodinek s ruským strojkem k opravdu zajímavým hodinkám. :thumbsup_anim: Jen tak dál chlape!

Snažím se být objektivní

Odesláno (upraveno)

tak teraz si konecne trafil.

Aniceto Jimenez Pita, samouk, dokonca myslim ze v 2003-2004? ziskal druhe miesto na Medzinarodnom salone v Zeneve, ako vynalezca svojho casoveho mechanizmu TSM. Osobne sa mi paci model MODEL 8.2, 9.2. kde je len jedna rucicka a ciselnik rozdeleny na hodinove, polhodinove, stvrt hodinove a patminute indexy. (je aj v knihe - 1000 hodinek + aj dany model 9.2)

Obrazky su pekne, ale skus pridat aj nejaky pokec, co si o tom myslis, vyzdvihnut nejaky detail, zaujimavost, co si sa o nom docital a taaak, nielen fotky a fotky.

Inak supis hodinarov, znamych, menej znamych je v ramci akademie AHCI (z roku 2008): zoznam hodinarov AHCI 2008 + pokec o nich + ukazky prac

Upraveno uživatelem StanoBare
Návštěvník admira
Odesláno

Pita Oceana naplňuje moji představu o tom, jak mají vypadat sportovní hodinky. Přikládám i ceník.

Odesláno
Pita Oceana naplňuje moji představu o tom, jak mají vypadat sportovní hodinky. Přikládám i ceník.

Ty jsou tedy super, seřizování, pouzdro, hloubkoměr jako bonus!!! Cena asi odpovídá :( Jen si nejsem jistej, jestli by mě 20 metrů pod vodou neznervózňovala absence vteřinovky. Tak nějak bych se bál že se mi zastavily..

Odesláno
:( Jen si nejsem jistej, jestli by mě 20 metrů pod vodou neznervózňovala absence vteřinovky. Tak nějak bych se bál že se mi zastavily..

20 metrů podvodou by mi byly nějaký hodinky ukradený. To bych byl už 18metrů mrtvej.

Jinak Pita je nějaká limitka či co, asi nebude běžně k mání.

A tu "kusovou exkluzivitu" dost draze platíš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...