vsudybyl99 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 No jasné samozřejmě jsem v Čechách a v nastavení nevím nic co by mohlo byt spatne Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Sent from my iPhone using TapatalkKoho mas za providera a nemas zaplou treba firemni vpn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl99 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Koho mas za providera a nemas zaplou treba firemni vpn?Připojeny jsem přes Wi-Fi na tabletu přes místního poskytovatele Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Připojeny jsem přes Wi-Fi na tabletu přes místního poskytovateleSent from my iPhone using TapatalkZkus smazat cookies a az to nepomuze kontaktovat providera pripojeni ... Jeste muzes zkusit jny browser, ale identifikace zeme se dla pres ip adresu a to ma na starosti provider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl99 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Zkus smazat cookies a az to nepomuze kontaktovat providera pripojeni ... Jeste muzes zkusit jny browser, ale identifikace zeme se dla pres ip adresu a to ma na starosti providerStalo se mi to na více místech kde jsem se připojoval přes Wi-Fi .rekl bych ze je to v nastavení tabletu. Jen nevím kde hledat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl99 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Zkus smazat cookies a az to nepomuze kontaktovat providera pripojeni ... Jeste muzes zkusit jny browser, ale identifikace zeme se dla pres ip adresu a to ma na starosti providerTakže na prohlížeči google nehraje na Safari hraje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Mně to frčí i na Chrome.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl99 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Mně to frčí i na Chrome..Někde to bude v nastavení jen to nemůžu najít Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Koukni se do nastaveni chrome, jestli nemas zapnutou nakou proxy, google ma sluzbu pro zrychlovani internetu (pomoci komprese), kde veskery trafic pak bere pres sebe ... ale uz nevim jak se to jmenuje http://www.techworm.net/2014/11/data-compression-proxy-new-chrome.html Takže na prohlížeči google nehraje na Safari hrajeSent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Kluci taky Vám topí iPhone 6 při volání? Mám ho ted bez krytu a překvapilo mě, že po telefonátu cca 4 minuty je rozžhavený celkem nepříjemně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Dnes ráno jsem měl hodinový hovor, a ničeho jsem si nevšiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 je to cítit když je bez krytu - v silikonu si ničeho nevšimnu, ale bez mě celkem pálí ruka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 To jak moc mobil "topí" při volání záleží odjakživa především na aktuální síle signálu, což zrovna v případě iPhonů nebývá úplně deterministická veličina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Kluci cim se cisti iphone? Pritelka ma 5s a seka se to a zamrza. Nic tam neinstaluje. Je nato nejaky soft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Reklamoval bych to.Kluci cim se cisti iphone? Pritelka ma 5s a seka se to a zamrza. Nic tam neinstaluje. Je nato nejaky soft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Tohle.se.reklamuje? Opravdu? Neco.co.vycisti.cash.atd neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Naky cisteni mi prijde jako ohavny zlozvyk z windows. Tohle.se.reklamuje? Opravdu? Neco.co.vycisti.cash.atd neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Přesně, reklamovat!Už mám třetí pětku a i ta pude na reklamaci. Sráč jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 A zajisté na těch prázdných pětkách máte aktualizovaný nejposlednější iOS, se všemi vychvalovanými tisíci vylepšení a optimalizací, "protože zpátky ni krok!" Sorry že furt rejpu - ale jestli mě na téhle mobilní platformě v posledních letech něco fakt sére, tak je to nesmyslné blokování možnosti downgradu na zvolenou verzi která se v provozu aspoň trochu osvědčila (většinou ta tovární). Protože nepovedených, blbnoucích a mrznoucích upgradů už během posledních 3 let bylo bohužel tolik, že každý další update iOS je horší sázkou do loterie než Windows Update... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Clovece, ty si jak kafemlejnek ... A zajisté na těch prázdných pětkách máte aktualizovaný nejposlednější iOS, se všemi vychvalovanými tisíci vylepšení a optimalizací, "protože zpátky ni krok!" Sorry že furt rejpu - ale jestli mě na téhle mobilní platformě v posledních letech něco fakt sére, tak je to nesmyslné blokování možnosti downgradu na zvolenou verzi která se v provozu aspoň trochu osvědčila (většinou ta tovární). Protože nepovedených, blbnoucích a mrznoucích upgradů už během posledních 3 let bylo bohužel tolik, že každý další update iOS je horší sázkou do loterie než Windows Update... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se