Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Zkus smazat cookies a az to nepomuze kontaktovat providera pripojeni ... Jeste muzes zkusit jny browser, ale identifikace zeme se dla pres ip adresu a to ma na starosti provider

Stalo se mi to na více místech kde jsem se připojoval přes Wi-Fi .rekl bych ze je to v nastavení tabletu. Jen nevím kde hledat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukni se do nastaveni chrome, jestli nemas zapnutou nakou proxy, google ma sluzbu pro zrychlovani internetu (pomoci komprese),  kde veskery trafic pak bere pres sebe ... ale uz nevim jak se to jmenuje

http://www.techworm.net/2014/11/data-compression-proxy-new-chrome.html

Takže na prohlížeči google nehraje na Safari hraje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

A zajisté na těch prázdných pětkách máte aktualizovaný nejposlednější iOS, se všemi vychvalovanými tisíci vylepšení a optimalizací, "protože zpátky ni krok!"  <_<

Sorry že furt rejpu - ale jestli mě na téhle mobilní platformě v posledních letech něco fakt sére, tak je to nesmyslné blokování možnosti downgradu na zvolenou verzi která se v provozu aspoň trochu osvědčila (většinou ta tovární). Protože nepovedených, blbnoucích a mrznoucích upgradů už během posledních 3 let bylo bohužel tolik, že každý další update iOS je horší sázkou do loterie než Windows Update...  :grrr:

Odkaz ke komentáři

Clovece, ty si jak kafemlejnek ...

A zajisté na těch prázdných pětkách máte aktualizovaný nejposlednější iOS, se všemi vychvalovanými tisíci vylepšení a optimalizací, "protože zpátky ni krok!"  <_<

Sorry že furt rejpu - ale jestli mě na téhle mobilní platformě v posledních letech něco fakt sére, tak je to nesmyslné blokování možnosti downgradu na zvolenou verzi která se v provozu aspoň trochu osvědčila (většinou ta tovární). Protože nepovedených, blbnoucích a mrznoucích upgradů už během posledních 3 let bylo bohužel tolik, že každý další update iOS je horší sázkou do loterie než Windows Update...  :grrr:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...