Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bre rano vsem, pouzivate nekdo na Mac OS x banku KB , a jak jste resili problem s javou pro beh mojebanka? Stazeni update javy ze stranek oraclu mi nejak nefunguje nestahneji. nema to nekdo ulozene v pocitaci?ze by to upnul nekam jinam treba uloz.to nebo neco podobneho. predem diky

Odesláno

Bre rano vsem, pouzivate nekdo na Mac OS x banku KB , a jak jste resili problem s javou pro beh mojebanka? Stazeni update javy ze stranek oraclu mi nejak nefunguje nestahneji. nema to nekdo ulozene v pocitaci?ze by to upnul nekam jinam treba uloz.to nebo neco podobneho. predem diky

Já používám. Neběží mi to na Forefoxu, ale na Safari jo. Nicméně občas mi to zlobí při realizaci platebních příkazů, ale mám starou verzi OS. Tuším 10.5.8. Jinak teď se na stránkách KB objevil návod na Mac OS, ten tam dřív nebyl. Máme doma nastaveno ještě na PC, ale to teď nejde vůbec. Silně zvažuji, že se s KB rozloučím, protože u ostatních ebankigů tento boj nejsem nucen podstupovat a dost mi leze na nervy.

Odesláno

Ja mam 10.7.x v safari mito nebeha, navod na strankach KB je fajn, ale nejde mi stahnout update ty javy co je v navodu

Jediný co Ti můžu poradit je zkusit kontaktovat mýho IT apple experta, jestli by Ti neporadil. Pokud budeš mít zájem písni SZ, pošlu telefon.

Odesláno

Jediný co Ti můžu poradit je zkusit kontaktovat mýho IT apple experta, jestli by Ti neporadil. Pokud budeš mít zájem písni SZ, pošlu telefon.

díky za nabídku, připadě potřeby se ozvu, podarilo se mi to stahnout na jinem kompu.nevím proc na mem to neslo.

Odesláno (upraveno)

Apple s pětkou asi šlápl vedle... viz LINK

Japonský Nikkei a webová verze amerického The Wall Street Journal přicházejí se zprávou, že Apple požádal své dodavatele o zásadní snížení předem nasmlouvaných dodávek displejů pro iPhone 5. Společnost Apple informaci nekomentovala. Podobné zprávy přichází také od dodavatelů jiných komponent. Dodavateli jsou v tomto případě konsorcium Japan Display, japonský Sharp a jihokorejské LG. Původní objednávka prý zněla na 65 milionů kusů, Apple ji však snížil přibližně na polovinu. V továrnách se sníží výroba na pouhých 30 % původní kapacity.

Ano, tyzden pred oznamenim vysledkov za posledny kvartal je to rozhodne zaujimava sprava (v style JPP v jednom platku bez uvedenia konkretneho zdroja a konkretnych cisel, rozumej neoveritelna). Az taka, ze akcie padli o viac ako 3%. A kedze sa ocakavaju dobre vysledky, tak akcie zasa co? Stupnu. Takze je to co? Ano, len nejaka %$#^$&^$ hra financnych zralokov, povedzme ze majitela WSJ?

Ja len dufam ze moj financak mi stihol vcera tie AAPL dokupit :)

Rychly a prehladny clanok o "aferke" pisany den po je tu: http://www.macblog.sk/novinky/wsj-a-zvlastna-sprava-o-rapidnom-poklese-objednavok-sucasti-na-nove-iphony-5-6662.html

Upraveno uživatelem TomAnt
Odesláno

Mám dotaz. Žena se zabývá digitální fotografií a teď jí hapruje PC. Jakožto dlouholetý jablečník jí pořád tlačím do Applu a už jsem jí přiohnul. Nicméně, má někdo zkušenosti jak rozchodit zoner na Apple? Či typ na nějaký jiný software, který by byl Zoneru podobný?

Ď Pavel

Odesláno (upraveno)

Ano, tyzden pred oznamenim vysledkov za posledny kvartal je to rozhodne zaujimava sprava (v style JPP v jednom platku bez uvedenia konkretneho zdroja a konkretnych cisel, rozumej neoveritelna). Az taka, ze akcie padli o viac ako 3%. A kedze sa ocakavaju dobre vysledky, tak akcie zasa co? Stupnu. Takze je to co? Ano, len nejaka %$#^$&^$ hra financnych zralokov, povedzme ze majitela WSJ?

Ja len dufam ze moj financak mi stihol vcera tie AAPL dokupit :)

Rychly a prehladny clanok o "aferke" pisany den po je tu: http://www.macblog.sk/novinky/wsj-a-zvlastna-sprava-o-rapidnom-poklese-objednavok-sucasti-na-nove-iphony-5-6662.html

Tak zatím to furt padá, s nákupem bych počkal :whistling: .

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno

Mám dotaz. Žena se zabývá digitální fotografií a teď jí hapruje PC. Jakožto dlouholetý jablečník jí pořád tlačím do Applu a už jsem jí přiohnul. Nicméně, má někdo zkušenosti jak rozchodit zoner na Apple? Či typ na nějaký jiný software, který by byl Zoneru podobný?

Ď Pavel

Mrkni na totok Klik

Neco se da zvladnout v iphotu, pripadne aperture

Odesláno

Mrkni na totok Klik

Neco se da zvladnout v iphotu, pripadne aperture

iPhoto je jen takový šidítko a aperture žena zná, ale víc jí vyhovuje Zoner. Přes Wine to zkoušíme, tak uvidíme. Mě by jen zajímalo, jestli je nějaká jiná cesta než Wine.

Odesláno

Když už potřebuje Windows program, tak proč to komplikovat? Ať si tam nainstaluje oba systémy a je to. Já jsem si zvykl na prgramy Apple, moje přítelka používá na Apple Windows, stydím se za ni, ale co se dá dělat :)

Odesláno

iPhoto je jen takový šidítko a aperture žena zná, ale víc jí vyhovuje Zoner. Přes Wine to zkoušíme, tak uvidíme. Mě by jen zajímalo, jestli je nějaká jiná cesta než Wine.

Osobní zkušenost nemám - pracuji s Aperture, ale velice je chválen Pixelmator.

Odesláno

Co Parallels Desktop?

Výhoda oproti BootCampu je ta, že má flexibilně velkej disk. To znamená, že se velikost virtuálního Windows disku mění s obsahem dat a není potřeba vytvářet oddíly na disku.

Běhaj mi na tom i celkem náročny gamesy :)

Odesláno (upraveno)

Citam nazory, ze menit 4s za 5 sa neoplati, ja som vymenil a musim povedat, ze ked som po tyzdni zobral do ruky znovu 4s, mal som pocit, ze drzim muzealny typ :-) pokial si to clovek nevyskusa v realnom zivote, neda sa to posudit, displej je uzasny a o rychlosti ani nehovorim, takze podla mna vymena stoji za to ;-)

Upraveno uživatelem seaman
Odesláno

No vidíš tak to je, každému vyhovuje něco jiného. Když jsem vzal do ruky iPhone 5, citil jsem v ruce umělohmotnou sra.čku místo kvalitního přístroje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...